کد خبر: ۸۳۴۲۴
تعداد نظرات: ۲ نظر

حکیم مهر: معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور در مراسم رونمایی از مقررات ملی دامپزشکی در حوزه اصول و روش های بازرسی گوشت قرمز در مشهد اظهار داشت: جلوگیری از هدررفت منابع و افزایش توان تولید و به تبع آن رشد اقتصادی کشور یکی از اهداف و چشم اندازهای این دستورالعمل است.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی، «دکتر سعید حسینی» گفت: ضوابط و فرآیندهای کشتار، تشخیص و قضاوت بیماری‌ها، نکات بهداشتی تالیف و تدوین شده در این دستورالعمل با ارزش و جامع است که با استفاده از توان علمی و نظرات جامع نخبگان دانشگاهی و خبرگان سازمانی با اطلسی منحصر بفرد تدوین شده است.

دکتر حسینی، امنیت غذایی را مرتبط با امنیت ملی جامعه برشمرد و گفت: توسعه یافته ترین کشورها در صورتی که نتوانند امنیت غذایی شهروندان را فراهم کنند در برقراری امنیت ملی و پایداری آرامش جامعه با مشکل مواجه می شوند.

معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور تدوین و رونمایی یک دستورالعمل جامع و قابل استناد را ضروری دانست و افزود: این دستورالعمل موجب جلوگیری از هدر رفت منابع و افزایش توان تولید و درآمدزایی چشمگیر خواهد شد

 

 

انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
کامیاب قیصربیگی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۵۲ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۷
4
8
بنظرم تیتر خبر را اصلاح بفرمایید .
معمولا نخبه و خبرگان معنی و مفهوم بزرگی را ید ک میکشد .
می توانید بنویسید توسط جمعی از اساتید دانشگاهی و کارشناسان سازمان دامپزشکی .امیدوارم این کتاب مایه مباهات باشد نه موجب درد و رنج مضاعف گردد.
مشکل عمده کتب بازرسی گوشت فارسی ،ترجمه و کپی از منابع سایر کشورها بوده و اکثریت نویسندگان بازرس گوشت با تجربه نبوده اند .معمولا تدریس نمی تواند تجربه محسوب شود در حوزه بازرسی گوشت .ولی کسی که خود حداقل ده سال بازرس گوشت بوده و سرخط کشاربازرسی کرده می توان او را با تجربه خطاب کرد و صرفا با مطالعه کتب بازرسی گوشت نمی توان بازرس خوبی شد .علم و دانش به همراه سالها تلاش برای کسب تجربه ،می شود بازرس خوب بازرسی گوشت .
سالهای سال سازمان غفلت کرد و دپارتمان بازرسی گوشت در سازمان نیاز ضروری سلامت جامعه است .
ناشناس
|
Netherlands (Kingdom of the)
|
۱۹:۱۶ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۷
3
1
جناب دکتر تئوری وکتاب نمی‌تواند مشگل گشا ودارایی درکشتارگاها باشد جناب دکتر ما درایران متخصص میدان دیده کشتارگاهی نداریم بدلیل اینکه کشتارگاها محیط خشن با سختی کار همراه است اساتید ماهم نمی‌توانند مشگل گشا باشند وقتی دانشجوی دامپزشکی با گذراندن 4 ,واحد بازرسی وبهداشت گوشت چگونه میتوانی بدون کار عملی وبدست آوردن تجربه لازم گره گشایی بیماری های مشترک بین انسان ودام باشد وبتواند قضاوت کند مدریت وکار درکشتارگاها کار هر کسی نیست بیایید بررسی کنید از کسانی که سالیان متمادی درکشتارگهاه تجربه لازم حتی دربخشهای خصوصی مشغول بکار هستند استفاده کنید قصاوت درکشتارگاها بسیار وسیع است بیایید از تجربیات متخصصان کشتارگاها استفاده کنید آیتم های بسیاری در بازرسی وبهداشت گوشت مطرح ومهم درکلیه مراحل تولید ونظارت مطرح است بیایید از افراد میدان دیده ومسلط درمدیریت استفاده کنید ..موفق باشید
نظر شما
ادامه