کد خبر: ۸۲۴۰۱

حکیم مهر: رئیس اداره حفاظت محیط زیست طالقان گفت: یک رأس بزغاله وحشی که توسط نیروهای آتش‌نشانی از رودخانه نجات یافته و به این اداره تحویل داده شده بود، پس از انجام معاینات دامپزشکی و اطمینان از سلامت کامل، در زیستگاه طبیعی خود رهاسازی شد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از فارس، «محسن فلاح‌نژاد»، رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان طالقان اظهار کرد: در پی گزارش مردمی و همکاری مؤثر نیروهای آتش‌نشانی طالقان، یک رأس بزغاله وحشی از خطر غرق‌شدگی در رودخانه نجات یافت و به اداره محیط زیست تحویل داده شد.

وی افزود: پس از بررسی‌های پزشکی و تأیید سلامت کامل این حیوان، بزغاله در زیستگاه طبیعی خود در منطقه شکار ممنوع طالقان رهاسازی گردید.

فلاح‌نژاد با بیان اینکه این اقدام در راستای صیانت از تنوع زیستی و حمایت از گونه‌های جانوری بومی منطقه صورت گرفت، تصریح کرد: اداره حفاظت محیط زیست طالقان با جدیت بر اجرای اقدامات حفاظتی و بازتوانی حیات‌وحش آسیب‌دیده تأکید دارد.

وی اظهار کرد: حفظ جمعیت گونه‌های وحشی به‌ویژه در مناطق حفاظت‌شده، از مهم‌ترین اولویت‌های اداره محیط زیست طالقان بوده و در این مسیر، مشارکت مردمی و همکاری نهادهای امدادی نقش بسزایی ایفا می‌کند.

 

نظر شما
ادامه