
حکیم مهر: مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری گفت: دامداران برنامه واکسیناسیون دامهای صنعتی و سنتی خود را ۴ تا ۶ ماه یکبار تکرار کنند.
به گزارش حکیم مهر به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، «دکتر عباس گنجی» مدیرکل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: به دامداران صنعتی و سنتی توصیه میشود با توجه به اینکه تب برفکی یکی از بیماری های ویروسی مهم دام است، لازم است دامداران برنامه واکسیناسیون را ۴ تا ۶ ماه یکبار تکرار کنند.
وی همچنین از افزایش بیماری تب مالت در سه سال اخیر در استان خبر داد و گفت: شناسایی دامهای مبتلا در دستور کار قرار گرفته است و با جدیت در حال انجام جداسازی و انتقال آنها به کشتارگاهها هستیم.
گنجی به مصرف کنندگان فرآوردههای دامی بویژه شیر تاکید کرد: از مصرف شیر محلی حتی الامکان خودداری کنند و شیر پاستوریزه استفاده کنند.
وی افزود: در صورت تمایل به استفاده از شیر محلی بعد از جوش آمدن شیر، حداقل ۲ الی ۳ دقیقه شیر غل بخورد همچنین قبل از جوشاندن از تماس با دست بویژه پوست خراشیده جلوگیری شود.
گنجی ادامه داد: مصرف ماست و سرشیر وکره محلی به دلیل اینکه با جوشاندن شیر فرآوری میشوند مشکلی وجود ندارد، اما پنیر محلی به جز شیوهای که با جوشاندن شیر و اضافه کردن سرکه به دست میآید خطرناک است.
باید این سویه زودتر اعلام می شد.
این توصیه ها برای تب مالت بود یا تب برفکی؟
|
??
شیر حد اقل 20 دقیقه جوشانده شود؟!!! منبع معتبر؟
شیر را بجوشانند؟؟؟؟
تب برفکی به کنار
|
خبر اشتباه درج شده بودو اصلاح شد بعد از به جوش امدن شیر دو دقیقه غل بخورد کافی است
تو ۲ دقیقه بجوشان
آیا سازمان دامپزشکی وقوع این بیماری را تایید کرده؟
تب برفکی سویه sat1 استان تهران رو داره نابود میکنه