کد خبر: ۸۲۴۷۱
تعداد نظرات: ۵ نظر

حکیم مهر: رزمایش جهادی دامپزشکی با هدف ارتقای خدمات پیشگیرانه و کنترل بیماری‌های دامی، با حضور «دکتر علیرضا رفیعی‌پور» معاون وزیر و رئیس سازمان دامپزشکی کشور، معاونین و مدیران ستادی این سازمان در استان البرز آغاز شد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، «دکتر علیرضا رفیعی‌پور» در مراسم افتتاحیه این رزمایش، این رویداد را گامی ارزشمند و تأثیرگذار در راستای صیانت از سلامت دام و ارتقای امنیت غذایی کشور دانست.

 وی با اشاره به اهمیت پیشگیری در کنترل بیماری‌های دامی گفت: «این رزمایش نمونه‌ای از جهاد فرهنگی و انقلابی در حوزه دامپزشکی است که یادآور روحیه جهادگران بسیجی در دوران دفاع مقدس است.»

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به برنامه ملی ریشه‌کنی بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک PPR تصریح کرد: «در سال‌های گذشته بیش از ۲۶۰ تا ۲۹۰ مورد از این بیماری در کشور گزارش می‌شد، در حالی که سال گذشته تنها یک مورد از آن ثبت شده است. پیش‌بینی می‌کنیم با تداوم اقدامات جهادی و پیشگیرانه، طی چهار تا پنج سال آینده این بیماری به طور کامل ریشه‌کن شود.»

دکتر رفیعی‌پور با تأکید بر اهمیت پیشگیری نسبت به درمان، افزود: «تمرکز بر اقدامات پیشگیرانه، به‌ویژه در مناطق روستایی و عشایری، می‌تواند هزینه‌های هنگفت درمانی و اقتصادی ناشی از شیوع بیماری‌ها را به‌طور چشمگیری کاهش دهد.»

وی با اشاره به خسارات ناشی از ورود و گسترش بیماری‌های دامی در کشور گفت: «آغاز فعالیت‌های کنترلی از کانون‌های اصلی مانند مناطق عشایری و روستایی، بزرگ‌ترین افتخار دامپزشکان، پیراپزشکان و تمامی جهادگران این عرصه است.»

رئیس سازمان دامپزشکی کشور در پایان خاطرنشان کرد: «با اقدامات دقیق، سریع و هدفمند در مناطق حساس، علاوه بر جلوگیری از شیوع بیماری‌ها، از سرمایه‌ای بالغ بر ۷۰ میلیارد دلار در حوزه دام، طیور و آبزیان حفاظت خواهد شد.»

وی تاکید کرد که این اقدامات نه تنها به حفظ سرمایه ملی کمک می‌کند، بلکه به حفظ جان انسان‌ها و حیوانات نیز منجر خواهد شد.

قابل ذکر است این رزمایش ملی جهاد دامپزشکی در استان البرز_طالقان از تاریخ 30 اردیبهشت لغایت 1 خرداد 1404 در قالب دو گروه تخصصی با محوریت واکسیناسیون، سمپاشی اماکن دامی، آموزش و معاینات بالینی آغاز شده است.

 

 

انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۴
دلسوز با ۲۵سال سابقه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۵:۵۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۳۱
2
8
خدا رحمت کنه استاد ارجمندم دکتر سهرابی عزیز را انشاءالله
می گفت دامپزشکی از وقتی بدبخت و بیچاره شد که مسئولینش تصمیم گرفتند دامپزشک را از دامداری و گاوداری (و فارم پرورش دام و طیور و آبزیان و مراکز فرآوری فراورده خام دامی ) بردند گذاشتند پای کامپیوتر!
همه دنبال gis ثبت کردند افتادند که کار یه دیپلمه!
اطلاعات دامی و دامپزشکی صفر
خدا بیامرز عمرش باقی نبود باشه و ببینه سرنگ را هم از پرسنل دامپزشکی گرفتند دوربین دستشون دادند
پاسخ ها
یک دامپزشک
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۲/۳۱
خدا رحمتشان کند!
این همه سال دامپزشکان بیشتر از تشخیص بیماری گاو و گوسفند، استاد اکسل و ورد شده‌اند! انگار نه انگار دامپزشکی خواندیم، مدرک IT گرفتیم!

اولش فکر می‌کردیم باید با "دماسنج" و "استتوسکوپ" کار کنیم، حالا شده ایم متخصص "فیلترهای اکسل" و "فرمول‌های ورد"! حتی سامانه جی‌آی‌اس هم بهمان تحمیل کردند - گویا قرار است گوسفندهای گمشده را با GPS ردیابی کنیم!

تازه‌ترین ماجرا هم سامانه نسخه‌نویسی است... انگار نسخه نوشتن برای یک گربه آنقدر پیچیده است که باید از ناسا مجوز بگیریم!

کاش به جای این همه نرم‌افزار، یک "نرم‌افزار ضد استرس" بهمان می‌دادند!»

(حالا هم اگر این متن را در اکسل تایپ کنم، حتماً خطای #VALUE! می‌دهد!) ?
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۳۱
0
0
سالها دل طلب جام جم از ما می کرد
ز بیکانه تمنا می کرد
ناشناس
|
United States of America
|
۱۷:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۲/۳۱
1
2
درود خدا بر رییس سازمانی که می‌خواست ۵ بیماری را ریشه کن کند.حالا خلف برحقش هم باز همین را اما با زبانی دیگر گفت.
فقط بفرمایید با مرزهای باز کشورتان با قاچاق دام بیمار چه می‌کند که بیماری نیاید .
.....................
ناشناس
|
Germany
|
۱۹:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۲
0
1
با وضعیت بهداشتی کشورهای همسایه و کنترل ضعیف مرزها هیچ بیماری ریشه کن نخواهد شد.
نظر شما
ادامه