کد خبر: ۸۳۰۱۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
رئیس سازمان دامپزشکی کشور در جلسه شورای راهبردی تحقیقات، آموزش و ترویج دامپزشکی:
بیست و چهارمین جلسه شورای راهبردی تحقیقات، آموزش و ترویج دامپزشکی با محوریت «بررسی سند امنیت غذایی و تحقیقات دامپزشکی» به ریاست «دکتر علیرضا رفیعی‌پور» و دبیری «دکتر علی اسحاقی» برگزار شد ...

حکیم مهر: بیست و چهارمین جلسه شورای راهبردی تحقیقات، آموزش و ترویج دامپزشکی با محوریت بررسی سند امنیت غذایی و تحقیقات دامپزشکی، به ریاست «دکتر علیرضا رفیعی‌پور» معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان دامپزشکی کشور، و دبیری «دکتر علی اسحاقی» رئیس موسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی برگزار شد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، در این جلسه که با حضور روسای موسسات وابسته به سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات) برگزار گردید، علاوه بر سند امنیت غذایی و تحقیقات دامپزشکی، اولویت‌های پژوهشی و پیگیری مصوبات جلسات پیشین شورا نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

«دکتر علیرضا رفیعی‌پور» معاون وزیر و رئیس سازمان دامپزشکی کشور، در این نشست با تأکید بر اهمیت امنیت غذایی به عنوان مهم‌ترین رکن امنیت در کشور، به نقش مؤثر سازمان دامپزشکی در مدیریت بحران در شرایط جنگی، اشاره کرد.

وی در ادامه همچنین بر ضرورت بهداشتی بودن تولیدات و نقش بی‌بدیل سازمان دامپزشکی در تامین سلامت و پایداری تولیدات دامی تأکید نمود

رفیعی‌پور با اشاره به لزوم اجرای طرح‌های تحقیقاتی با مشارکت و همکاری علمی محققین، اعلام کرد که سازمان دامپزشکی در راستای حل مسائل اجرایی، از طرح‌های تحقیقاتی کاربردی حمایت می‌کند.

«دکتر علی اسحاقی» رئیس موسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی نیز با اشاره به نقش این شورا در پیشبرد امور گفت: «با همکاری و هم افزائی میان سازمان دامپزشکی و موسسات تات عضو شورا، این شورا به شکل مطلوبی در حال پیشبرد امور است و موسسه رازی نیز به عنوان دبیر شورای راهبردی تحقیقات دامپزشکی کشور، همچنین اصلی ترین مرکز تحقیق و تولید واکسن و سرم های درمانی مارگزیدگی و عقرب زدگی در ایران، برای تامین نیازهای دامپزشکی داخل تلاش می کند.»

شایان ذکر است، شورای راهبردی تحقیقات، آموزش و ترویج دامپزشکی به عنوان یکی از ارکان تصمیم‌ساز در حوزه دانش‌محور دامپزشکی، با هدف هم‌گرایی علمی، ارتقای کیفیت آموزش، ترویج و توسعه فناوری‌های نوین در بخش دام، طیور و آبزیان به‌صورت دوره‌ای تشکیل جلسه می‌دهد.

 

 

انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۵/۰۱
0
4
حمایت؟!
شما از دانشجویان و فارغ التحصیلان خودتون حمایت نکردید
بخش دولتی دنبال هر چیزی هست الی نیروی متخصص
نظر شما
ادامه