کد خبر: ۸۴۲۹۴
تعداد نظرات: ۶ نظر
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان اهواز خبر داد:

کشف ۱.۵ تن گوشت مخلوط اسب و گاو در یک کارگاه بسته‌بندی فرآورده‌های خام دامی در اهواز!

«دکتر سیدمرتضی قریشی» افزود: نتایج آزمایش‌های تخصصی نشان داد گوشت‌های مکشوفه ترکیبی از گوشت اسب و گاو بوده‌اند که پیش از ورود این فرآورده‌ها به چرخه توزیع، توسط کارشناسان دامپزشکی شناسایی و توقیف شدند ...

حکیم مهر: اقدام سریع کارشناسان دامپزشکی اهواز منجر به کشف و توقیف ۱۵۰۰ کیلوگرم گوشت مخلوط اسب و گاو در یک واحد بسته‌بندی شد و از توزیع این فرآورده‌های غیرمجاز در بازار جلوگیری کرد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خوزستان، «دکتر سیدمرتضی قریشی» رییس اداره دامپزشکی اهواز با اعلام این خبر گفت: در جریان بازرسی‌های مستمر کارشناسان دامپزشکی اهواز از مراکز بسته‌بندی و فرآوری فرآورده‌های خام دامی، محموله‌ای مشکوک به میزان حدود یک‌ونیم تُن گوشت فاقد هویت و بدون مجوز بهداشتی در یکی از کارگاه‌های فعال در سطح شهرستان شناسایی شد.

وی افزود: عملیات بازرسی، نمونه‌برداری و توقیف محموله با هماهنگی مرجع محترم قضایی و همکاری پلیس نظارت بر اماکن عمومی انجام گرفت و نمونه‌ها برای تعیین گونه به آزمایشگاه اداره کل دامپزشکی استان ارسال شد.

قریشی ادامه داد: نتایج آزمایش‌های تخصصی نشان داد گوشت‌های مکشوفه ترکیبی از گوشت اسب و گاو بوده‌اند که پیش از ورود این فرآورده‌ها به چرخه توزیع، توسط کارشناسان دامپزشکی شناسایی و توقیف شدند.

رییس اداره دامپزشکی اهواز افزود: پرونده این تخلف برای رسیدگی قانونی به مرجع قضایی ارجاع شده است.

وی با تأکید بر برخورد قاطع دستگاه دامپزشکی با هرگونه تهدید علیه سلامت جامعه گفت: دامپزشکی در برابر تخلفات حوزه سلامت عمومی هیچ‌گونه اغماضی ندارد و این اقدام در راستای حفظ امنیت غذایی و اجرای دقیق مقررات بهداشتی انجام شده است.

در پایان، قریشی از شهروندان خواست هنگام خرید گوشت و فرآورده‌های خام دامی، به مهر دامپزشکی، شماره پروانه و برچسب معتبر توجه کرده و از خرید محصولات فله‌ای یا فاقد مشخصات بهداشتی خودداری کنند.

وی همچنین یادآور شد: در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک، شهروندان می‌توانند موضوع را از طریق سامانه ۱۵۱۲ به دامپزشکی اطلاع دهند تا سریعاً رسیدگی و اقدام قانونی صورت گیرد.

 

انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Finland
|
۲۳:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۹
1
6
کشف این گوشتها از طریق ادلره کل دامپزشکی استان کردستان و ارگانهای نظارتی استان کردستان بود که به ارگانهای نظارتی استان خوزستان اطلاع رسانی کردن .وگرنه فکر نکنم اداره دامپزشکی اهواز مطلع میشد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۸/۳۰
احسنت به همکاران استان کردستان و استان خوزستان که با هماهنگی هم اقدام شایسته ای انجام دادند در تمامی کارها هماهنگی و تعامل بهترین نتیجه را می دهد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۱۳ - ۱۴۰۴/۰۸/۳۰
0
1
برچسبتون رو از کارگاه غیر مجاز به کارگاه مجاز تغییر بدید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۸/۳۰
0
2
اگه کشفشون از طریق اداره کل کردستان بوده چرا خود دامپزشکی کردستان نگرفتتشون؟!!
پاسخ ها
همکار کردستان
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۸/۳۰
سلام
بعد از اینکه رسیده بودند خوزستان تو کردستان فروشنده لو رفته بود و گرفته بودنش و گفته بود به کی و کجا فروخته
دامپزشک
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۹/۰۴
0
0
این اسبها مشکوک به مشمشه نبودند؟
این کارگاهها که مجوز نگهداری یا بسته بندی گوشت بهشون داده میشود دکتر مسئول فنی و بهداشتی ندارند؟
ضمن اینکه گوشت اسب حرام نیست اما به علت گران شدن گوشت و وضعیت پرورش دام در آینده نچندان دور تقلبات بیشتر هم خواهد شد .
نظر شما
ادامه