کد خبر: ۸۳۴۱۸

حکیم مهر: معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور به همراه جمعی از مدیران ارشد کشوری و استانی دامپزشکی، در بازدید از یک شرکت بسته‌بندی گوشت و فرآورده‌های گوشتی گفت: ارتقای کیفیت، شناسه دار نمودن و رصد محصولات تولیدی مراکز قطعه کاری و بسته‌بندی گوشت از اولویت های کاری سازمان است.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی سازمان دامپزشکی، «دکتر سعید حسینی» در ادامه حضور خود در مشهد مقدس و استان خراسان رضوی، ضمن استقبال از تاسیس و فعالیت مراکز قطعه کاری و بسته بندی گوشت اظهار داشت: رعایت و ارتقای استانداردهای بهداشتی در حوزه تولید گوشت و فرآورده های خام دامی در برنامه هفتم توسعه مورد تاکید قرار گرفته و این سازمان تلاش می کند با بروز رسانی فرآیندهای کاری و بکارگیری تجهیزات مدرن سطح بهداشتی محصولات پروتئینی با منشاء دامی را ارتقاء دهد.

او اظهار داشت: این بازدید در راستای حمایت از تولیدکنندگان و بررسی وضعیت واحدهای تولیدی انجام شده است.

وی ضمن بررسی خطوط تولید، وضعیت تجهیزات و روند بسته‌بندی و توزیع فرآورده‌های گوشتی، بر لزوم ارتقاء زیرساخت‌های بهداشتی و به‌روزرسانی تجهیزات تاکید کرد.

حسینی با اشاره به اهمیت امنیت غذایی، خواستار رعایت کامل ضوابط بهداشتی و تجهیز مناسب خطوط تولید به منظور حفظ سلامت مصرف‌کنندگان شد.

 

 

نظر شما
ادامه