حکیم مهر: معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور در مراسم رونمایی از مقررات ملی دامپزشکی در حوزه اصول و روش های بازرسی گوشت قرمز در مشهد اظهار داشت: جلوگیری از هدررفت منابع و افزایش توان تولید و به تبع آن رشد اقتصادی کشور یکی از اهداف و چشم اندازهای این دستورالعمل است.
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی، «دکتر سعید حسینی» گفت: ضوابط و فرآیندهای کشتار، تشخیص و قضاوت بیماریها، نکات بهداشتی تالیف و تدوین شده در این دستورالعمل با ارزش و جامع است که با استفاده از توان علمی و نظرات جامع نخبگان دانشگاهی و خبرگان سازمانی با اطلسی منحصر بفرد تدوین شده است.
دکتر حسینی، امنیت غذایی را مرتبط با امنیت ملی جامعه برشمرد و گفت: توسعه یافته ترین کشورها در صورتی که نتوانند امنیت غذایی شهروندان را فراهم کنند در برقراری امنیت ملی و پایداری آرامش جامعه با مشکل مواجه می شوند.
معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور تدوین و رونمایی یک دستورالعمل جامع و قابل استناد را ضروری دانست و افزود: این دستورالعمل موجب جلوگیری از هدر رفت منابع و افزایش توان تولید و درآمدزایی چشمگیر خواهد شد.
معمولا نخبه و خبرگان معنی و مفهوم بزرگی را ید ک میکشد .
می توانید بنویسید توسط جمعی از اساتید دانشگاهی و کارشناسان سازمان دامپزشکی .امیدوارم این کتاب مایه مباهات باشد نه موجب درد و رنج مضاعف گردد.
مشکل عمده کتب بازرسی گوشت فارسی ،ترجمه و کپی از منابع سایر کشورها بوده و اکثریت نویسندگان بازرس گوشت با تجربه نبوده اند .معمولا تدریس نمی تواند تجربه محسوب شود در حوزه بازرسی گوشت .ولی کسی که خود حداقل ده سال بازرس گوشت بوده و سرخط کشاربازرسی کرده می توان او را با تجربه خطاب کرد و صرفا با مطالعه کتب بازرسی گوشت نمی توان بازرس خوبی شد .علم و دانش به همراه سالها تلاش برای کسب تجربه ،می شود بازرس خوب بازرسی گوشت .
سالهای سال سازمان غفلت کرد و دپارتمان بازرسی گوشت در سازمان نیاز ضروری سلامت جامعه است .