حکیم مهر: جلسهای با حضور «دکتر مرتضی مروتی» معاون بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات سازمان دامپزشکی کشور، مهدی حامی، مدیر کل دامپزشکی آذربایجان شرقی، همچنین معاونان و رؤسای ادارات ستادی این اداره کل، در سالن جلسات شهید اوجاقی برگزار شد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی آذربایجان شرقی، «دکتر مهدی حامی» مدیر کل دامپزشکی استان آذربایجان شرقی ضمن تسلیت ایام عزاداری سرور و سالار شهیدان و خیر مقدم به معاون بازرسی سازمان دامپزشکی کشور، ضمن ارائه گزارش از برنامه های تحقق حداکثری اهداف و ماموریت های اداره کل به کمبود نیروی انسانی در اداره کل دامپزشکی استان اشاره کرد و گفت: این اداره کل در حال حاضر با نیمی از ظرفیت نیروی انسانی به فعالیت خود ادامه میدهد و این موضوع فشار کاری زیادی را به همکاران وارد ساخته است. همچنین کمبود شدید خودرو و نیروهای راننده و خدماتی و حفاظتی را از دیگر مشکلات اساسی استان برشمرد.
ضرورت تحول بنیادین در ساختار سازمان دامپزشکی کشور متناسب با نوع فرآیندهای خدمات
در ادامه، «دکتر مرتضی مروتی» ناظر ارشد سازمان دامپزشکی کشور ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع کارکنان دامپزشکی استان و قدردانی از فضای صمیمی مجموعه، بر ضرورت تحول بنیادین در ساختار سازمان دامپزشکی کشور متناسب با نوع فرآیندهای خدمات تأکید کرد و اظهار داشت: انجام تحولات اساسی در تمام سطوح این سازمان به منظور رفع چالش های گذشته، نیازمند تغییر در نگرش مدیریتی و همکاری همه همکاران است.
وی افزود: خوشبختانه رویکرد مدیریتی رئیس سازمان دامپزشکی کشور نیز بر اصلاح منتج به نتیجه مطلوب و اثربخش روندهای ارائه خدمات با هدف تسریع، تسهیل و شفاف سازی آنان بوده و طبیعی است برطرف شدن چالش ها و موانع مرتبط مستلزم انجام کار کارشناسی و مدیریت حرفه ای با همدلی و تلاش جمعی میسر خواهد بود.
مروتی در ادامه خاطر نشان کرد: کارهای مثبت و ساختار محوری در سازمان دامپزشکی کشور در حال انجام است و با حمایت و همراهی رئیس سازمان، امیدواریم به نتایج مطلوب دست پیدا کنیم.
در بخش دیگری از این جلسه، موضوعاتی از جمله قرارداد ناظرین شرعی کشتارگاهها، مشکلات مربوط به سامانه قرنطینه و تعرفههای صدور مجوز صادرات و واردات، راهاندازی اتوماسیون یکپارچه مکاتبات اداری و نیز تأمین کیتها و آنتیژنهای مورد نیاز مجتمع آزمایشگاهی ملی و منطقهای استان آذربایجان شرقی و مسائل مرتبط با سامانه های خدمات دامپزشکی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در همه ادارات نیروهای حراست از کارکنان در برابر آسیبها حفاظت میکنند
مثلا در بیمارستان در صورتی که همراه یکی از بیماران به هر دلیلی با پرسنل درگیر شود حراست دخالت میکند
اما در دامپزشکی نیروهای حراست شدند بلای جان کارکنان
در صورت درگیری قصاب یا دامدار با یکی از کارکنان، اولا که اصلا در صحنه حضور ندارند و نقش حفاظتی ندارند
دوما که ان کارمند را به بهانه عدم تعامل توبیخ میکنند !!!
همه چیز در دامپزشکی برعکس و ..... است