کد خبر: ۸۳۶۹۷
با حکم رئیس سازمان دامپزشکی کشور:
در این مراسم، از زحمات و خدمات «دکتر یونس احمدی» مدیر کل پیشین اداره کل دامپزشکی استان ایلام تقدیر به عمل آمد ...

حکیم مهر: با حکم معاون وزیر و رئیس سازمان دامپزشکی کشور وهاب پیرانی به عنوان سرپرست اداره کل دامپزشکی استان ایلام منصوب شد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، طی حکمی از سوی «دکتر علیرضا رفیعی پور»، معاون وزیر و رئیس سازمان دامپزشکی کشور، «دکتر وهاب پیرانی» به عنوان سرپرست اداره کل دامپزشکی استان ایلام  منصوب و جایگزین یونس احمدی شد.

مراسم تکریم و معارفه امروز مدیرکل دامپزشکی استان ایلام با حضور مدیران کل حوزه ریاست، حقوقی و ارزیابی عملکرد، امور اداری، رفاه و پشتیبانی سازمان دامپزشکی کشور، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری، مدیران استانی و جمعی از همکاران شاغل در ستاد در محل اداره کل دامپزشکی استان ایلام برگزار شد

در این مراسم، «عباس میرزاد» معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری، ضمن تقدیر از خدمات «دکتر یونس احمدی» در طول سه سال مسئولیت خود، دامپزشکی را دارای نقشی مهم و دو وجهی در جامعه دانست و اظهار داشت: دامپزشکی علاوه بر نقش مستقیم در حفظ سلامت حیوانات، در نهایت با تأمین سلامت محصولات دامی، به سلامت انسان‌ها نیز کمک شایانی می‌کند.

وی همچنین با اشاره به موضوع راه‌اندازی کشتارگاه در استان گفت: ضمن قدردانی از تلاش‌های صورت‌گرفته توسط مدیرکل اسبق دامپزشکی استان در این زمینه، امیداواریم با مدیریت سرپرست جدید دامپزشکی استان ایلام، این پروژه مهم به نتیجه مطلوب برسد و استان شاهد یک کشتارگاه مجهز و استاندارد باشد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری در ادامه افزود: انتظار می‌رود حضور سرپرست جدید اداره کل دامپزشکی استان ایلام سرآغاز تحولی تازه و دمیدن روحیه‌ای نو در مجموعه دامپزشکی استان باشد.

عباس میرزاد همچنین عنوان نمود: حوزه اقتصاد استان نیازمند نظارت دقیق و حضور فعال دامپزشکی در بازرسی‌ها و بازدیدهای مشترک به ‌ویژه در فروشگاه‌های زنجیره‌ای و محله های عرضه مواد پروتئینی است تا شاهد ارتقای سلامت عمومی باشیم.

در این مراسم، ضمن تقدیر از زحمات و خدمات یونس احمدی در دوران تصدی این مسئولیت، وهاب پیرانی به عنوان سرپرست جدید اداره کل دامپزشکی استان ایلام معرفی و منصوب گردید.

 

 

نظر شما
ادامه