کد خبر: ۸۳۰۳۵

حکیم مهر: وضعیت عمومی خرس منطقه نشل به پایداری نسبی رسیده و اما اختلالات بینایی همچنان باقی است.

به گزارش حکیم مهر به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، «دکتر بهرنگ اکرامی» دامپزشک معتمد اداره‌ کل محیط زیست مازندران گفت: وضعیت عمومی خرس به پایداری نسبی رسیده و واکنش‌های حسی به صدا و حضور انسان (با تکیه بر شنوایی و بویایی) بازگشته است.

او افزود: وضعیت مصرف آب و غذا نیز نرمال ارزیابی شده است. با این حال، آسیب‌های عصبی ناشی از مسمومیت احتمالی همچنان باعث اختلال جدی در بینایی شده و دستگاه عصبی مرکزی حیوان را تحت تأثیر قرار داده است.

دکتر اکرامی گفت: «اگرچه بینایی حیوان هنوز بازنگشته اما ترمیم تدریجی زخم‌های سر و کاهش التهابات عصبی، نشانه‌هایی امیدبخش از آغاز روند بهبودی است. بازسازی عملکرد اعصاب مرکزی، فرایندی زمان‌بر است و نیاز به مراقبت مستمر دارد.»

او افزود: عدم بینایی، جدا شدن توله از مادر، و شرایط محیطی ناآشنا موجب بروز استرس رفتاری در خرس شده که مدیریت این وضعیت، نیازمند حساسیت و دقت بالا در تیم نگهداری است.

 

نظر شما
ادامه