
حکیم مهر: رئیس سازمان دامپزشکی کشور در مورد برخی خبرها مبنی بر واردات گوشتهای بیکیفیت به کشور گفت: گوشت وارداتی با روشهای نوینی وارد میشود. بنابراین اینگونه نیست که بگوییم گوشت منجمد بیکیفیت است.
به گزارش حکیم مهر به نقل از ایلنا، هرچند وقت یکبار ماجرای واردات گوشت فاسد و بعضا بیکیفیت وارداتی منجمد و حتی گرم خبرساز میشود. در همین زمینه «دکتر علیرضا رفیعیپور» معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان دامپزشکی کشور در پاسخ به این سوال که «آیا گوشتهای منجمد وارداتی کیفیتی به اندازه گوشت گرم دارد یا خیر؟» گفت: ذائقه مردم ایران، گوشت گرم است و با گوشت سرد یا منجمد همخوانی ندارد. بنابراین، اینگونه نیست که بگوییم گوشت منجمد، کمکیفیت است و گوشت گرم، باکیفیت. مردم به گوشت گرم علاقه بیشتری دارند و ما نیز تلاش میکنیم که گوشت گرم و باکیفیت در اختیار مردم قرار بگیرد.
مدت نگهداری گوشت منجمد بیش از ۱۲ ماه است
معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه علاوه بر گوشت منجمد وارداتی، گوشت گرم وارداتی هم داریم، گفت: واردات گوشت گرم نیز به روشهای نوینی صورت میگیرد. در این روش، گوشت گرم وارداتی به صورت وکیوم و اصطلاحا «در خلأ» وارد کشور میشود که طول عمر این گوشت بیش از ۷۲ ساعت است و بعضا میتواند تا ۹۰ روز هم در همان بستهبندی خاص، سالم بماند.
رفیعیپور افزود: جمعیت کشور ما بیش از ۹۰ میلیون نفر است و برای اینکه معیشت آنها دچار مشکل نشود، گوشت منجمد هم عرضه خواهد شد؛ هرچند گوشت گرم هم در اختیار مردم قرار خواهد گرفت. به طور قطع، همیشه باید گوشت منجمد تولید شود زیرا مدت نگهداری آن بیش از ۱۲ ماه است. بنابراین، انجماد گوشت نیز روشی برای تامین غذای مردم است تا هیچگاه با کمبود گوشت سالم و بهداشتی مواجه نشویم.
نظارت بر گوشتهای وارداتی چگونه است؟
رئیس سازمان دامپزشکی کشور در مورد نظارت بر واردات گوشتهای گرم و منجمد، گفت: برای نظارت بر واردات گوشت گرم و منجمد، ناظر بهداشتی و ناظر شرعی به کشورهایی که از آنها گوشت وارد میکنیم، اعزام میشود.
رفیعیپور افزود: ناظر شرعی بر حّلیت و حلال بودن ذبح دام و گوشت نظارت میکند تا حلال بودن آن تضمین شود. از طرفی، ناظر بهداشتی نیز بر تمام خط تولید گوشت اعم از قبل از کشتار، حین کشتار و پس از کشتار، بستهبندی و بارگیری در کانتینرها و کشتی نظارت میکند زیرا سازمان دامپزشکی موظف است بر تمام این فرایند نظارت کرده و آن را تایید کند؛ این نظارت به گونهای است که همکاران ما در سازمان از زمانی که گوشت در دامداری یک کشور دیگر برای کشور ما تولید میشود تا روزی که آن فرآورده از کانتینر در بندرعباس یا بندر امام تخلیه میشود، نظارت میکنند و پس از بررسی مدارک و مستندات، نمونهبرداری از آن انجام شده و در آزمایشگاه، بررسی میشود و اگر کیفیت، سلامت و بهداشتی بودن گوشت وارداتی تضمین شد، اجازه ورود به فروشگاهها و مصرف عمومی صادر میشود.
اول نهاده گرون کردین که گوشت تازه رو گرون بشه بعدش گوشت منجمد گرون تر بفروشین .خبر داریم کشتی رو آب اجازه ترخیص ندارن
|
قیمت نهاده ها دراختیار دامپزشکی نیست
|
گرونی نهاده چه ربطی به سازمان دامپزشکی داره؟
گوشت گرم یعنی گوشت تازه نوشتاری قبل از پیش سردکن . یعنی ۳۰ درجه بالای صفر
|
با سلام. عالی نوشتید.
جناب دکتر ننویسد عمر گوشتهای وکیوم 72 ساعت وعمر نگهداری 90 لطف کنید وبررسی کنید که پک گوشت وکیوم درصورتیکه که ریپک شود وبسته بندی کوچکتر عمر توزیع درمرکز فروش 72 ساعت است وهیچ وکیوم قابل نگهداری در90 روز نمیباشد مگر باتزریق گاز ازت وگاز کربنیک گوشتهای وارداتی هم ا،ز نظر کیفی وبهداشتی مشگل دارد وتاکنون جندین محموله باوجود ناظر مشک میکربی وکیفی دارد علت آن عدم ناظر باتجربه وکشتارگاه دیده مباشد سازمان دامپزشکی یا باید از متخصصان خارج از سازمان یا کسانی را که اعزام میکند آموزش لازم دیده باشد بصرف اینکه مدرک دامپزشکی داشته باشد دلیل برنظارت تخصصی نمیباشد چرا فقط باید از سازمان. اعزام شود وهمکاران بخش خصوصی که درکشتارگاه ها مشغول کار هستند بکار گرفته نمیشوند
سلام متاسفانه نظارت ها بسیار ضعیف شده مثلاً یک ناظر چهار مرتبه فرستادن از استان ........ با شصت سال سن
برزیل ناظر بهداشتی ندارید فقط کشورهای درجه ۳ و درجه ۴ دارید
برزیل نیاز به ناظر ندارد درضمن به تفسیر روآسا وپرتوکل دوکشور محموله های وارداتی دراولین بندر آزمایشات لازم واز نظر کیفی بررسی درصورت داشتن بیماری مرجوع میگردد برزیل استرالیا نیوز لند ناظر قبول نمیکنند علت آن مشخص نیست ..
|
ازقصابی سر کوچه مون وقتی گوشت میگیرم اگه سرم را برگردونم گوشت نامناسب میذاره حالا چطور توقع دارید از یه کشور دیگه بدون ناظربهداشتی گوشت بیاریم وتقلب نکنن.اعزام دامپزشک درتمام کشورها ضروریه
|
این حرف سازمانه یا نظر واردکننده ها و طرفداران سازمانی شان، که برزیل ناظر قبول نمی کنه.
|
ناظر شرعی قبول نمی کنند .. ناظر دامپزشکی مورد قبول است .
|
همه کشورها نیاز به ناظر بهداشتی دارند
|
علتش دلال واردکننده های داخلی هستند
|
خدمتتون عرض کنم که ناظر دامپزشک دولتی ما هم در معرض رشوه است، و انجمن صنفی هم کارمند بخواد بفرسته هم تعارض منافع داره
|
پروتکل کیلویی چند داداش؟
آقای دکتر فقط محض اطلاع
یه راه ارتباطی با خودتون معرفی می کردید تا بهتون بگیم چی دست مردم میدید برای خوردن ، عکس فیلم آدرس فروش و .... همه موجوده
اقای دکتر یک زمانی بوفالوهای هندی فقط برای سوسیس و کالباس بود ولی از زمان شما این گوشت برای مصرف خانوار شده است
با گوشت سرد همخوانی ندارد؟ مگه مردم گوشت تو یخچال نمیخرند یا نمی زارند؟
واقعیتش شاید کیفیتش بد نباشند ولی بعد از ورود به ایران نیز چون سازمان دامپزشکی نظارتی دقیق ندارند به شکل چرخ کرده نیز عرضه میشود فقط هزینه ش یک بسته بندی و لیبل است
وقتی شما نظارتی بر مسوولین فنی ندارید که هر گونه که دلشان میخواهد صاحبان صنایع ریخت اولیه گوشت وارداتی را عوض میکنند و در بعضی مواقع اصلا واحدهای تولیدی فاقد مسئولین فنی میباشد
اقای دکتر ای در جریان التماس دکتر .......... در زمان مدیر کلی ، برای کارشناسان اعزامی جهت تایید ممیزی کشتارگاه نبودم
تا حالا سر زده به کشتارگاهها تشریف بردید که اینگونه فرمایشات میفرمایید
بعضی از شرکت های وارد کننده اساسا حقه باز هستند و حتی در تمامی موارد سعی در دور زدن میکنند
انتخاب ناظرين بهداشتی خبره و زبده بسیار مهم است هرچند که سازمان متاسفانه به این امر توجهی ندارد، مثلا در استان ما یک فردی که در سال های گذشته مشکلات فراوانی برای دامپزشکی کشور در خصوص گوشت های آلوده ایجاد کرده بدون توجه به سوء مدیریت و بدون توجه به سوابق منفی ایشان مجددا برای نظارت بر واردات گوشت از کشور مغولستان اعزام شده، آیا این توهین به مردم و سوء استفاده از اعتماد آنها به دامپزشکی محسوب نمی شود.
مشخصه .چرا روحانی را می پذیرد . ولی دامپزشک را نه.؟ در این کشور ها پر از انجمن های اسلامی هست که می شود از مهاجران روحانی و مسلمان همانجا نظارت کنند . چرا این اتفاق نمی افتد؟
تو مغولستان خیلی از ناظرها اصلا سر خط نمی رفتن
همکاران گرامی واقعا مافیا مشخص است .
لطفا اشاره ای هم به گوشتهای مغولی بفرمایید و بفرمایید این چه مدیریتی بوده که مردم این نتیجه را بگیرند که گوشتها ی وارداتی آلوده اند ؟
مشکل این جاست که این گوشت های گوسفندی به صورت شقه ای و با استخوان فروخته میشه وگر نه هم از نظر کیفیت و هم از نظر طعم و تردی نسبت به گوشت گوسفند های ایرانی که فقط کاه میخورند خوشمزه تر هستند با تشکر توقع داریم واردات رو با قدرت انجام عید
بیکیفیت که هستن هیچ افتضاحن افتضاح
آخرین باری که واکسن شاربن گاوداری های کشور رو زدین چند سال قبل بوده ،،، صنعت دامپروری از بین رفت فقط به فکر واردات باشید
یک بسته گوشت وارداتی در یک فروسگاه زنجیره ای دیدن که قهوه ای تیره متمایل به مشکی بود که گفتند گوشت وارداتی است که کلا در رستوران ها پخته و به امت مظلوم بیخبر خورانده میشه