حکیم مهر: معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور گفت: سازمان دامپزشکی به عنوان متولی امر نظارت بر کیفیت و سلامت گوشتها از مراحل واردات تا بازار انجام میدهد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، «دکتر سید سعید حسینی» درباره کیفیت گوشتهای وارداتی گفت: با توجه به آنکه وظایف ذاتی و رسالت سازمان دامپزشکی طبق قوانین نظارت بر محصولات پروتئینی با منشاء دامی از جمله گوشت، مرغ، تخممرغ و ماهی است، بر مراکز تولید، استحصال، نگهداری و حمل و نقل گوشت نظارت میشود.
به گفته وی، در خصوص گوشت های وارداتی بخشی از نیاز از خارج به دلیل مشکلات موجود تامین می کنیم که بر این اساس اکنون از کشورهای هندوستان، پاکستان، روسیه و مغولستان گوشت وارد می شود.
حسینی ادامه داد: در حال حاضر نظارت های بهداشتی در تمام مراحل تولید گوشت داریم، همچنین بازرسی قبل، حین و بعد از کشتار و در مراحل نگهداری و بسته بندی داریم.
معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی گفت: پس از کشتار بر لاشه دام نظارت، نگهداری و بسته می شود، چنانچه بصورت منجمد واردات صورت بگیرد، بر مراحل انجماد نظارت انجام می شود و پس از ورود به کشور تمامی مستندات کنترل و مجدد نمونه برداری و ازمایش می شود و در صورت نداشتن ایراد در بازار توزیع صورت می گیرد.