کد خبر: ۸۲۰۹۷

حکیم مهر: رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان سنندج گفت: پس از تماس تلفنی یکی از دوستداران محیط زیست با یگان حفاظت این اداره، یک بهله عقاب طلایی دارای نشانه های ضعف و بیماری، تحویل گرفته شد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از ایرنا، «شهاب محمدی» اظهار کرد: این پرنده شکاری، هم اکنون در محل اداره کل حفاظت محیط زیست استان تحت مراقبت‌های ویژه قرار گرفته است.

وی اضافه کرد: تیم‌های تخصصی اداره حفاظت و مدیریت حیات وحش این اداره کل با هماهنگی دامپزشکی، روند درمان و بهبودی این عقاب را آغاز کرده‌اند.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان سنندج افزود: در صورت بازیابی سلامت کامل و تایید توانایی پرواز، این پرنده ارزشمند به زیستگاه طبیعی خود در مناطق مناسب استان منتقل و در طبیعت رهاسازی خواهد شد.

محمدی با اشاره به اینکه عقابهای طلایی به عنوان یکی از نمادهای تنوع زیستی ایران، نقش کلیدی در حفظ تعادل اکوسیستم های کوهستانی غرب کشور دارند، یادآور شد: این اقدام هماهنگ بین شهروندان و دستگاه‌های متولی، نمونه‌ای مثبت از مشارکت مردمی در حفاظت از گونه‌های جانوری در معرض خطر انقراض است.

کردستان دارای ۱۶ پاسگاه محیط بانی و پنج منطقه حفاظت شده شامل منطقه چلچمه و سارال با ۹۷ هزار هکتار، منطقه حفاظت شده بیجار با وسعت ۳۲ هزار هکتار، منطقه بدر و پریشان قروه با وسعت ۴۳ هزار هکتار، منطقه حفاظت شده شاهو و کوسالان با وسعت ۵۷ هزار هکتار و منطقه عبدالرزاق سقز با وسعت ۳۹ هزار هکتار و پناهگاه حیات وحش زریوار با وسعت سه هزار هکتار و ۲ اثر طبیعی ملی و چندین منطقه شکار ممنوع است که این استان را در زمره منحصربفرد ترین نقاط کشور به لحاظ تنوع گونه‌های جانوری و گیاهی قرار داده است.

 

نظر شما
ادامه