کد خبر: ۸۳۲۸۰
تعداد نظرات: ۱۸ نظر

حکیم مهر: گردهمایی معاونین سلامت ادارات کل دامپزشکی استان‌های سراسر کشور با محوریت بررسی راهکارهای ارتقای ایمنی غذایی و حفظ سرمایه‌های دامی، به میزبانی اداره کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری در شهرکرد برگزار شد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری، در این نشست که با حضور «دکتر علیرضا رفیعی‌پور»، رئیس سازمان دامپزشکی کشور، نمایندگانی از جهاد کشاورزی، معاونین سازمان دامپزشکی کشور، مدیران کل دفاتر ستادی فنی سازمان، مدیرکل و کارکنان دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری و جمعی از مسئولین استانی برگزار شد، حاضران به بحث و تبادل نظر پیرامون مسائل و چالش‌های حوزه سلامت دام و راهکارهای ارتقای عملکرد و بهره‌وری در این بخش پرداختند.

دکتر رفیعی‌پور در این جلسه با اشاره به نقش اساسی دامپزشکی در ایمنی غذایی مردم، اظهار داشت: "دامپزشکی نقشی حیاتی در تامین ایمنی غذا و سفره غذایی مردم و همچنین حفظ سرمایه‌های دامی ایفا می‌کند و وظایف این سازمان در جهت افزایش بهره‌وری در بخش کشاورزی بسیار حائز اهمیت است."

 وی افزود: "انجام کامل و صحیح وظایف دامپزشکی منجر به کاهش چشمگیر تلفات و ضایعات در دامداری‌ها شده و به تبع آن، افزایش تولید و بهره‌وری در بخش کشاورزی را به دنبال خواهد داشت."

این گردهمایی با هدف ایجاد هماهنگی بیشتر بین ادارات کل دامپزشکی استان‌ها، تبادل تجربیات و دانش فنی و در نهایت بهبود عملکرد و ارتقای سطح سلامت دام و بهداشت عمومی در سراسر کشور برگزار شد

در حاشیه این گردهمایی، دکتر رفیعی‌پور با حضور در محل شبکه دامپزشکی شهرستان شهرکرد و ستاد اداره کل دامپزشکی استان، با کارکنان این مجموعه‌ها دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار، کارکنان به بیان سوالات و مشکلات خود پرداختند و رئیس سازمان دامپزشکی کشور نیز به سوالات مطرح شده پاسخ داد.

 

 

انتشار یافته: ۱۸
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱۲
نیما بهرامی
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۰۶:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۵/۳۱
5
18
مانیتور گذاشتن جلوی خودشون که خودشون و ببینن!!! ضمنا متاسفم که اینو میگم ولی فقر از سر و روی پرسنل شریف و زحمتکش می باره. آیا از مدیران شخصی هست که این مسئله براش مهم باشه یا همه به فکر خودشونن؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۱۵ - ۱۴۰۴/۰۵/۳۱
عجب دقت خوبی به مانیتورها کردید. نکته سنجی خوبی بود
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۱۷ - ۱۴۰۴/۰۵/۳۱
شاید پاورپوینت میخواستند ارائه بدهند
نیما بهرامی
| United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland |
۰۶:۲۴ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۱
ناشناس محترم. بهتون قول میدم پاورپوینتی در کار نبوده و فقط داشتن خودشون و زیارت میکردم. ضمنا بعد پاورپوینت میشد مونیتورها رو خاموش کنن. تو این بی برقی اینهمه هدر دادن انرژی عاقلانه نیست. اون هم زمانی که ملت در گرما با مشکل بی برقی دست و پنجه نرم می کنند.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۲۴ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۱
جناب استاد ......... ، اونا مانیتور نیست بلکه سیستم آنلاین تله کنفرانس هست که همزمان برای شرکت کنندگان مجازی مراسم رو مخابره می‌کنه و همچنین پاورپوینت های ارائه شده از اون پخش میشه تا افراد ببینند ................
همکار شهرکرد
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۳
چرا به عنوان اولین کامنت ، به مسائل حاشیه ای پرداخته اید . فقط و فقط میخواهید انتقاد کنید و چالش بسازید !!!!!
همکار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۹ - ۱۴۰۴/۰۵/۳۱
0
11
هر چند نفس این اقدام‌پسندیده است اما آیا این نشست های پر هزینه در کنار بحث‌های تبلیغاتی و رسانه ای خروجی دیگری هم داشته است اگر خروجی های نشست و‌کارگروهی که این خروجی را ها را عملیاتی و‌اجرایی کند را اعلام کنید بعنوان یک همکار سپاسگزار خواهیم بود
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۱۶ - ۱۴۰۴/۰۵/۳۱
از محبت شما ممنونم
به عنوان یک شاهد از نزدیک عرض می کنم دستاوردی که به درد شما و امثال شما بخورد نداشت!
چند جای دیدنی استان را دوستان رفتند و سیاحت فرمودند
به انضمام یه مقدار ناچیزی هزینه که خب نمی شد هزینه نکرد!!!
سوخته دامپزشکی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۵/۳۱
2
6
جناب نیما بهرامی بنده بشخصه شعور و درایت شما را تحسین می کنم که بحق و‌در جزییات دقت نظر دارید و بحق سخن می گویید
پاسخ ها
نیما بهرامی
| United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland |
۰۲:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۱
بزرگوارید دوست عزیز. شما محبت و لطف دارین.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۵/۳۱
3
14
والله اگه یه دستاورد این نشست داشته باشه
البته هزینه های سرسام آور در یک استان محروم را دستاورد حساب نکنید لطفا!!!!!!!
پاسخ ها
همکار
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۲۵ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۶
لازم به توضیح است هزینه های این گردهمایی رو یکی از شرکت های تولیدی متقبل شدند . و دامپزشکی چهارمحال صرفا میزبان بود. ولی انصافا میزبانان خوبی بودند . و نکته مهم تر این که، این استان ظرفیت های بیشماری دارد .
انجمن صنفی مسولین فنی اصفهان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۱۳ - ۱۴۰۴/۰۵/۳۱
6
1
صمیمانه ترین آرزوی ما دیدار در کنار زاینده رود و نقش جهان در کنار ماست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۱۸ - ۱۴۰۴/۰۵/۳۱
9
5
تو تصویر اول یه آقایی با لباس محلی نشسته
چرا و به چه دلیل؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۱
از همکاران زحمت‌کش دامپزشکی بوده
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۵:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۳
.............
والله تو اون استان حداقل ۱۵۰ نفر فقط تو بخش دولتی فعالند که هم زحمتکش هستند هم همکار
بخش خصوصی را نمیدونم دقیق چند نفرند
ولی هیچکدام تو جلسه نیستند
همکار
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۰۹ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۳
این دوست خوب و همکار سابق ما اصولا در همه این گردهمایی ها با لباس محلی می آیند.
این یعنی پایبندی به اصالت ها !
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۴
1
2
داریم استقلال خود را هم از دست می دهیم. کاش از وجود افراد باسابقه و با صلاحیت در بدنه مدیریت استفاده می‌شد و به آنان بها داده میشد.
دکتر رفیعی عزیز متاسفانه متخصص، مدیران و همکاران خوب ما ، بدلیل یکسری موارد شخصی و سلیقه ای از بدنه دستگاه به بهانه های مختلف مانند مرخصی بدون حقوق، بازنشستگی و... دارند حذف می‌شوند و احتمال آسیب به بدنه سازمان را افزایش می دهد. چرا که از زمانی که شما سرکار آمدید نه تنها برای تسری کاری انجام نشد بلکه ماموریت اعزام به خارج کارشناسان نیز به هوا رفت. وعده پیگیری محرومیت از مطب، افزایش دریافتی و... هیچ کدام انجام نشد. دکتر نوروزی در راستای کمک به معیشت همکار همت کرده بودند و چند تا برنامه که کلا توسط روسای قبل کنسل شده دوباره و مجددا بکار انداختند و ما کارمندان از شما ریاست محترم سازمان که تجربه سنوات قبل را هم که دارید تقاضا داریم به فکر معیشت و رفاه پرسنل، محرومیت از مطب، ماموریت نطارت بر فرآورده های خام دامي کارشناسان، آوردن تسری درحکم و... به یادگار بگزارید.
نظر شما
ادامه