کد خبر: ۸۴۲۷۳
تعداد نظرات: ۴ نظر

عامل آتش زدن یک توله سگ در یکی از بوستان‌های شهر ایلام بازداشت شد

حکیم مهر: در پی انتشار فیلمی کوتاه با محتوای حیوان‌آزاری که انزجار عمومی را در پی داشت، با ورود دادستان ایلام به موضوع، فرد حیوان‌آزار دستگیر و بازداشت شد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از ایرنا، شامگاه دیروز شنبه ویدئویی کوتاه در فضای مجازی منتشر شد که در آن فردی در یکی از بوستان‌های شهر ایلام اقدام به آتش زدن یک توله سگ کرد که انتشار این کلیپ کوتاه خشم و انزجار مردم را برانگیخت.

پس از این حادثه دلخراش و منزجرکننده، به دستور دادستان ایلام فرد خاطی توسط نیروی انتظامی شناسایی و دستگیر و برای او پرونده قضایی تشکیل شد.

«عبدالوهاب بخشنده» امروز (یکشنبه) در این باره تاکید کرد: هر گونه اقدامی که موجب حیوان‌آزاری و جریحه‌دار کردن احساس عمومی و ایجاد تشویش در جامعه شود از سوی دستگاه قضایی با جدیت پیگیری خواهد شد و با مرتکبان چنین اعمال زشتی برخورد قانونی می‌شود.⁩⁩

او با اشاره به حساسیت افکار عمومی نسبت به بروز چنین رفتارهای مجرمانه، افزود: پس از انتشار این ویدئو، پرونده‌ای با موضوع حیوان‌آزاری تشکیل شد و به‌صورت فوق‌العاده در دستور کار دادسرا قرار گرفت.

بخشنده ادامه داد: با همکاری پلیس فتا و مأموران انتظامی، هویت متهم در کوتاه‌ترین زمان ممکن احراز و فرد یادشده دستگیر شد و کارهای تحقیقاتی برای تکمیل پرونده و تعیین عنوان دقیق مجرمانه وی در حال انجام است.

دادستان ایلام تاکید کرد که دستگاه قضایی با هرگونه مورد حیوان‌آزاری که مطابق قانون واجد وصف مجرمانه باشد، برخورد قاطع و بدون اغماض خواهد داشت و انتشار این‌گونه تصاویر در فضای مجازی نیز منجر به تعقیب کیفری خواهد شد.

 

انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
دامپزشک
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۷
1
2
وقتی علنا و راحت در رسانه ها راجع به کشتن سگهای بی صاحب صحبت میشه متاسفانه بیماران روانی هم از این بی دروپیکری سواستفاده میکنند.مثل همون صحبت نماینده مردم کاشان ..یا معدوم سازی سگها توسط بهداشت وشهرداری فلان شهر ..ضمن اینکه در این شرایط جامعه روز به روز امراض روحی بیشتر هم خواهد شد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۸ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۷
0
2
کافی نیست😬😡به قوانین صفت و سخت احتیاج هست تا به راحتی نتوانند موجودات بدبخت را آزار بدهند،
قانون حمایت از حیوانات که معلوم نیست به چه دلیل تصویب امضا و اجرایی نمیشود😡😏🤦‍♀️
همکار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۰۸ - ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
0
1
اشد مجازات را خواستاریم ...
این افراد گرگ صفت هستند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۴ - ۱۴۰۴/۰۹/۰۵
0
0
امیدوارم حکم به مجازاتی در خور جرم انجام شده صادر گردد
نظر شما
ادامه