حکیم مهر - برای اولین بار در کشورمان، واکسیناسیون ماهیان قزل آلا علیه استرپتوکوکوزیس توسط واکسن تولید داخل با موفقیت انجام شد.
استان کردستان میزبان این طرح آزمایشی که با نظارت سازمان دامپزشکی به انجام رسیده بوده است.
گفتنی است واکسن استرپتوکوکوزیس ماهیان به عنوان نخستین واکسن علیه یک بیماری باکتری در آبزیان توسط مؤسسه واکسن و سرم سازی رازی تولید شده است.
خبر مرتبط :
دستشون درد نکنه امیدوارم دیگه اون افتضاح خرید یک و هفت میلیاردی واکسن و گذشتن تاریخ مصرف و عدم استفاده آبزی پرور ها پیش نیاد
ظاهرابه نظر میرسد که این واکسن به روش حمام دادن کاربرد دارد که در مقابل روشهای تزریقی و خوراکی کارایی چندانی ندارد.پرورش دهند گان ماهی امیدوارند موردی پیش نیاید که در آینده بفرمایند مانند پرورش میگو همراه بیماری لکه سفید ماهی را هم با بیماری پرورش دهند.آیا ضرورت ندارد که کارایی واکسنهای داخلی با مشابه خارجی آن مقایسه و رقابت شود؟
با سلام