کد خبر: ۸۴۴۶۰

دوره‌های آموزشی حوزه بهداشت شیر و فرآورده‌ها در کمیته تخصصی بهداشت و سلامت مواد غذایی سازمان نظام دامپزشکی بررسی و نهایی‌سازی شد

حکیم مهر: جلسه کمیته تخصصی بهداشت و سلامت مواد غذایی سازمان نظام دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران با حضور اعضا و به‌صورت همزمان حضوری و برخط برگزار شد و مهم‌ترین محور آن بررسی و نهایی‌کردن دوره‌های آموزشی تخصصی در حوزه بهداشت شیر و فراورده ها بود.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی سازمان نظام دامپزشکی، نهایی‌سازی عناوین و مشخصات دوره‌های آموزشی بهداشت شیر و فراورده ها و همچنین برنامه‌ریزی و زمان‌بندی بررسی سایر دوره‌های آموزشی شامل بسته‌بندی، کشتارگاه و دوره‌های مشارکت اختصاصی از جمله مهم‌ترین موارد مطرح‌شده در دستور کار جلسه بود.

در ادامه جلسه، عناوین دوره‌های پیشنهادی و سرفصل‌های مرتبط با هر دوره به بحث و بررسی گذاشته شد و با مشارکت و تبادل‌نظر اعضای کمیته، اصلاحات لازم در عناوین و ساختار دوره‌ها اعمال گردید.

همچنین در این نشست، موضوعاتی از جمله شیوه برگزاری دوره‌ها (حضوری، مجازی یا ترکیبی)، الزامی یا اختیاری بودن دوره‌ها، مخاطبان هدف و اولویت‌بندی برگزاری دوره‌ها مورد بحث، بررسی و جمع‌بندی قرار گرفت.

 

نظر شما
ادامه