کد خبر: ۸۲۳۲۶
تعداد نظرات: ۱ نظر

حکیم مهر: در پی بازرسی‌های دوره‌ای و سرزده بازرسان اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی از واحدهای تولیدی مواد غذایی، یک کارخانه تولید سوسیس و کالباس در قم به دلیل تخلفات بهداشتی متعدد و تهدید سلامت عمومی، با دستور معاون حقوق عامه دادستانی پلمب شد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان قم، سرکار خانم رایگانی مسئول حقوقی اداره کل در این رابطه اظهار داشت: در جریان بازرسی از این کارخانه، موارد متعددی از عدم رعایت بهداشت، استفاده از مواد اولیه تاریخ مصرف گذشته و غیرمجاز، و تخلفات متعدد دیگر مشاهده شد.

وی افزود: این تخلفات بهداشتی، سلامت مصرف‌کنندگان را به طور جدی تهدید می‌کرد و به همین دلیل، با هماهنگی مراجع قضایی، دستور پلمب این واحد تولیدی صادر شد.

خانم رایگانی همچنین تاکید کرد: بازرسی از واحدهای تولیدی مواد غذایی به طور مستمر در حال انجام است و با متخلفان بهداشتی به شدت برخورد خواهد شد.

وی افزود: سلامت مردم خط قرمز ماست و در این زمینه هیچ‌گونه اغماضی نخواهیم کرد.

 

 

 

 

انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۰۶:۱۸ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۸
0
8
وجدانن چه کسی به این واحد ، پروانه داده است.
نظر شما
ادامه