کد خبر: ۸۲۴۹۳
تعداد نظرات: ۳ نظر

بازدید شبانه مسئولان ارشد استان گلستان از ۳ بیمارستان دامپزشکی در گرگان (+تصاویر)

حکیم مهر: در جریان بازدیدی شبانه، معاون اقتصادی استانداری گلستان، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان و مدیرکل دامپزشکی گلستان از سه بیمارستان دامپزشکی در شهرستان گرگان بازدید کردند.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی سازمان نظام دامپزشکی، این بازدید که به دعوت و با همراهی «دکتر علیرضا یوسفی» رئیس شورای نظام دامپزشکی استان گلستان صورت گرفت، تا ساعت ۲۳:۳۰ چهارشنبه شب به طول انجامید.

در این برنامه، مشکلات و چالش‌های دامپزشکی استان به‌صورت میدانی بررسی شد.

از جمله مسائل مطرح‌شده در این بازدید، می‌توان به افزایش بی‌رویه مراکز پرورش دام و طیور و پیامدهای زیست‌محیطی و اقتصادی آن، فعالیت بیمارستان‌های دامپزشکی در املاک استیجاری، هزینه‌های سنگین اداره مراکز دامپزشکی، و کمبود امکانات اشاره کرد.

همچنین موضوعاتی نظیر لزوم ارتقاء سطح خدمات دامپزشکی متناسب با رشد تولید استان، مشکلات دامپزشکی در حوزه حیوانات خانگی به‌ویژه بازرسی‌های متعدد نهادهای نظارتی، تشکیل صندوق سرمایه‌گذاری دامپزشکی و بررسی امکان ساخت شهرک مسکونی ویژه اعضای نظام دامپزشکی از دیگر محورهای گفت‌وگو بود.

در پایان، حاضران بر لزوم تدوین راهکارهای اجرایی و جذب سرمایه‌گذاری برای توسعه و ارتقاء خدمات دامپزشکی در استان تاکید کردند.

 

 

انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۳
2
12
واقعا با اون میوه و شیرینی روی میز اصل غافلگیری رو رعایت کردن
پاسخ ها
دامپزشک
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۳
کجای خبر نوشته بازدید سرزده بوده؟!! خیلی جالبه همیشه کسی هست که یه چیز منفی بگه در رابطه با هر خبری که منتشر بشه!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۴
1
0
سلام
صرف بازدید شبانه انجام بشه وحداقل بامشکلات بیمارستانهااشنابشوندخوبه
امااین کافیه ؟

اینکه نیازبه حمایت دارند چی ؟

اینکه باید شهرک مسکونی دامپزشکی برای این قششرزحمتکش زمین رایگان داد چی ؟

اینکه باید وام ارزان قیمت دادی؟

اینکه باید به شبکه دامپزشکی گفت .......... فقط باچماق نظارت دست ازسربیمارستان شبانه برداری؟
............................
لطفاحمایت هدایت حکیم جان تشکر
نظر شما
ادامه