
حکیم مهر- محسن طاهرمیرزایی: در مراسم افتتاح دومین شعبه بیمارستان دامپزشکی دکتر حمیدرضا فتاحیان، «دکتر محمدقلی نادعلیان» چهره ماندگار دامپزشکی کشور و استاد پیشکسوت دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران، در سخنان خود ضمن تبریک به دکتر فتاحیان بهعنوان چهرهای کارآفرین و دارای پتانسیل بالا، به پیشرفت چشمگیر تجهیزات و خدمات بیمارستانهای او اشاره کرد و گفت: «شش ماه پیش که از بیمارستان شماره یک بازدید کردیم، دستگاه دیالیز حیوانات را دیدم؛ چیزی که پیش از آن حتی تدریس آن در دانشگاه متداول نبود. به نظر میرسد بیمارستان شماره دو نیز کم از آن نداشته باشد.»
به گزارش حکیم مهر، دکتر نادعلیان در بخش دیگری از سخنان خود به موضوعات مهم بهداشت دام اشاره کرد و هشدار داد: «تب برفکی و هاری امروز به مرحله حساسی رسیدهاند؛ گزارشهایی از سرایت تب برفکی به گوسفندان رسیده است. فرهنگستان علوم پیشتر هشدار داده بود که علاوه بر دو سویه رایج، سویههای A و O نیز در گردش هستند.»
او از سازمان دامپزشکی کشور درخواست کرد: «پیشگیری باید مقدم بر درمان قرار گیرد. واکسن تولید داخل مؤسسه رازی باید هرچه سریعتر فراهم و واکسیانسیون گسترده انجام شود.»
وی همچنین درباره هاری گفت: «ده تا پانزده سال پیش طرح بزرگی در فرهنگستان علوم اجرا شد و آن زمان مرگومیر انسانی ناشی از هاری شش نفر بود؛ اما اکنون این عدد به ۲۴ نفر رسیده است. لازم است سازمان دامپزشکی اقدامات پیشگیرانه مؤثرتری برای کنترل سگهای پرسهزن انجام دهد.»