کد خبر: ۸۲۹۳۳
تعداد نظرات: ۱۲ نظر
رئیس سازمان نظام دامپزشکی:
«دکتر عباسعلی مطلبی» حتی در روزهای ابتدایی جنگ ۱۲ روزه و جنگ سایبری نیز خدمات سازمان در سراسر کشور بدون اختلال ادامه داشت و ارائه مجوزها و تمدید پروانه‌ها متوقف نشد ...

حکیم مهر: رئیس سازمان نظام دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران با اشاره به فعالیت مستمر و بدون وقفه این سازمان در دوران «جنگ 12 روزه» گفت: حتی در روزهای ابتدایی و جنگ سایبری نیز خدمات سازمان در سراسر کشور بدون اختلال ادامه داشت و ارائه مجوزها و تمدید پروانه‌ها متوقف نشد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از ایانا، «دکتر عباسعلی مطلبی» با اشاره به ظرفیت زیرساختی این سازمان در حوزه سامانه‌های خدماتی گفت: در حال حاضر این سازمان دارای دو دسته سامانه است؛ سامانه سماک که به درگاه ملی مجوزها و سامانه‌های دولتی متصل است و وظایف قانونی را در حوزه ماده ۵ قانون نظام جامع دامپروری انجام می‌دهد و دیگری، سامانه‌ اختصاصی سازمان به نام سامانه «ساندا» که تمامی کارهای سازمان نظام دامپزشکی از جمله عضویت و صدور پروانه‌های ماده ۲ قانون افزایش بهره‌وری در این سامانه انجام می‌شود و در نهایت این سامانه نیز به سامانه سماک و درگاه ملی مجوزها متصل است.

وی افزود: در حوزه آموزش نیز طراحی و تدوین سامانه‌ای برای آموزش‌های آنلاین در دستور کار قرار دارد که با هدف ثبت کامل سوابق آموزشی اعضای سازمان، در حال توسعه است.

مطلبی با بیان اینکه در جریان حملات سایبری به زیرساخت‌های دولت، حتی یک روز هم وقفه در ارائه خدمات سازمان ایجاد نشد، تأکید کرد: در همان ساعات ابتدایی، ارتباط با تمام ۳۱ استان برقرار شد و دستور کتبی داده شد که حتی با وجود اختلالات اینترنتی، ارائه مجوزها و سایر خدمات متوقف نشود، در موارد ضروری نیز کارها به‌صورت دستی انجام شد و مردم دچار مشکل نشدند.

رئیس سازمان نظام دامپزشکی درباره جایگاه این سازمان در نظام تصمیم‌سازی کشور گفت: بر اساس قانون، سازمان نظام دامپزشکی علاوه بر انجام وظایف ذاتی، در تدوین سیاست‌ها، دستورالعمل‌ها و شیوه‌نامه‌های تخصصی با وزارت جهاد کشاورزی و سازمان دامپزشکی کشور همکاری تنگاتنگی دارد.

وی توضیح داد: این هماهنگی در قالب ۱۴ کمیته تخصصی و ۳ کمیته زیرمجموعه شورای مرکزی با حضور نمایندگان بخش خصوصی، دانشگاه و بدنه حاکمیتی شکل گرفته است.

مطلبی با تأکید بر حضور مؤثر سازمان در ستاد هماهنگی امنیت غذایی وزارت جهاد کشاورزی، افزود: خروجی‌ این کمیته‌ها در حوزه‌هایی چون دارو، بهداشت، درمان، مراکز مایه‌کوبی، خدمات سیار و آزمایشگاه‌ها نقش مهمی در تصمیم‌سازی ایفا می‌کند.

وی در پاسخ به برخی انتقادات مبنی بر ضعف زیرساخت‌های اطلاعاتی سازمان نظام دامپزشکی، تصریح کرد: تاکنون هیچ مشکلی که باعث اختلال در وظایف اصلی سازمان شود، گزارش نشده است؛ اگرچه در برخی استان‌ها ممکن است مشکلات مقطعی وجود داشته باشد، اما در سطح ملی عملکرد سامانه‌ها قابل قبول و هم‌تراز با کشورهای پیشرو است.

 

انتشار یافته: ۱۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
نیما بهرامی
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۰۲:۳۲ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۵
0
9
عملکرد هم تراز نیست. مال ما خیلییییی بهتره. اونها هیچی نیستن. اصلا هیچکس عددی نیست و تو دنیا فقط ما خوبیم !!! با تشکر از مسئولان که خود گویند و خود خندند؛ چون مرد هنرمند اند. عاقلان دانند ...
دکتر وحید عطارد
|
United States of America
|
۰۳:۴۱ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۵
0
7
با سلام خدمت اقای دکتر مطلبی عزیز .. همانطور که میدانید شخصا اینجانب برای جنابعالی احترام زیادی قایل هستم و ارادت خاصی به شما دارم .. اگر هم کامنتی میگذارم صرفا در جهت اصلاح هست نه انتقاد به شما بلکه انتقاد به کسانی که اطلاعات غلط در اختیار میگذارند و راه اشتباه نشان میدهند ،، از جنابعالی تقاضا دارم دستور فرمایند لینک سامانه های تعدادی از کشورهای پیشرو را ارایه نمایند تا ما بندگان نا اگاه هم از همترازیشان مطلع شویم .. ممنون و ارادتمند .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۶
احسن بر شما
اصلا بگویند که چند تا کشور نظام دامپزشکی دارد و بین چه کشورهایی پیشرو هستیم.
اسم دو تا کشور را بگن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۴۲ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۶
هیچ الزامی برای مدیریت حرفه دامپزشکی مشابه سایر کشورها نیست ، هر کشوری مناسبات و اقتضائات شغلی خود را دارد
دکتر وحید عطارد
| United States of America |
۰۶:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۷
چه خوب .. پس لازم‌ شد مدیریت حرفه دامپزشکی تعریف شود تا ببینیم چه تفاوتهایی در کشورهای مختلف دارند . البته شکی نیست که بین مدیریت غیر اصولی و اصولی تفاوتهای فاحشی وجود دارد .. تنها برای نصیحت میگویم لطف کنید از تحطئه علم و پیشرفت دست بردارید .
صمد بختیاری
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۵
0
4
با سلام و احترام
حرکت در مسیر برنامه های سایر دستگاههای بالا دستی همچون وزارت جهاد کشاورزی و سازمان دامپزشکی کشور شایسته و بجاست که علاوه بر برآورده شدن الزامات قانونی موجبات هم افزایی حرفه ای را فراهم می سازد ولی عنایت داشته باشید که همکاران اعم از دامپزشک و سایر رده های ساعی این حرفه علاوه بر این وظایفی که در سامانه ها دارند ، دارای حقوقی هم هستند که فراتر از سیستم ساده و اولیه عضویت ها و رفاهی و ... می باشند متاسفانه سازمان نظام تاکنون در گسترش سیستم های حرفه ای و شغلی همکاران علیرغم توصیه منتخبین اعضای آن هیچ تلاشی تا کنون نکرده است
ناشناس
|
France
|
۰۸:۵۷ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۵
0
3
سلام و درود خدمت دوستان
به نظر شما مسئول بررسی و رسیدگی به مشکلات کلینیک های دامپزشکی کدام ارگان هست که بتونه مشکل شهرداری رو حل کنه تا کی باید بخاطر بی درایتی و بی فکری یکسری افراد همه ضربه بخوریم نه نظام نه سازمان با توجه به اینکه سازمانهای وابسته به دولت هستن هیچگونه اقدامی در خصوص این قضیه نمیکنن و فقط دانشگاه اضافه میشه اگه واقعا توان ندارین لطفا این رشته رو حذف کنید
Reza
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۲ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۵
0
2
جناب آقای دکتر مطلبی مجموعه شما در یک مورد فقط قضیه بیمه های تکمیلی بعد از ۳ بار تمدید و گذشت بیش از دو ماه هنوز داره دست و پا میزنه و همکاران هنوز بدون بیمه و محروم از خدمات هستند چجوری عملکرد مجموعه خودتان را هم تراز با کشورهای پیشرو میدانید !!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۸ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۵
0
1
احتراما در همون بازه ای که فرمودید چندین بار در روزهای مختلف جهت تمدید کارت اقدام کردم ولی سامانه قطع بود. از نظام استان هم پیگیر شدم گفتن آره،به دلیل مخدودیتهای اعمال شده سامانه قطع شده. جناب دکتر مطلبی چون تعریف شخصیت شما رو از خیلیا شنیدم ترجیح میدم اینجور فکر کنم که این صحبتها از بی اطلاعی هست!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۵
0
1
خب،به سلامتی! اجبار شرکت در دوره های بازآموزی کم بود،، قراره به زودی با مشکلات سامانه اموزش نظام هم دست و پنجه نرم کنیم :)
متاسفانه ما به کم قانع شدیم.واسه همین نظام لطف کنه همون سامانه ساندا رو مویریت کنه که امتیازامون سریع تر ثبت شه، چیز دیگه ای نمیخوایم.الان یک ماهه در به در شدم واسه ثبت امتیازهای بازآموزی.زنگ میزنم بخش اموزش میگن برگزارکننده نفرستاده،بعد مشخص میشه که فرضا ٣ ماه پیش برای سازمان ارسال شده و کم کاری از سازمان بوده
ناشناس
|
Germany
|
۱۵:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۵
0
1
اگه خدمات رسانی هدف باشه آیا برای اعضا نظام بهتر نیست که نظام انرژی و پتانسیلش رو به جای تمرکز روی سامانه هایی که اتفاقا خیلی هم عملکرد ضعیفی دارن و پر از باگ هستن (و از قضا بابت هر مرحلش از اعضا پول دریافت میشه) روی حقوق شغلی و حرفه ای و ارتقا جایگاه دامپزشکان بذاره؟! اینکه این سامانه ها در دیدگاه شما چی هستن و چگونه عملکردی دارن صرفا در ذهن شماست آقای دکتر، واقعیت چیز دیگریست که اعضا نظام لمسش کردن.
ناشناس
|
Czechia
|
۰۶:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۶
0
2
یاد ضرب المثل قدیمی افتادم که میگه، هیچ مغازه داری نمیگه ماست من ترش هست...
نظام دامپزشکی نمی‌تواند امنیت شغلی اعضا خودش را چه دامپزشک و چه پیرادامپزشکی ها تامین کنه ...اونوقت شما در مسائل دیگه که ربطی به نظام ندارد ورود میکنید
نظر شما
ادامه