کد خبر: ۸۴۲۸۹
تعداد نظرات: ۴ نظر
رئیس سازمان دامپزشکی کشور:

ساختار تشکیلاتی جدید سازمان دامپزشکی کشور رسماً نهایی و از سوی سازمان امور اداری و استخدامی ابلاغ شد

«دکتر علیرضا رفیعی‌پور» افزود: ساختار جدید، حاصل هم‌افزایی وزیر جهاد کشاورزی، همراهی کمیسیون‌های تخصصی مجلس، همکاری سازمان اداری و استخدامی، مشارکت بزرگان و نخبگان علمی دامپزشکی و حمایت معاونین وزیر است ...

حکیم مهر: رییس سازمان دامپزشکی کشور گفت: در چارت جدید ضمن حفظ انسجام مدیریتی در سطح ملی، استقلال عملیاتی و مدیریتی واحدهای استانی تضمین شده تا امکان تصمیم‌گیری سریع‌تر، پاسخ‌گویی مؤثرتر و اجرای دقیق‌تر مأموریت‌های بهداشتی و نظارتی در سطح استان‌ها فراهم شود.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، «دکتر علیرضا رفیعی‌پور» معاون وزیر و رییس سازمان دامپزشکی کشور با اعلام این خبر گفت: بازنگری و تدوین چارت تشکیلاتی جدید سازمان دامپزشکی کشور بر پایه اسناد بالادستی و در اجرای تکالیف مقرر در ماده ۱۰۵ قانون برنامه هفتم توسعه انجام شده است؛ ماده‌ای که صراحتاً بر ضرورت ارتقای کارآمدی ساختارها، تقویت حکمرانی واحد و افزایش اختیارات اجرایی در صف تأکید دارد.

علیرضا رفیعی پور در ادامه عنوان کرد: در همین راستا، در چارت جدید ضمن حفظ انسجام مدیریتی در سطح ملی، استقلال عملیاتی و مدیریتی واحدهای استانی تضمین شده تا امکان تصمیم‌گیری سریع‌تر، پاسخ‌گویی مؤثرتر و اجرای دقیق‌تر مأموریت‌های بهداشتی و نظارتی در سطح استان‌ها فراهم شود.

وی همچنین افزود: با پیگیری‌های مستمر وزیر جهاد کشاورزی، همراهی سازمان اداری و استخدامی کشور، حمایت‌های رییس سازمان دامپزشکی و مشارکت مؤثر کمیسیون‌های تخصصی مجلس شورای اسلامی، ساختار تشکیلاتی جدید سازمان دامپزشکی کشور رسماً نهایی و از سوی سازمان امور اداری و استخدامی ابلاغ شد.

رییس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به اینکه در این مسیر، بزرگان و پیشکسوتان سازمان دامپزشکی، فرهیختگان دانشگاهی و متخصصان برجسته حوزه دامپزشکی نیز نقش مهمی در ارائه نظرات کارشناسی و حمایت از رویکردهای علمی این بازطراحی ایفا کردند، گفت: همچنین دیگر معاونین وزارت جهاد کشاورزی با همراهی و هماهنگی کامل، در شکل‌گیری این ساختار کارآمد نقش مؤثری داشتند.

وی با اشاره به اینکه در ساختار جدید، با تاکید بر جایگاه رئیس سازمان دامپزشکی کشور به عنوان «معاون وزیر و رئیس سازمان دامپزشکی» بیان کرد: این مهم نگاه ویژه دولت به اهمیت دامپزشکی در امنیت غذایی، سلامت دام و بهداشت عمومی تبلور یافته و ساختار واحدهای استانی در وضعیت موجود مورد تایید قرار گرفته است.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به اینکه در ساختار جدید، حاصل هم‌افزایی وزیر جهاد کشاورزی، همراهی کمیسیون‌های تخصصی مجلس، همکاری سازمان اداری و استخدامی، مشارکت بزرگان و نخبگان علمی دامپزشکی و حمایت معاونین وزیر است، افزود: امروز سازمان دامپزشکی کشور قوی‌تر از گذشته، ماندگارتر و توانمندتر از همیشه آماده انجام مأموریت‌های ملی در حوزه سلامت دام و امنیت زیستی کشور است.

رفیعی پور در پایان این تغییرات را آغازی برای تقویت جایگاه ملی دامپزشکی، توسعه تعاملات علمی و بین‌المللی، و افزایش توان پاسخگویی سازمان در مقابله با بیماری‌های دامی و ارتقای سلامت عمومی عنوان نمود.

 

انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۱۱
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۲ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۶
1
6
فکر کنم در استان و شهرستان تغییرات زیادی دارد
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۱۳:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۶
دقیقا.فکر کنم تبدیل به یه دفتر شدند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۶
0
2
حکیم مهر لطفا چارت جدید را هم منتشر کنید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۶
0
0
خوب چی شد بالاخره؟
نظر شما
ادامه