حکیم مهر - نشانه گذاری لاشه دام های کشتار شده در موسسه صنعتی گوشت مشهد برای اولین بار در خراسان رضوی بعد از طی مراحل مقدماتی از ابتدای اسفند ماه به صورت آزمایشی شروع شد.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی با اعلام این خبر یکی از اهداف اجرای این طرح را افزایش سطح و کیفیت نظارت های بهداشتی دامپزشکی دانست و یادآور شد: مصرف کنندگان از این تاریخ قادرند بیش از پیش نسبت به نظارت بهداشتی دامپزشکی بر فرایند تولید گوشت قرمز در کشتارگاه و مراکز عرضه اطمینان حاصل نمایند.
دکتر جعفر عطارباشی گفت: اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی در اجرای این طرح سعی دارد اطلاعات تولید شامل؛ تاریخ تولید و شرایط نگهداری گوشت را بر روی برچسب های مخصوص ثبت و بر روی لاشه های کشتار شده الصاق نموده و بدینوسیله زمینه اطلاع رسانی به مصرف کنندگان را افزایش داده و در تامین بهداشت و سلامت عمومی جامعه گام موثر و مطمئن بردارد.
وی یاد آور شد: در ادامه این طرح، فرهنگ استفاده از محصولات پروتئینی سالم و بهداشتی برای شهروندان ترویج گردیده و بر اجتناب از تهیه گوشت و سایر مواد پروتئینی از فروشگاه های غیر معتبر و دوره گرد تاکید می گردد.
عطارباشی افزود: با اجرای کامل این طرح، براحتی امکان تفکیک لاشه های کشتاری غیر مجاز و غیر بهداشتی فراهم می گردد. وی گفت: درطول اجرای این طرح کمافی السابق مهر نظارت بهداشتی دامپزشکی نیز بر روی لاشه ها الزامی میباشد و در مراحل آتی اطلاعات بیشتری نیز در برچسب ها درج خواهد شد و به مرور زمان و بعد از تامین امکانات لازم، اجرای این طرح به دیگر شهرستان های استان نیز تعمیم داده خواهد شد.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی خراسان رضوی از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف در اماکن تولید، نگهداری، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی موارد را در مشهد با شماره های 7250025، 7250035(شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد) تلفن 1512(مرکز پاسخگویی اداره کل دامپزشکی استان)، شماره پیام کوتاه اداره کل دامپزشکی
استان به شماره 30001905 و در شهرستان ها با نزدیک ترین شبکه یا پست دامپزشکی درمیان گذارند تا رسیدگی لازم صورت پذیرد.
وی یادآور شد طی 10 ماهه ابتدای امسال 950 هزار راس دام در کشتارگاه های استان کشتار شده اند که گوشت استحصالی این تعداد بیش از 42 میلیون کیلوگرم بوده است.