کد خبر: ۸۲۶۰۷
تعداد نظرات: ۴۸ نظر
گفت‌وگوی حکیم مهر با «دکتر پریسا نیکو» بانوی دامپزشک کلینیسین فعال در شهرستان آباده:
«دکتر پریسا نیکو» افزود: اگر کسی علاقه داشته باشد، دامپزشکی یکی از رشته‌هایی است که می‌تواند درآمد خوبی داشته باشد. این حرفه واقعاً یک سفره فوق‌العاده گسترده است ...

حکیم مهر- محسن طاهرمیرزایی: «دکتر پریسا نیکو» فارغ‌التحصیل رشته دامپزشکی از دانشگاه شهرکرد و فعال در زمینه دام بزرگ و کوچک، یکی از بانوان پیشرویی است که به‌ویژه در شهرستان‌های کوچک در حوزه دامپزشکی فعالیت می‌کند. او که به‌ویژه علاقه‌مند به دام‌های بزرگ بوده، پس از فارغ‌التحصیلی درمانگاه عمومی خود را راه‌اندازی کرده و سال‌ها در این مسیر به ارائه خدمات به دامداران مشغول است.

دکتر نیکو در گفت‌وگو با حکیم مهر از چالش‌های فراوانی که به‌عنوان یک زن در این حوزه با آن مواجه است، صحبت می‌کند؛ از مسائل اجتماعی و کم‌اعتمادی دامداران به بانوان دامپزشک گرفته تا سختی‌های جسمی و روانی کار در این رشته. او همچنین تجربیاتش از تعامل با دامداران، مشکلات تعرفه‌ها و انتظاراتش از مسئولین در خصوص حمایت از این رشته را بیان می‌کند. علاوه بر این، دکتر نیکو به خانم‌های جوانی که به دامپزشکی علاقه دارند توصیه می‌کند که این شغل را با عشق و علاقه دنبال کنند، چرا که دامپزشکی می‌تواند فرصت‌های شغلی بسیار گسترده‌ای برای زنان فراهم کند.

حکیم مهر: لطفاً خودتان را معرفی نموده و بفرمایید در چه حوزه‌ای فعالیت دارید.

من پریسا نیکو هستم، ورودی سال ۱۳۹۲ دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد شهرکرد. در حال حاضر در شهرستان آباده، در شهر صغاد، یکی از شهرهای کوچک اطراف این شهرستان مشغول به فعالیت هستم. در آن‌جا یک درمانگاه عمومی دامپزشکی دارم و در زمینه دام کوچک، دام سبک و دام بزرگ فعالیت می‌کنم؛ با این حال تمرکز اصلی‌ام بیشتر روی دام سبک است.

حکیم مهر: چه شد که رشته دامپزشکی را انتخاب کردید؟ آیا از ابتدا علاقه‌مند بودید یا به توصیه دیگران وارد این مسیر شدید؟

رشته دامپزشکی انتخاب اول من بود، اما با علاقه آن را انتخاب کردم. علاقه من به این رشته از کودکی و به خاطر شغل پدرم که گاودار است، شکل گرفت. از همان ابتدا می‌دانستم که می‌خواهم وارد این حوزه شوم. البته این رشته سختی‌های خودش را دارد، اما اگر کسی علاقه‌مند باشد، حتماً می‌تواند در آن موفق شود.

حکیم مهر: پس از قبولی در این رشته، واکنش خانواده چگونه بود؟

پدرم بسیار خوشحال شد چون واقعاً موافق این مسیر بود. سایر اعضای خانواده هم خوشحال بودند، چون می‌دیدند که من رشته‌ای را انتخاب کرده‌ام که علاقه‌مند هستم. به نظر آن‌ها وقتی کسی به رشته‌ای علاقه داشته باشد، احتمال موفقیتش بیشتر است.

حکیم مهر: فضای دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد شهرکرد را چطور ارزیابی می‌کنید؟

شهرکرد از نظر آموزش دام سبک بسیار قوی بود، چون در آن منطقه دام سبک زیاد است. تمرکز دانشگاه هم بیشتر بر روی دام بزرگ و دام سبک بود و دام کوچک کمتر مورد توجه بود. ما استادهای بسیار خوبی داشتیم، به‌ویژه در زمینه دام سبک، و من واقعاً از آن دوران درس‌های زیادی گرفتم و با علاقه تحصیل کردم.

حکیم مهر: چه سالی فارغ‌التحصیل شدید؟ و پس از آن چه کردید؟

در سال ۱۳۹۸ فارغ‌التحصیل شدم. بعد از آن حدود شش تا هفت ماه به عنوان کارآموز مشغول بودم و سپس برای گرفتن مجوز کلینیک اقدام کردم. در نهایت در سال ۱۳۹۹ موافقت شد و درمانگاه عمومی دامپزشکی راه‌اندازی کردم.

حکیم مهر: از همان زمان تاکنون در همان درمانگاه مشغول به کار هستید؟

بله، از همان ابتدا در همان محل مشغول به کار هستم.

حکیم مهر: مهم‌ترین مشکلاتی که یک خانم دامپزشک در حوزه دام بزرگ یا دام کوچک با آن روبروست چیست؟ آیا پیش آمده که از شدت سختی، احساس پشیمانی کرده باشید؟

دامپزشکی رشته‌ای نیست که بدون علاقه بتوان در آن دوام آورد. اگر کسی علاقه نداشته باشد، ادامه مسیر برایش غیرممکن می‌شود. اما وقتی به آن علاقه‌مند باشی، در کنار تمام سختی‌ها، شیرینی‌های خاص خودش را هم دارد.

اوایل کار، یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های من جلب اعتماد دامداران بود؛ مخصوصاً دامدارانی که با دام بزرگ سروکار داشتند. پذیرش یک دامپزشک خانم برایشان خیلی سخت بود. حتی در حدی که وقتی به درمانگاه می‌آمدند، می‌پرسیدند «آقای دکتر هست؟» و وقتی به خود من مراجعه می‌کردند، باز هم حین معاینه مرا «آقای دکتر» صدا می‌زدند! این برایم در ابتدا خیلی آزاردهنده بود، اما به مرور و با ارائه نتیجه، توانستم اعتمادشان را جلب کنم. الان حتی کسانی که از نقاط دور مراجعه می‌کنند، باز هم دام خود را نزد من می‌آورند چون نتیجه گرفته‌اند و اعتماد ایجاد شده است.

البته هنوز هم سختی‌های فیزیکی کار وجود دارد. مثلاً وقتی گاوی دچار کمبود کلسیم می‌شود، باید خودم به وسط دامداری بروم. یا وقتی جراحی لازم است، به عنوان دامپزشک عمومی، انتظار دارند که خودم انجام دهم. کسی نمی‌پذیرد که بگویی «این کار از من برنمی‌آید». در حوزه دام کوچک، اگر مراجعه‌کننده داشته باشی باید درمان را انجام دهی؛ در حوزه دام بزرگ هم همین‌طور. یعنی باید توانایی انجام همه نوع کار را داشته باشی.

گاهی اوقات فشار فیزیکی کار بسیار خسته کننده است، به حدی که از توان من به عنوان یک خانم خارج است، اما وقتی نتیجه کار را می‌بینم که دردی از یک حیوان بی‌زبان درمان می‌شود، خستگی کار را فراموش می‌کنم.

حکیم مهر: آیا فعالیت‌هایی مانند زایمان دام‌های بزرگ را هم انجام می‌دهید؟

بله، سخت‌زایی‌های زیادی انجام داده‌ام. در اوایل کار حتی سونوگرافی هم انجام می‌دادم، چه برای اسب و چه برای گاو. اما واقعاً برای یک خانم این نوع کارها از نظر فیزیکی بسیار سنگین است. به همین دلیل الان کمتر خودم کار مامایی انجام می‌دهم و بیشتر آن را به تکنیسین درمانگاهم می‌سپارم.

حکیم مهر: آیا همسر شما مسئله‌ای با گاهی تماس‌های شبانه‌تان ندارند که مثلاً باید به یک دام رسیدگی کنید؟

یکی از بزرگ‌ترین مشوق‌های من در این زمینه همسرم بوده است. حتی اگر نصفه‌شب تماس بگیرند و من مجبور باشم مراجعه کنم، او هیچ وقت مشکلی نداشته است. اگر خودش می‌توانسته، با من همراه می‌شده، و اگر نه، به من می‌گفته که این شغل من است و باید مسئولیت‌ام را انجام دهم. هیچ زمانی سر این قضیه با همسرم اختلاف نداشتم. تازه ازدواج کرده بودم و هنوز کلینیک نزده بودم، اما یکی از کسانی که با تمام وجود من را تشویق کرد و گفت که تو برای این کار مناسب هستی، همسرم بود.

حکیم مهر: چه توصیه‌ای برای خانم‌های علاقه‌مند به دامپزشکی دارید که مردد هستند وارد این حوزه بشوند یا نه؟

اگر واقعا علاقه داشته باشند، دامپزشکی رشته بسیار خوبی است. خیلی‌ها می‌گویند بازار کار خوبی ندارد و یا این رشته اشباع شده است، ولی من این را قبول ندارم. دامپزشکی یک سفره بسیار گسترده است که در آن می‌توانید هر کاری انجام دهید. اگر کسی بخواهد، می‌تواند مسئول فنی شود، کلینیسین شود یا در داروخانه‌ها فعالیت کند. الان حتی در بسیاری از مرغداری‌ها و دامداری‌ها، باید با مسئول فنی قرارداد ببندند. اگر فردی علاقه‌مند باشد، مخصوصاً خانم‌ها، می‌توانند به راحتی در این حوزه موفق شوند. امروزه مردم بیشتر از حیوانات خانگی نگهداری می‌کنند و بازار دامپزشکی در حال شکوفا شدن است. کسی که می‌گوید بازار کار وجود ندارد، خودش به دنبال کار نرفته است.

حکیم مهر: به لحاظ مالی، آیا دامپزشکی می‌تواند یک زندگی را ساپورت کند؟

بله، قطعا. اگر کسی علاقه داشته باشد، دامپزشکی یکی از رشته‌هایی است که می‌تواند درآمد خوبی داشته باشد. این حرفه واقعاً یک سفره فوق‌العاده گسترده است. چه در زمینه طیور، دام بزرگ، دام کوچک یا حتی مسئول فنی. من خودم می‌شناسم خانم‌هایی که در حوزه دام بزرگ فعالیت می‌کنند و هیچ مشکلی هم از نظر مالی ندارند. اگر فردی بداند که می‌خواهد در کدام بخش فعالیت کند و علاقه‌مند باشد، می‌تواند در این رشته موفق و از لحاظ مالی مستقل شود.

حکیم مهر: وضعیت تعرفه‌ها از نظر شما چگونه است؟

تعرفه‌ها بسیار پایین است و مشکلی که وجود دارد این است که مثلاً تعرفه‌ها سال ۱۴۰۳ آخر سال ۱۴۰۴ اعلام می‌شود، بنابراین همیشه یک سال از زمان خود عقب هستیم. حتی هنوز تعرفه جدید ابلاغ نشده است.

حکیم مهر: چه انتظاری از مسئولین دارید؟

به نظر من کمی به رشته دامپزشکی کم‌لطفی می‌شود. دامپزشکی رشته‌ای است که سلامت جامعه به آن بستگی دارد. بهداشت عمومی، بهداشت گوشت و تغذیه مردم تحت نظارت دامپزشکی است و متأسفانه این رشته به اندازه‌ای که باید به آن توجه شود، به آن بها داده نمی‌شود. از مسئولین انتظار می‌رود که بیشتر به این رشته توجه کنند.

حکیم مهر: آیا هیچ وقت به ادامه تحصیل فکر نکردید و از مسیری که آمده‌اید راضی هستید؟

بله، من دوست داشتم تخصص داخلی دام‌های بزرگ بگیرم. اما وقتی وارد فیلد کاری شدم، متوجه شدم که دامپزشکی از نظر عملی خیلی متفاوت از تحصیل است و می‌تواند تجربیات خیلی بیشتری به شما بدهد. واقعاً دوست داشتم که تخصص بگیرم، اما به دلیل اینکه وارد بازار کار شده بودم و شرایط سخت بود، نتواستم. اما پرکتیشنر بودن (عملی کار کردن) را بیشتر دوست داشتم. وقتی وارد بازار کار می‌شوید، زمین تا آسمان تفاوت دارد و تجربه‌ای که به دست می‌آورید بسیار ارزشمند است.

حکیم مهر: ممنون از فرصتی که در اختیار ما قرار دادید.

 

 

انتشار یافته: ۴۸
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲۲
۸
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۴:۴۸ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۲
9
12
بسیار عالی
موفق باشید
میم. سین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۵:۵۲ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۲
10
9
هزاران آفرین بر جان پاکت.
ناشناس
|
Netherlands (Kingdom of the)
|
۰۷:۱۸ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۲
6
28
سلام خانم دکتر
...........................
چه خوب که پسر نبودید و دوسال نرفتید سربازی
و نیز درآمد فعلی شما معیار سنجش اداره یک خانواده نیست.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۸ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۳
۳-۴ میلیون رضایت دارند شما چیکار داری بهش
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۷
خانم دکتر کاملا درست فرمودن. کسی دنبال کار نرفته. مسئول فنی میخواد حقوق ماهی 50 میلون به بالا بگیره و سر کار هم نیاد. خانم دکتر کاملات درست میگن. اشباع نیست. مردم کاری نیستن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۲
4
24
با احترام، ................ لطفا با شخصیتهای پیشکسوت مصاحبه کنید که چندسالی خاک مطب خوردند و راهنماییشان از دل و جان هست.
نیما بهرامی
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۰۷:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۲
7
29
.........................
همکار گرامی؛ اینکه موفق شده اید و حس خوشبختی دارید بسیار جای سعادت و خوشحالی است. اما اینکه مشکلات دیگران را انکار کرده و کلا به ........... ناتوانی آنان ربط بدهید، بسیار غیر انسانی، غیر واقعی و غیر حرفه ای ست.
اینکه در شرایطی که فوق تخصص چشم از مملکت مهاجرت می کند و جنابعالی اینقدر راضی هستید، احتمالا به سطح استانداردهای مورد پذیرش افراد هم مرتبط باشد.
...............................
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۱۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۲
بله بستگی داره فرد جقدر رازی باشه!
طرف فوق تخصص جشم هست با ۵۰۰ میلیون هم رازی نیست و میره
همکار خانم ما برای ۲-۳ میلیون مدرکش می زاره مسول فنی و حس موفقیت هم داره
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۲
احسن بر شما
بستگی به سطح توقع دارد
................ بستگی به سطح توقع از تحصیلات و میزان زحمات دارد
یک کلینیسین نمی تواند ۳۰ سال پای کار باشد. سختی کار و درآمد هم مرتبط هستند
ناشناس
| United States of America |
۱۵:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۲
ناشناس ۱۴:۱۷ ، راضی رو درست نمیتونین بنویسین در مورد سطح رضایت متخصص چشم نظر میدی؟ :)))
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۲
15:46 من با گوشی پیام گذاشتم و تصحیح خودکار گوشی ویرایش کرده
......................
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۳
این دوست 1546 دنیای کوچکی دارد
الان با یک غلط تایپی مشکلت حل شد؟ درامد دامپزشکا درست شد؟ شان دامپزشکا برگشت؟
جای این مسخره بازی ها که باعث شده دامپزشکی به این روز بیفته به متن نگاه کن
شما دامپزشکی نه معلم اول دبستان که
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۳
سلام همکار گرامی بنده نگفتم موفق هستم و هرگز جسارت نمیکنم شما اگر گفتگو را کامل خوانده باشید من از وضع تعرفه ها به نسبت سختی کار واقعا ناراضی هستم وتعرفه پایین هست اما رشته دامپزشکی واقعا علاقه درش تاثیر گذاره شما میتوانید مامایی اسب کار کنید با درامد بهتر یا دام کوچک اما مثلا دام سبک با درامد کمتر بستگی به خود فرد و توانایی هاش داره در رابطه با درامد هم من نسبت به بقیه رشته ها عرض کردم که در این رشته بسته به رشته انتخابی و حیطه فعالیتی درامد متغیر داره
هاشم خان
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۳
درود
تبریک میگم خانم دکتر
کاملا مشخص هست که در رشته دامپزشکی موفق هستید!
!دوستان لطفا متن مصاحبه رو کامل و یکپارچه مطالعه کنید!
موفق باشید و در پناه خدا
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۲
6
5
آفرین، موفق باشید.
ناشناس
|
United States of America
|
۰۹:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۲
1
8
بهتر بود که بجای عنوان کردن شهر کوچک اطراف آباده اسم شهر رو بیارید چون آباده اونقدر بزرگ نیست که شهرای اطرافش کوچک بنظر بیان، شهر صغاد که محل کار ایشون هستش سه تا داروخونه دامپزشکی داره در حالی که شهر آباده دو تا داروخونه داره، این شهر کوچک نیست و جلوه ی این شهر بسیار والاتر از صحبتهای ایشان می‌باشد
ناشناس
|
United States of America
|
۰۹:۱۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۲
0
7
ایشون توی شهری کار می‌کنن که سه تا داروخونه دامپزشکی داره و خودشون هم مطب هستن یعنی چارتا مرکز دامپزشکی هست و بالاتر از اشباع بودنه برای این شهر ............................
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۳
موقع مصاحبه من عرض کردم شهر صغاد کلینیک دامپزشکی دارم و مشغول فعالیت هستم خود سایت این مدل نوشتن که ازشون میخوام اگر ممکنه حتما اصلاح بشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۲
5
4
احسنت ودرود فراوان بر شما خانم دکتر فعال وسخت کوش
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۲ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۲
0
12
اینکه یک گزاره کلی رو فقط با مشاهدات شخصی بیان کنید و مشاهده شخصی خودتون رو تعمیم بدید و تبدیل به یک نتیجه گیری کلی کنید، از اساس غلطه. اینکه شما در منطقه محدود خودتون موفق شدید به خوبی کار کنید، دلیل نمیشه در تمام ایران هم همین مسئله صادق باشه.

نشانه های اشباع بازار دامپزشکی به خوبی از آمار و ارقام مشخصه. کافیه فقط آمار و ارقام تعداد دانشکده های دامپزشکی و فارغ التحصیلان دامپزشکی و کاردانی دامپزشکی در ایران رو با آمار و ارقام کشورهای پیشرفته مقایسه کنید.
متاسفانه کلینیسن
|
United States of America
|
۱۰:۱۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۲
0
8
مساله اشتغال باسرکاررفتن فرق می کندمثالی که ایشان فرمودندمثل تعریف شاغل بودن دهه هشتاداست که یکی دوساعت اشتغال درهفته رامصداق اشتغال می دانستند
دامپزشکی ازاشباع گذشته فوق اشباع است
اسماعیل
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۲
1
4
پراکتیکال میشه عملی کار کردن نه پرکشینر
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۲
2
15
همه فارغ التحصیلان پدرشان گاودار نیست خانم دکتر
..................
دکتر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۲
0
6
با احترام لطفا از کلیه همکاران دامپزشک و با سوابق مختلف نظرسنجی کنید و خبر نشر دهید.
کمی تامل
|
Germany
|
۱۲:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۲
0
9
خانم دکتر جوان پرانگیزه این که فعلا و در این همین لحظه ااوضاع نسبتا خوبی داری و معلوم نیست چند ماه آینده .متوجهی چند ماه نگفتم چند سال.که شاید ببه آن صورت دامی نباشد البته شابد .واقعا کجای کارری؟دانشکده های سمی امپزشکی چه آزاد و چه سراسری چنان نابودی برای دامپزشکی به وجود آو ردند که دیگر اکثر همکاران .اکثر یعنی بالای ۵۰ درصد کاری نامرتبط با رشته دارند.خانم دکتر جوان کشورهای کانادا استرالیا آمریکا با آن همه وسعت وو فرصتهای شغلی فراوان تعداد دانشکده های دامپزشکیشان به انگشتان ۲دست هم نمی رسد
ناشناس
|
United States of America
|
۱۲:۳۸ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۲
0
4
منم ورودی ۹۲ شهرکرد بودم

شما آزاد بودید؟


موفق باشید خانم دکتر
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۲
..... احتمالا گفتن دانشگاه شهرکرد ،شهر شهرکرد منظورشون بوده نه دانشگاه

آزاد یا دولتی فرقی نداره موفق باشند ان شاءالله
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۲
0
11
.................
چرا با هرکی صحبت می کنی همه به به چه چه می کنند اما در واقعیت این نیست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۲
1
12
درود بر شما خانم دکتر عزیز، البته که درآمد خوب به کیفیت زندگی هرشخص بستگی دارد، شخصی ۱۰ تومن را درامد کافی میداند و برای شخصی دیگر در شهری بزرگتر و کیفیت زندگی بالاتر ۱۰۰ تومن نیز کافی نیست.
دامپزشک
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۲
0
15
................. انشالله که هر جا هستند موفق باشند ولی اینکه فقط خودشون رو ببینید و تجربه شخصیشون رو به کشوری به پهناوری ما تعمیم بدن اشتباه هستش ، ایشون مشخصا میتواند درباره کلینیسینی در شهرستان خودشان آن هم در شاخه دام سبک به گفته خودشان نظر بدهند. البته آن هم بسته به این دارد که چه درامدی از نظر ایشان خوب است اگر فرضا ۲۰ میلیون خوب است که حتی در مورد شهر خودشان هم نباید نظر بدن ، اینکه یک مسئول فنی فرضا در تهران در یک کارخانه چه مشکلاتی از بابت درامد و امنیت شغلی دارد برای ایشان با این سابقه کم قابل درک نیست مشخصا. این اخبار بیشتر سفیدشویی اوضاع نابسامان دامپزشکی است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۳
0
0
موضوع اشتغال دامپزشکی داشتن ظرفیت موضوعی است که یک بررسی جامع علمی میخواهد . اینکه نظر من این است خیلی راه گشا نیست . به نظرم روی موضوع به این مهمی از عدد و رقم و آمار و تحلیل مرتبط باید استفاده کرد . چون موضوع پیچیده تر از آن است که راحت اظهار نظر شود .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۳
1
2
موضوع اشتغال دامپزشکی داشتن ظرفیت موضوعی است که یک بررسی جامع علمی میخواهد . اینکه نظر من این است خیلی راه گشا نیست . به نظرم روی موضوع به این مهمی از عدد و رقم و آمار و تحلیل مرتبط باید استفاده کرد . چون موضوع پیچیده تر از آن است که راحت اظهار نظر شود .
ناشناس
|
United States of America
|
۰۹:۱۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۳
1
2
هم ورودی عزیز کاشکی یه اشاره ای به میزان درآمد و تعداد کیس هایی ک پذیرش میکنین کرده بودین که ما بدونیم واقعا اگه بریم دنبال کار موفق میشیم ................ سطح توقع هر کسی فرق میکنه خانم دکتر
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۳
3
1
آفرین به بانوی موفق و پرتلاش که در کنار سختی های رشته علاقه مند بوده و به رشته خودش افتخار میکند نه مثل اکثر دامپزشکا که صرفا چون پزشکی قبول نشدند رفتند دامپزشکی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۳
3
1
درود به شما خانم دکتر موفق و فعال شهرصغاد، ..................... اگر شما مصاحبه را کامل بخوانید متوجه میشوید که خانم دکتر از سختی های این شغل هم صحبت کرده‌اند .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۳
3
3
موفق باشین خانم دکتر عزیز ، باعث افتخاره که خانمی توی محیط کوچکی مثل آباده بتونه این شغل و حرفه‌رو دنبال کنه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۲ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۳
0
3
افرین چه موفقیت شگرفی و چه حرفهای دقیق فرمودند افرین
همکار متخصص داخلی دام بزرگ مازندران
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۳
3
3
ضمن آرزوی موفقیت برای جنابعالی خانم دکتر گرامی، چند نکته رو که در مصاحبه تان وجود داشت، به عنوان یک متخصص داخلی دام بزگ عرض می کنم؛
۱-نکته قوت کار بالینی شما این است که پدر گرامیتان دامدار است؛ پس می توانید با همت بلندتان، تجربه بالینی خوبی بر روی دام های پدر گرامیتان، بیندوزید؛ دقیقاً آن چیزی که دانشگاه به شما یاد نداد و شما می توانید با مطالعه خودتان و بیماران دامداری پدرتان ، بدان دست یابید. به سخن دیگر، دامداری پدر گرامی تان، بزرگترین بیمارستان آموزشی اختصاصی شما خواهد بود. چیزی که دامپزشکان دیگر شاید از آن برخوردار نباشند.
۲-در کار دام بزرگ، فقط به نشانه های بالینی صرف اکتفا نکنید و حتماً و حتماً از پاراکلینیک اعم از سونوگرافی و آزمایش های پاراکلینیکی بهره ببرید.
۳-در تشخیص بیماری های دام سبک (گوسفند و بز) از کالبدگشایی و سونوگرافی، بویژه کالبدگشایی غافل نشوید؛ چون برخی از معاینات دام سنگین در دام سبک قابل اجرا نیست مانند بَساوش راست روده ای (ملامسه رکتال). در مواردی که تلفات تازه دام سبک هم وجود ندارد، بدحال ترین کیس دام سبک رو که ممکنه تا چند ساعت آتی تلف بشه، کالبدگشایی کنید.
۴-به گوسفنددار جماعت در اخذ ویزیت تخفیف نده!! ولی با گاودار، مدارا کن (دلیلش رو بعداً می فهمی!)
۵-کوچکی شهر محل کلینیک شما که تازه شهر شده که شرایط روستایی پیشین خود را از نظر اقتصاد دامپروری حفظ کرده است، بزرگترین مزیت درمانگاه شماست.
۶-در کار درمانی دامپزشکی، فقط دانش خود را به دامدار اثبات کنید و از قضاوت در مورد همکاران دیگر و اعلام نظر در مورد دامپزشکان قبلی که کیس را دیده اند، بپرهیزید و در چنین مواردی بگویید؛ بنده با شرایط فعلی حیوان، این بیماری را تشخیص اولیه می دهم شاید در زمان معاینه همکار قبلی، بیماری تشخیصی ایشان در حیوان شما وجود داشته و با درمان ایشان رفع شده است و وارد بازی بدگویی دامدار از همکار قبلی درمانگر کیس، نشوید. (حفظ مکارم اخلاق پزشکی)
۷-در کار مامایی و سخت زایی ها چه در دام سنگین و چه سبک ، هیچگاه در مورد زنده یا مرده بودن جنین، اظهارنظر نکنید.
موفق و پیروز و سربلند باشید.
پاسخ ها
شهاب الدین تقی زاده
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۱۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۶
سلام و وقت بخیر
ضمن عرض احترام به همکار محترم مازندرانی ام
نکته ای در خصوص مورد پنجمی که فرمودید
آباده، شهر ما سال ۱۳۰۴ شهر شده و امسال صدمین سال شهر شدنش یا تاسیس شهرداریش بود صغاد هم عضوی از همین شهرستانه که سال ۵۶ شهرداریش افتتاح شده و از سال ۷۹ با رشد جمعیت در تقسیمات کشوری عنوان شهر به محوریت آباده گرفته.
البته از کوتاهی ماست که دیوار بلند است شاید ما شهرمون رو درست معرفی نکرده باشیم اما خب قبل از اظهار هر نظری مطلوبه که تحقیق جزئی ای در اون مورد انجام شه
همکار متخصص داخلی دام بزرگ مازندران
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۷
جناب آقای دکتر تقی زاده، ضمن عرض پوزش در مورد بخش نخست از بند ۵ عرایضم، از توضیحات ارزنده جنابعالی درباره شهر صغاد شهرستان آباده، بسیار سپاسگزارم
اميرحسين.آقاخانی
|
France
|
۰۱:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۴
3
3
درودد بر همکلاسی خوبمون باعث افتخارید خانم دکتر نیکو
جالب نویس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۴
2
1
یک نفر راضی را نوشت رازی حتما خطاب به زکریای رازی نوشتند که از دامپزشکی به پزشکی رفت ۱۲۰۰ سال قبل
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۰۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۴
شما از حرف اندیک نفر چقدر سوختی واقعا که در کامنت ها تمرار می کنی

والا وضع دامپزشکی الان فرقی با ۱۲۰۰ سال پیش ندارد! ان موقع صاحب نداشت الانم ندارد
سازمان ضرر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۵
1
1
زکریای رازی نهایتا راضی شد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۶
0
0
با سلام خدمت خانم دکتر بزرگوار و دوستان.
به نظرم اولا کمال رضایت شغلی درامد مالی محض نیست. گاهی احساس مفید بودن و دیدن ثمره تلاش چندین ساله ارزشمند تر از درامد است. در ثانی تلاش نکردن از ترس موفق نشدن غیر منطقی است. چرا که اگر در مسیری جدیت به خرج داده شود مطمئنا پیشرفت به دنبال خواهد داشت و به درامد مالی مطلوب نیز خواهد رسید. البته موارد دلسرد کننده بسیار زیاد است.
امیدوارم روز به روز محکم تر و موفق تر باشید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۶
0
2
ضمن عرض سلام و خداقوت
خانم دکتر لطفا زیر همین کامنت پاسخ بذارید. اگر ۲ تا پروانه درمانی در منطقه شما همین امروز صادر بشه بازم میگید اشباع نشده؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۶
0
2
سلام منم تو یک بخش کار میکنم بخشی که اول تا آخرش یک خیایان کوچک هست که با ماشین زیز دو دقیقه طی میشه. بله دامپزشکی اشباع شده هست. در بخش ما ۶ دامپزشک شامل سه داروخانه و سه درمانگاه فعالیت میکنه. بخشی که با هزار زحمت تونسته یک داروخانه انسانی بگیره. اگر این اشباع نیست پس چیه؟؟؟؟؟ متاسفانه امتیاز بچه های تازه فارغ التحصیل هم فقط به بخش میرسه و اینجا وحشتناک تلفات میدن.
اگر شما در یک بخش هستید و از صبح تا ساعت ۲ ظهر کلا ۸ تا مراجعه کننده هم ندارید یعنی بخش اشباع شده هست. بنده نه همشهری و نه هم استانی شما هستم و نه با خانم بودن شما مشکلی دارم.
فقط میخام دوستانی که این خبر رو میخونن و درمانگاه هستید و در طول روز ساعتی یک کیس دارن اعلام نظر کنن. ساعتی یک کیس یعنی زیر ۲۰۰ هزار هر ساعتی درآمد داشتن.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۷
3
0
درود بر خانم دکتر پر تلاش. موفقیت تو هر کاری بستگی به شخص داره خانم دکتر. طمع و تنبلی مردم رو گرفتار کرده. الان یه کیلینیسین فعال میتونه درآمد بسیار خوبی داشته باشه. مسئول فنی هم که حقوقش شده نجومی که بسیار از کارمندان دارن استعفا میدن و مسئول فنی میشن. متاسفانه متقاضیان مسئول فنی نمیخوان حضور داشته باشن و میگن مدرک. انگار که مدرکشون چیه. در کل حق با خانم دکتره و دامپزشکی اشباع نیست و جا برا تاسیس دانشکده زیاده و کشور ظرفیتش رو داره.
نظر شما
ادامه