صفحه خبر (ویژه چپ)
کد خبر: ۸۴۹۲۲
تعداد نظرات: ۱ نظر

حضور معاون بهداشتی و پیشگیری و مدیرکل دفتر بهداشت و مدیریت بیماری‌های دامی سازمان دامپزشکی در اداره کل دامپزشکی جنوب کرمان

حکیم مهر: جلسه‌ای با حضور «دکتر حسینی» معاون بهداشتی و پیشگیری، «دکتر زینالی» مدیر کل دفتر بهداشت و مدیریت بیماری های دامی سازمان دامپزشکی کشور و «دکتر توسلی‌پور»، مدیرکل دامپزشکی جنوب کرمان در سالن جلسات این اداره‌کل برگزار شد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل دامپزشکی جنوب کرمان، در این نشست، جمعی از مسئولین و کارکنان اداره کل دامپزشکی جنوب کرمان نیز حضور داشتند و ضمن ارائه گزارش عملکرد بخش‌های مختلف، دیدگاه‌ها، چالش‌ها و پیشنهادهای خود را در حوزه‌های مرتبط مطرح نمودند.

در این دیدار دکتر حسینی معاون بهداشتی و پیشگیری ضمن توجه به دغدغه های همکاران و ارائه راهنمایی های لازم، از عملکرد اداره کل دامپزشکی جنوب کرمان تقدیر و تشکر نمود.

 

 

انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۳ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۸
0
1
جناب آقای حسینی و زینالی عزیز ................ استان‌ها درگیر تب برفکی هستن واکسن هگزاوالان می خوان .....
نظر شما
(به حروف کوچک و بزرگ حساس نیست)
captcha
ادامه