حکیم مهر: دو اولویت مهم در حوزه نظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی کشور در سال جدید پیگیری خواهد شد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد، «دکتر هادی تبرائی» مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور در سفر دو روزه خود به کهگیلویه وبویراحمد ضمن بازدید از دو طرح در دست ساخت کشتارگاه صنعتی طیور گچساران و کارخانه خوراک آبزیان بویراحمد در جلسه شورای سلامت دامپزشکی استان شرکت کرد.
وی در جلسه شورای سلامت این اداره کل که با حضور مدیرکل، معاونین و روسای ستادی و شهرستانی برگزار گردید از اجرای موفق طرح تشدید نظارت های بهداشتی دامپزشکی در ماه مبارک رمضان و نوروز 1404 خبر داد و گفت : با همت و تلاش همکاران در سراسر کشور این طرح از 11 اسفند 1403 لغایت 11 فروردین 1404 بخوبی به سرانجام رسید و در این راستا 203 هزار و 138 مورد بازدید از مراکز عرضه، سردخانه های نگهداری موادخام دامی، کشتارگاه ها و ... بعمل آمد که حاصل آن شناسایی 19 هزار و 623 مورد موارد غیربهداشتی، 318 هزار و 132 کیلوگرم ضبط مواد خام دامی غیربهداشتی، 262 هزار و 914 کیلوگرم فرآورده های خام دامی معدوم شده و ارجاع 940 مورد پرونده تخلفات بهداشتی به مراجع قضایی بود.
وی از دو اولویت مهم در حوزه نظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی کشور در سال جدید خبر داد و گفت: موضوع کشتارهای غیرمجاز دام و طیور در برخی استان های کشور و برخورد قانونی با کارخانجات غیرمجاز خوراک دام، طیور و آبزیان از اولویت های مهم این دفتر در سال ۱۴۰۴ خواهد بود.
مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی کشور از اجرای عملیات پایش باقیمانده های دارویی، آفت کش ها و آلاینده ها در فرآورده های خام دامی در برنامه هفتم توسعه خبر داد و گفت: به استناد بند (خ) ماده (71) قانون برنامه پنجساله هفتم توسعه و پیشرفت جمهوری اسلامی ایران و آئین نامه اجرایی مربوط به الزامات بهداشتی مراجع قانونی این امر، سازمان دامپزشکی کشور مسئولیت اجرای برنامه ملی پایش باقیمانده داروها، آفت کش ها و آلاینده ها را برعهده دارد که در همین راستا این سازمان نسبت به اجرای کامل برنامه مذکور در فرآورده های خام دامی شامل گوشت مرغ، شیر، عسل، تخم مرغ، میگو، ماهیان سردآبی و گرمابی، روده، خاویار و ... در سال 1403 اقدام نموده است.
شایان ذکر است در این ماموریت کاری، «دکتر علی رضا محقق»، رییس گروه بهداشت خوراک دام و صنایع وابسته سازمان دامپزشکی کشور وی را در سفر به کهگیلویه وبویراحمد همراهی می کردند.