کد خبر: ۸۳۵۵۷

حکیم مهر: اداره کل دامپزشکی استان همدان در پاسخ به حاشیه‌ها و شایعات اخیر درباره کیفیت غذای سلف دانشگاه علوم پزشکی همدان، ضمن تأکید بر رعایت کامل زنجیره سرد و اصول بهداشتی، علت آلودگی احتمالی را نگهداری غذا توسط دانشجو در خارج از یخچال اعلام کرد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از الوند، اداره کل دامپزشکی استان همدان در گزارش رسمی خود پیرامون شایعات اخیر در خصوص غذای سلف دانشگاه علوم پزشکی همدان اعلام کرد که گوشت مورد استفاده در سلف به صورت منجمد، از برند معتبر برزیلی «جی جی» و با تاریخ تولید ۲۰۲۴/۰۴/۲۷ و تاریخ انقضا ۲۰۲۵/۱۰/۰۸ تهیه شده است.

گزارش اداره کل دامپزشکی به شرح ذیل است؛

با توجه به اینکه گوشت مورد استفاده سلف به شکل منجمد برزیلی و برند جی جی بوده و دارای تاریخ تولید ۲۰۲۴/۰۴/۲۷ و تاریخ انقضا ۲۰۲۵/۱۰/۰۸ است.

طبق ضوابط و دستور العمل سازمان دامپزشکی کشور به صورت کاملا منجمد در دمای منفی ۱۸ درجه سانتیگراد در سردخانه نگهداری شده و بعد از ۱۲ ساعت جهت دیفراسیت شدن در سردخانه بالایی صفر، ۴ درجه سانتیگراد طبق آیین‌نامه بهداشتی نگهداری شده و کلیه زنجیره سرد طبق اصول دامپزشکی زیر نظر مسئول فنی دامپزشکی انجام شده و هیچ گونه گوشت گرم چه قلوه‌گاه گرم یا دنبه گوسفندی مورد استفاده برای پخت قرار نگرفته است.

لذا با توجه به رعایت اصول بهداشتی گوشت جهت جداسازی غدد لنفاوی و غددهای موجود در کباب کوبیده زیر نظر مسئول فنی دامپزشکی و روند چرخ کردن تا پخت توسط دستگاه کباب‌پز که در دمای بالای ۸۰ درجه سانتیگراد و مدت زمانی ۳ الی ۴ دقیقه که فرایند پخت طول می‌کشد، امکان زنده ماندن هر گونه لارو یا تخم مگس غیرممکن است.

بنا به اظهارات دانشجو، غذا ساعت ۱۲ ظهر تحویل گرفته شده و تا زمان سرو آن، در مکان بیرون از یخچال نگهداری شده است.

 

نظر شما
ادامه