
حکیم مهر: رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: با توجه به آنکه شیر و گوشت تولیدی تحت نظارت سازمان دامپزشکی در دامداری یا کشتارگاه ها تولید می شود، مردم نگران مصرف نباشند.
به گزارش حکیم مهر به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، «دکتر علیرضا رفیعی پور» افزود: منشا ویروس جدید تب برفکی در کشور توسط دانشمندان سازمان دامپزشکی در حال انجام است، اما آنچه حائز اهمیت است هر ویروس جدیدی که وارد کشور شود و به جمعیت دام، طیور و آبزیان و زنبور عسل آسیب بزند، امکان تشخیص آن وجود دارد و بلافاصله برای آن عامل اقدامات بهداشتی اعمال کنیم.
به گفته وی، کارهای تحقیقاتی ویروس تب برفکی در حال انجام است و به محض رسیدن به نتایج نهایی اعلام می شود.
رفیعی پور ادامه داد: مصرف فرآورده های خام دامی از جمله شیر و گوشت قرمز در حوزه بروز شیوع بیماری تب برفکی که هرسال در کشور داریم، برای مصرف کننده هیچ ضرری ندارد چراکه دام ها با واکسیناسیون مبتلا به بیماری نمی شوند یا در صورت بیمار شدن دام، دوره پرهیز طی می کند که براین اساس شیر و گوشت تولیدی تحت نظارت سازمان دامپزشکی در دامداری یا کشتارگاه ها تولید می شود که مردم با اطمینان خاطر مصرف کنند.
معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: تضمین سلامت و کیفیت شیر و گوشت داخلی و وارداتی در دستور کار داریم و این وظیفه روتین ما در حال انجام است.
منشا رو که همه میدونن، مرد میخواد اعلام کنه !
اولا باید چند موسسه همزمان تحقیق کنند اگر متخلفین شناسایی شدند باید برخورد جدی صورت بگیره
دانشمندهای سازمان دامپزشکی رو خوب اومدی!!!!!!!!
منظور از لغت تحقیقات را لطفاً یکی ترجمه کنه من متوجه بشم
جناب ، تب برفکی بیشتر از شش ماهه کشور رو برداشته دانشمندای شما هنوز دارن روش تحقیق میکنن؟ اصلا بر فرض که شما دانشمند دارید و بر فرض هم که دارن تحقیق میکنن خوب بعدش میخوان چیکار کنند ویروس که اومد و داره میره
مگر درسازمان دامپزشکی نخبه یا دانشمندی باقی مانده
حالا جناب رئیس اصولا این دانشمندان تو روز روشن چراغ برداشتن دنبال چی میگردن؟ اصلا این دانشمندان کجا هستند؟ کجا دارند تحقیق میکنن؟ وقتی ویروس تب برفکی اومد کجا بودن؟
وقتی 6 ماه قبل از ورود بیماری به کشور در تمامی کشور های همسایه بیماری وجود داشته دیگه چه چیزی را میخواهید تحقیق کنید. پولش را صرف خرابیهای ببار آمده در انستیتو واکسن سازی رازی بکنید تا برای همه گیری بعد بتواند مثل قبل از انقلاب در ظرف 3 روز از سوش در گردش واکسن به سازد. البته میتوانید این تحقیق را بکنید که واکسن Sat1 توپوتایپ1 خربداری از ترکیه در برابر Sat1 توپوتایپ 3 در گردش چه عملکردی داشته است و نتیجه اش را اعلام فرمایند.
به شرطی که به حرف مسول فنی گوش شود
سازماندامپزشکی دانشمند داره؟
ریاست محترم سازمان دامپزشکی کشور : با انکه می دانم که توصیه ها تاثیری در تفکر جهادی ، امنیتی و پدافندی جنابعالی ندارد اما باز توصیه می کنم بجای انکه منتظر نتایج تحقیقات دانشمندان عزیز سازمان باشید که بجایی نمیرسد و بر فرض محال اگر هم بجایی برسد منتشر نخواهد شد ، ................. موفق باشید .
|
مگر شما نتایج تحقیقات تب برفکی را در زمان خودتان منتشر کردید؟ آن زمان که حتی حرف زدن در موردش هم محرمانه بود باز الان اینگونه آزادانه انتقاد میکنید در همین خصوص
آقای