کد خبر: ۸۴۱۴۸

انهدام باند ذبح حيوانات غيرمجاز و توزيع و فروش گوشت آنها در ابهر

حکیم مهر: فرمانده انتظامی شهرستان ابهر از انهدام باند ذبح و فروش گوشت غير مجاز در ابهر خبر داد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از فارس، «هادی نوروزی» فرمانده انتظامی شهرستان ابهر اظهار داشت: در پی خبر واصله مبنی بر ذبح حيوانات غيرمجاز و توزيع و فروش گوشت آنها در بازار، موضوع بصورت ويژه در دستور کار پليس امنيت اقتصادی اين شهرستان قرار گرفت.

فرمانده انتظامی شهرستان ابهر افزود: عوامل اين پليس با هماهنگی قضايی و تلاش شبانه روزی، متهمين را شناسايی و در يک عمليات ضربتی ۲ نفر را دستگير و مقادير زيادی لاشه حيوانات غيرمجاز و غيربهداشتی که بصورت ذبح شده و آماده برای توزيع در بازار بود کشف و تحويل نماينده دامپزشکی شد.

اين مقام انتظامی ادامه داد: متهمين با تشکيل پرونده مقدماتی، ضمن معرفی به مرجع قضايی و تفهيم اتهام، با قرار مناسب روانه زندان شدند.

نوروزی در پايان با بيان اينکه در اين خصوص يک دستگاه خودروی پژو 405 توقيف و روانه پارکينگ شد، از شهروندان خواست در صورت اطلاع از هرگونه مورد مشکوک و فعاليت مجرمانه، مراتب را بلافاصله از طريق مرکز فوريت‌های پليسی ۱۱۰ گزارش کنند.

 

نظر شما
ادامه