کد خبر: ۸۳۵۷۲

حکیم مهر: رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان زرندیه اعلام کرد: باغ‌وحش «سرزمین آفتاب» به دلیل رعایت‌ نکردن الزامات نگهداری حیوانات و عدم اخذ مجوز بهره‌برداری، تعطیل شده و گونه‌های باقیمانده به مراکز مجاز منتقل خواهند شد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از ایسنا، «هادی رستم خانی» با اعلام این خبر افزود: باغ‌وحش «سرزمین آفتاب» زرندیه که در سال ۱۳۹۶ به منظور نگهداری حیوانات وحش و با مساحتی حدود ۵ هکتار احداث شد، به دلیل رعایت‌نکردن استانداردهای نگهداری حیوانات، هم‌اکنون تعطیل شده است .

رستم‌خانی، با اشاره به بررسی‌های کارشناسان و بازدیدهای انجام شده در سال‌های اخیر، گفت: مسئولین واحد در نگهداری اصولی حیوانات تعلل کرده‌اند و این موضوع موجب تلف شدن تعدادی از حیوانات شد. اداره حفاظت محیط زیست شهرستان نیز اخطاریه‌هایی در خصوص رعایت الزامات زیست‌محیطی صادر کرده و پرندگان وحشی از طریق اداره کل حفاظت محیط زیست به باغ‌وحش اراک منتقل شدند.

وی بیان کرد: واحد مذکور پس از ارزیابی کارشناسان، رتبه «خیلی ضعیف» دریافت کرده است. با وجود مهلت‌های صادر شده برای اخذ مجوز بهره‌برداری، متقاضی موفق به تکمیل مدارک نشده و نهایتاً باغ‌وحش تعطیل شد.

رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان زرندیه افزود: بر اساس تصمیمات صورت‌گرفته، گونه‌های حیوانی باقی‌مانده باید به مراکز مجاز منتقل شوند و موضوع هم‌اکنون از طریق مراجع قضایی در حال پیگیری است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان مرکزی، ۲۹ شهریور، رستم‌خانی همچنین خاطرنشان کرد: این واحد تاکنون به دلیل نبود شرایط مناسب، هیچ بازدیدکننده‌ای نداشته است.

 

نظر شما
ادامه