کد خبر: ۸۳۳۲۶
تعداد نظرات: ۴ نظر

حکیم مهر: دومین جلسه کمیته هماهنگی اجرایی دستورالعمل ماده 19 آئین نامه نظارت بهداشتی با حضور مدیر کل دامپزشکی استان هرمزگان و جمعی از نمایندگان دستگاه های اجرایی و صنوف مرتبط در محل دفتر مدیر کل برگزار شد .

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، در این نشست که با حضور مدیرکل، رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی هرمزگان، نماینده اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان، نائب رئیس نظام دامپزشکی استان و نمایندگان موقت صنف کارفرمایان و مسئولین فنی و بهداشتی برگزار شد، روند اجرایی دستورالعمل ماده 19 آئین نامه نظارت بهداشتی مورد بحث و بررسی قرار گرفت .

در ابتدای جلسه «دکترعباس طالبی» رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان ضمن عرض خیر مقدم به اعضاء در جلسه و تقدیر و تشکر از کلیه اعضاء کمیته به منظور همکاری با مجموعه دامپزشکی و اتخاذ تدابیر لازم سهم بزرگی در جهت اعتلای بهداشت و تضمین سلامت غذایی جامعه ایفا می نمایند .

در ادامه شکوائیه مسئولین فنی بهداشتی و تعدادی از کارفرمایان در جلسه مطرح و بررسی گردید .

و سپس هریک از اعضاء گزارش اقدامات انجام گرفته را بیان نمودند .

در پایان مدیر کل دامپزشکی استان هرمزگان ضمن تاکید بر حضور فعال و موثر مسئولین فنی در مراکز تحت نظارت بیان داشت: مسئولین فنی بهداشتی دامپزشکی در مراکز مختلف نقش مهمی در تضمین بهداشت و سلامت عمومی دارند .

دکتر فخرآبادی پور افزود: مسئولین فنی با نظارت و کنترل دقیق فرآیند تولید فرآوری و توزیع مواد غذایی با منشاء دامی از جمله گوشت قرمز، مرغ، تخم مرغ و ... برای ارتقا کیفیت و ایمنی این محصولات کمک می کنند .

وی عنوان کرد: با حمایت از این قشر باعث ایجاد انگیزه و اجرای صحیح قوانین دامپزشکی می توان موجب ارتقاء کیفیت فرآورده های خام دامی شد .

 

انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Germany
|
۱۳:۳۵ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
0
3
پیراهن مشکی مدیرکل و رئیس اداره نظارت حاکی از برگزاری جلسه در ایام محرم یا اربعین هست ، چرا روابط عمومی الان خبر را نشر داده؟
دامپزشکیان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
0
0
درود

آقای دکتر ببخشید،
اما وجدانا این شو آف ها برای خودتون خنده دار نیست...؟؟!
یعنی هنوزم به گرفتن امتیازاتش امیدوارید؟؟!
بابا جون هر چیزی که اعتبارش رو از دست میده والله نتیج ه ای نداره براتون اما اگه برای سرگرمی باشه که دیگه هیچ یه چند صباحی که باقیمونده مشغو ل باشید
انجمن صنفی مسولین فنی اصفهان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۱
0
0
همه باهم ید واحده شویم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۴
0
0
رییس نظام استان تشریف ندارند در بحث ماده ۱۹
نظر شما
ادامه