کد خبر: ۸۳۳۸۸
تعداد نظرات: ۱۹ نظر
معاون اول رئیس‌جمهور:
«محمدرضا عارف» خطاب به رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور افزود: لطفا در جلسه‌ای با جناب آقای دکتر نوری (وزیر جهاد کشاورزی) سعی کنید نگرانی ایشان مرتفع گردد ...

حکیم مهر: «محمدرضا عارف» معاون اول رئیس‌جمهور در واکنش به نامه وزیر جهاد کشاورزی مبنی بر درخواست لغو مصوبه شماره ۴۰۳۷۹ شورای عالی اداری درباره اصلاح ساختار وزارت جهاد کشاورزی، بر ضرورت اجرای این مصوبه تاکید کرد.

به گزارش حکیم مهر، متن پی‌نوشت معاون اول رئیس‌جمهور به شرح زیر است:

«جناب آقای دکتر رفیع‌زاده، با سلام، لطفا در جلسه‌ای با جناب آقای دکتر نوری و همکارانشان به یک جمع‌بندی برسید؛ به هر حال مصوبه شورای‌عالی اداری باید توسط دستگاه‌های اجرایی پذیرفته و قابل اجرا تشخیص داده شود.»

 

همچنین «محمدرضا عارف» معاون اول رئیس‌جمهور در واکنش به نامه معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور درخصوص ضرورت اجرای تصویب‌نامه شماره ۴۰۳۷۹ شورای عالی اداری به استناد احکام قانونی و مبانی علمی، نوشت: لطفا در جلسه‌ای با جناب آقای دکتر نوری سعی کنید نگرانی ایشان مرتفع گردد!

به گزارش حکیم مهر، متن پی‌نوشت معاون اول رئیس‌جمهور به شرح زیر است:

«جناب آقای دکتر رفیع‌زاده، با سلام و با تشکر از زحمات و اقدامات خوب سازمان در اصلاح ساختارها، پیرو ارجاع قبلی، لطفا در جلسه‌ای با جناب آقای دکتر نوری سعی کنید نگرانی ایشان مرتفع گردد و در عین حال چنانچه مصوبه شورای‌عالی نیاز به اصلاح دارد، به یک جمع‌بندی برسید.»

 

انتشار یافته: ۱۹
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۲
2
8
این یعنی خلاص
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۳۲ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۲
خیلی هم خوب
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۴۹ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۲
11
5
سازمان های بین المللی و جامعه اجازه کوچک سازی نخواهند داد.
پاسخ ها
ناشناس
| Canada |
۰۸:۰۹ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۲
کوچک شد
نیاز بع اجازه نیست
ابلاغ قانونیه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۳۲ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۲
بین المللی سیری چند؟
ناشناس
|
Canada
|
۰۸:۱۰ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۲
5
8
این مصوبه ابلاغی چرا راجع به وزارت بهداشت نبود؟ چون که این وزارتخانه مفیده نه مثل دامپزشکی
توحید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۲
7
5
اینهمه سازمان های بیخود غیر حاکمیتی،چرا چسبیدید به سازمان های حاکمیتی جهاد.مطمئنا جامعه دامپزشکان و مسئولینش اجازه انحلال استقلال خود را نخواهند داد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۲
تو رو خدا این کلمه حاکمیتی رو از فرهنگ لغات حذف کنین که هر مورچه ای خودشو بهش نچسبونه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۲
0
3
مهمترین دلیل وجود چنین مصوباتی تداوم چرخه های ناکارمدی در سازمان است. این مصوبه ممکن است مساله را حل کند.
نیما بهرامی
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۰۹:۰۸ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۲
6
11
.
جناب آقای دکتر علیرضا رفیعی‌پور

چنانچه مصوبه شورای عالی اداری لغو نگردد، تبعات بسیار سنگینی دامن‌گیر دولت جمهوری اسلامی خواهد شد.
اینجانب در تاریخ ۲۲ آگوست موضوع این مصوبه را به‌ صورت کتبی به سازمان APHA در بریتانیا و سایر نهادهای بین‌المللی مرتبط (FAO , WOAH و ...) اطلاع‌رسانی نموده ام. خوشبختانه در کوتاه‌ترین زمان نیز پاسخ مناسب دریافت شده است. به‌عنوان نمونه، در بریتانیا گزارش اینجانب بلافاصله در سیستم رسمی ثبت و جهت رصد اجرای مصوبه مذکور، به بخش مرتبط با واردات اطلاع داده شده است.

بدیهی است هرگونه اقدام از سوی دولت ایران در جهت اجرای تصمیمات فوق الذکر، با واکنش‌ها و تبعات بین‌المللی همراه خواهد بود.
لازم به ذکر است کلیه مستندات مکاتبات و پاسخ‌های دریافتی نزد اینجانب محفوظ است.

خواهشمند است مراتب را جهت اتخاذ تصمیمات مقتضی به مراجع ذی‌ربط منعکس فرمایید. بدیهی ست در مواجهه کشور با هرگونه تبعات تجاری، حقوقی و بین المللی اجرای مصوبه شورای عالی اداری، عذر عدم اطلاع مسموع نخواهد بود.

با احترام
نیما بهرامی
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۰۳ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۲
هیچ وقت یک ایرانی رو تهدید نکن حرفت رو بزن اشکالی ندارد ولی تهدید نکن چون تهدید نتیجه عکس میده یعنی اگه انجام نمی شد هم حالا با این حرف میشه اگه مملکت تسلیم حرف انگلیس میشد نیازی نبود این همه راه بیاییم تا به اینجا برسیم از اول می‌گفتیم چشم انگلیس درست میگه
نیما بهرامی
| United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland |
۱۴:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۲
متاسفم برای خودت و منطق ت و سوادت. آخرین بار هم این حرف و ظریف در هنگام برجام زد. نتیجه ش و هم دیدیم.
نقیبی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۲ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۲
الان کجای این حرف تهدید بود؟
سلامت و بهداشت یک مسیله جهانی است ما همه سوار یک کشتی هستیم کسی نمیتونه بگه من فقط جای خودم رو سوراخ میکنم چون همه غرق میشویم
الان هم اصلا مسیله واردات نیست ما که صادراتی به بریتانیا نداشتیم تحریم هستیم اما وقتی یک سازمان با کارکرد بهداشتی مبارزه با بیماریهای زئونوز در یک کشور تعطیل میشود یا تحت الشعاع قرار میگیرد این یعنی تهدید علیه سلامت و بهداشت عمومی، یعنی خطر اشاعه بیماری که کل جهان را نگران می‌کند. همه میدانیم که با این کار نه تنها قدرت بخش دولتی بلکه بخش خصوصی هم در انجام وظایف بهداشتی اش کاهش می یابد.
در ایران هم کسی منکر فعالیت بهداشتی سازمان دامپزشکی نیست الان دولت دقیقا اعلام کرده جهت صرفه جویی بودجه دولتی و کاهش پست های سازمانی در صدد اصلاح برآمده و میخواهد همه این واحدها در یک ساختمان و زیر نظر یک مدیریت فعالیت کنند. حالا من اصلا وارد بحث ساختمانها و زمینهای دولتی نمیشوم ولی مطمینا مسیله اصلی کمبود بودجه دولتی است نه ناکارآمدی سازمان و بی نیازی از آن. هیچ سازمانی هم وظایف و اختیارات موازی با سازمان دامپزشکی ندارد. بنابراین شاید این مکاتبات باعث تعلیق برخی تحریم های بهداشتی یا گوشزد کردن تبعات این تحریم ها و مخاطرات بهداشتی آن در جهان شود و خوشبینانه این است که شاید حتی مانع فعال شدن و اعمال تحریم‌های بیشتر از سوی کشورهای اروپایی گردد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۲
1
5
بگو پیرمرد یک نگاهی به حقوق به کارمندان حهاد بیندازید شاید اگر وجدان داشته باشید گریه خواهد کرد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۲
2
1
خب وقتی قابل اجرا نیست
چگونه قابل اجرا تشخیص داده شود
خودمون رو مگه میخوایم گول بزنیم؟
سرباز وطن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۲
1
4
و باز هم معصومیت و مظلومیت دامپزشکان و دامپزشکی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۳
0
0
فقط جهاد که نیست سایر وزارتخانه ها هم کوچک میشود
توحید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۸ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۳
0
0
بنظر من منظورش ازین حرف،اینه که مساله رو با خودتون حل کنید بهرحال برای اجرای مصوبه،بایستی دستگاه ها هم تمایل داشته باشند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۳
0
0
این پیر مرد ژن خوب داره، نه میکشه و نه شفا میدهه . بسیار محافظه کاره
نظر شما
ادامه