کد خبر: ۸۴۵۹۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
رئیس سازمان نظام دامپزشکی:

بروز خطاهای حرفه‌ای از سوی برخی مسئولان فنی بهداشتی، در نهایت به تضعیف جایگاه دامپزشکی در صنعت منجر خواهد شد

«دکتر عباسعلی مطلبی» افزود: کمبود دانش تخصصی و مهارت‌های کاربردی احتمالی معدودی مسئولان فنی بهداشتی می‌‌تواند موجب کاهش اثرگذاری دامپزشکان در فرایندهای نظارتی و کنترلی شود ...

حکیم مهر: نشست کارگروه منتخب کمیته بهداشت و سلامت مواد غذایی سازمان نظام دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران با حضور اعضای منتخب این کمیته و «دکتر عباسعلی مطلبی» رئیس سازمان نظام دامپزشکی، در سالن جلسات سازمان برگزار شد. محور اصلی این جلسه، بازنگری و ارزیابی دوره‌های آموزشی و بازآموزی مرتبط با شیر و فرآورده‌های لبنی و بررسی اثربخشی آن‌ها در ارتقای جایگاه حرفه‌ای دامپزشکان شاغل در صنایع غذایی بود.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اسزمان نظام دامپزشکی، در این نشست، «دکتر عباسعلی مطلبی» با اشاره به نقش راهبردی دامپزشکان و مسئولان فنی بهداشتی در زنجیره تولید، فرآوری و عرضه شیر و فرآورده‌های آن، بر ضرورت تقویت بنیه علمی و عملی نیروهای فعال در این حوزه تأکید کرد.

به گفته وی، کمبود دانش تخصصی و مهارت‌های کاربردی احتمالی معدودی مسئولان فنی- بهداشتی می‌‌تواند موجب کاهش اثرگذاری دامپزشکان در فرایندهای نظارتی و کنترلی شده و این مسأله می‌تواند پیامدهای گسترده‌ای برای سلامت جامعه و اعتبار حرفه دامپزشکی به همراه داشته باشد.

رئیس سازمان نظام دامپزشکی با انتقاد از شیوه‌های موجود صلاحیت‌سنجی و احراز صلاحیت در سازمان، این روش‌ها را نیازمند بازنگری جدی عنوان کرد و افزود: «شیوه‌نامه‌های فعلی هم از نظر محتوا و هم از منظر اجرا با اشکالاتی همراه است و ارزیابی‌ها به شکل مطلوب و هدفمند انجام نمی‌شود.»

وی هشدار داد که استمرار این روند و بروز خطاهای حرفه‌ای از سوی برخی مسئولان فنی- بهداشتی، در نهایت به تضعیف جایگاه دامپزشکی در صنعت منجر خواهد شد و آسیب آن متوجه کل صنف می‌شود.

دکتر مطلبی همچنین با تأکید بر اهمیت نیازسنجی واقعی در صنعت اظهار داشت: «هرچه سطح آگاهی و شناخت مدیران صنایع غذایی از نقش دامپزشک افزایش یابد، خودِ صنعت به دنبال جذب مسئولان فنی بهداشتی توانمند، به‌روز و حرفه‌ای خواهد رفت؛ چرا که درک درست از اهمیت دامپزشکی، به ارتقای کیفیت تولید و افزایش اعتماد عمومی منجر می‌شود.»

در ادامه این نشست، سرفصل‌های پیشنهادی دوره‌های آموزشی و بازآموزی مرتبط با شیر و فراورده‌ها به‌صورت تخصصی مورد بررسی و بازنگری قرار گرفت و اعضای کارگروه بر ضرورت طراحی دوره‌هایی کاربردمحور، مبتنی بر نیازهای واقعی صنعت و هم‌سو با آخرین دستاوردهای علمی و استانداردهای بهداشتی تأکید کردند. در پایان، جمع‌بندی‌های نهایی جهت ارائه به کمیته بهداشت و سلامت مواد غذایی سازمان نظام دامپزشکی و تصمیم‌گیری‌های بعدی آماده شد.

 

انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
دامپزشک
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۳:۲۴ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۴
0
0
نیست خیلی ازمسئول فنی حمایت میشه!!!
نظر شما
ادامه