حکیم مهر: «دکتر سید سعید حسینی» معاون بهداشت و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور، به همراه «دکتر هادی تبرائی» مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور و «دکتر امان اللهی» معاون دفتر نظارت سازمان دامپزشکی کشور، در راستای اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ایام ماه مبارک رمضان و عید نوروز، از اداره کل دامپزشکی استان البرز و اداره دامپزشکی شهرستان کرج بازدید کرد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان البرز، در این بازدید که روز 3 فروردین 1404 انجام شد، دکتر حسینی معاونت بهداشت و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور ضمن دیدار با دکتر علیرضا جمالی مدیر کل دامپزشکی استان البرز و سایر مسئولین این اداره کل، از نزدیک در جریان روند اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی بر فرآوردههای خام دامی در سطح استان قرار گرفت.
حسینی، در این دیدار ضمن تاکید بر اهمیت حفظ سلامت و امنیت غذایی شهروندان در ایام پرمصرف ماه رمضان و نوروز، از تلاشهای شبانهروزی پرسنل دامپزشکی استان البرز در راستای اجرای این طرح قدردانی کرد.
وی همچنین بر لزوم تشدید نظارتها بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی، به منظور جلوگیری از عرضه محصولات غیربهداشتی تاکید کرد.
در ادامه این بازدید، دکتر جمالی مدیر کل دامپزشکی استان البرز نیز گزارشی از اقدامات انجام شده در راستای اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی ارائه داد و گفت: «با توجه به فرارسیدن ماه مبارک رمضان و افزایش تقاضا برای فرآوردههای خام دامی، اداره کل دامپزشکی استان البرز با تمام توان در راستای حفظ سلامت و امنیت غذایی شهروندان تلاش میکند.
وی تصریح کرد: این طرح با 20 اکیپ ثابت و سیار در این ایام (11 اسفند لغایت 11 فروردین) بصورت دوشیفت در استان مستقر هستند و فعالیت میکنند.
وی افزود: «در قالب این طرح، نظارتهای بهداشتی بر تمامی مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی در سطح استان افزایش یافته و با متخلفین بهداشتی برخورد قانونی خواهد شد.»
دکتر هادی تبرائی مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور در جریان بازدید از استان البرز و در ارتباط با طرح تشدید نظارت بهداشتی، ضمن قدردانی از تلاشهای پرسنل دامپزشکی استان البرز اظهار داشت: با تلاش شبانهروزی و مسئولانه همکاران دامپزشکی استان البرز، اطمینان داریم که میتوانیم در راستای حفظ سلامت و امنیت غذایی هموطنان عزیز، بهویژه در ایام پرمصرف ماه مبارک رمضان و عید نوروز، گامهای موثری برداریم.
در ادامه دکتر اماناللهی، معاونت دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی ضمن تقدیر از پرسنل دامپزشکی استان، بیان داشت: تعهد و جدیت پرسنل دامپزشکی استان البرز در اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی، ضامن سلامت و امنیت غذایی هموطنان در ایام ماه مبارک رمضان و نوروز است.
شایان ذکر است، طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ایام ماه مبارک رمضان و عید نوروز با هدف تامین سلامت و امنیت غذایی شهروندان، از 11 اسفند 1403 در سراسر کشور آغاز شده و تا 11 فروردین 1404 ادامه خواهد داشت.
بازدید معاون بهداشت و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور و هیئت همراه از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی استان البرز
دکتر حسینی معاون بهداشت و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور، به همراه دکتر هادی تبرائی مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور و دکتر امان اللهی معاون دفتر نظارت سازمان دامپزشکی کشور، دکتر جمالی مدیر کل دامپزشکی استان البرز و دکتر ابوترابی سرپرست معاونت سلامت اداره کل دامپزشکی استان البرز در راستای طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ماه مبارک رمضان و ایام نوروز، از مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی در استان البرز بازدید کرد.
این بازدید با هدف ارزیابی نحوه رعایت موازین بهداشتی و اطمینان از سلامت فرآوردههای عرضه شده صورت گرفت.
در جریان این بازدید، مواردی نظیر شرایط نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی، رعایت زنجیره سرد، تاریخ تولید و انقضا مورد بررسی دقیق قرار گرفت.
دکتر حسینی افزود: تلاش می کنیم با نظارتهای دقیق و مستمر، بهویژه در ایام پرمصرف ماه مبارک رمضان و نوروز، اطمینان حاصل کنیم که فرآوردههای خام دامی عرضه شده در استان البرز، مطابق با استانداردهای بهداشتی بوده و سلامت هموطنان عزیزمان را تضمین نماییم.
در ادامه بازدید دکتر تبرائی مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی در حاشیه این بازدید، ضمن تاکید بر اهمیت نظارت مستمر بر مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی، اظهار داشت: «حفظ سلامت و امنیت غذایی شهروندان در اولویت قرار دارد و دامپزشکی با جدیت تمام، نظارتهای خود را بر این مراکز تشدید خواهد کرد.»
وی افزود: این طرح که از تاریخ 11 اسفند 1403 آغاز شده است و تا تاریخ 11 فروردین 1404 ادامه خواهد داشت، توسط 1466 اکیپ های سیار و ثابت و همراهی 3082 نفر نیروهای عملیاتی شامل بازرسین بهداشتی و ناظرین شرعی در کشور در حال اجرا می باشد.
وی همچنین اعلام کرد که از آغاز طرح تاکنون بازرسین بهداشتی و شرعی سازمان دامپزشکی کشور در سطح کشور از کشتارگاه های صنعتی دام وطیور، مراکز بسته بندی و سردخانه های نگهداری فرآورده های خام دامی و مراکز توزیع و عرضه فراورده های مذکور به تعداد 140749 مورد بازدید و 230 هزار و 950 کیلوگرم فرآورده های خام دامی مشکوک ضبط و پس از انجام آزمایشات لازم 189 هزار 342 کیلوگرم فراورده های غیر بهداشتی و غیر قابل مصرف از چرخه مصرف انسانی خارج شده است و 640 واحد صنفی متخلف به مراجع قضایی معرفی شده است.
وی از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی، مراتب را به سامانه تلفنی ۱۵۱۲ اطلاع دهند.
گفتنی است، طرح تشدید نظارت بهداشتی بر فرآوردههای خام دامی در ایام ماه مبارک رمضان و نوروز با هدف تضمین سلامت و کیفیت مواد غذایی مصرفی مردم، به صورت ویژه در کل کشور در حال اجرا است.
نتایج و گزارش این بازدیدها کجا منتشر می شود؟ حاصل اینهمه مهمانی چیست؟
سازمان دامپزشکی و نحوه مدیریت در آن، بنوعی کلاف سر در گم از امور بیهوده اداری و کاغذ بازی مبدل شده و متاسفانه هیچکس هم بفکر تغییر و مدرن سازی نیست.
فکر نو و نگرش نو لازم است ..........