کد خبر: ۸۳۵۷۵
تعداد نظرات: ۴ نظر

حکیم مهر: معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور گفت: سازمان دامپزشکی به عنوان متولی امر نظارت بر کیفیت و سلامت گوشت‌ها از مراحل واردات تا بازار انجام می‌دهد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، «دکتر سید سعید حسینی» درباره کیفیت گوشت‌های وارداتی گفت: با توجه به آنکه وظایف ذاتی و رسالت سازمان دامپزشکی طبق قوانین نظارت بر محصولات پروتئینی با منشاء دامی از جمله گوشت، مرغ، تخم‌مرغ و ماهی است، بر مراکز تولید، استحصال، نگهداری و حمل و نقل گوشت نظارت می‌شود.

به گفته وی، در خصوص گوشت های وارداتی بخشی از نیاز از خارج به دلیل مشکلات موجود تامین می کنیم که بر این اساس اکنون از کشورهای هندوستان، پاکستان، روسیه و مغولستان گوشت وارد می شود.

حسینی ادامه داد: در حال حاضر نظارت های بهداشتی در تمام مراحل تولید گوشت داریم، همچنین بازرسی قبل، حین و بعد از کشتار و در مراحل نگهداری و بسته بندی داریم.

معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی گفت: پس از کشتار بر لاشه دام نظارت، نگهداری و بسته می شود، چنانچه بصورت منجمد واردات صورت بگیرد، بر مراحل انجماد نظارت انجام می شود و پس از ورود به کشور تمامی مستندات کنترل و مجدد نمونه برداری و ازمایش می شود و در صورت نداشتن ایراد در بازار توزیع صورت می گیرد.

 

انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۵۵ - ۱۴۰۴/۰۶/۳۰
0
0
چگونه مجوز دادید گوشت ماده بوفالوهای پیر با قیمت 10 دلار در ایران به فروش برسد؟؟؟
و یا در کشورهای دیگر ماده پیر های گوسفندی و گاوی که در زمان ورود الودگی لب مرزی دارند وارد کشور شود
...............
احمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۶/۳۰
0
0
ای کاش از دکتر پرسید که کشورهای که به آن اشاره کردند و ما از انها گوشت وارد می کنیم چند درصد از صادرات گوشت جهان دارند وکدام کشورها از آنان وارد می کنند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۸ - ۱۴۰۴/۰۶/۳۱
0
2
اگر نظارت میکنید بعد این صد تن گوشت منجمد مشکل دار در گیلان از کجا آمده؟
ناشناس
|
United States of America
|
۲۰:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۶/۳۱
0
1
از گوشت درجه یک استرالیا و برزیل رسیدیم به گوشت بوفالو انگلی هند و تاریخ گذشته مغولستان. ................ اعزام ها رو هم که ترتیبشو دادن
نظر شما
ادامه