
حکیم مهر: مدیر کل محیط زیست خراسان شمالی گفت: صبح ۲۱روز از فروردین ۱۴۰۵ طی گشت و کنترل و پایش پناهگاه حیاتوحش وحش میاندشت ۶ قلاده یوزپلنگ آسیایی مشاهده و از آنان فیلم برداری شد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از ایسنا، «رضا شکاریان» اظهار کرد: در راستای اجرای وظایف سازمانی مبنی بر کنترل خروج دام با توجه به اتمام مهلت حضور دامداران در پناهگاه حیاتوحش میاندشت جاجرم و همچنین پایش حیاتوحش این منطقه در ابتدای صبح ۲۱فروردین فرمانده یگان حفاظت به همراه محیط بانان منطقه ۶ قلاده یوزپلنگ آسیایی در حالی که مادر آنان در کمین شکار آهو بود مشاهده و تصویر برداری شد.
وی اضافه کرد: به احتمال بسیار زیاد این یوزها همان جمعیتی باشند که در سال گذشته چند نوبت توسط محیط بانان مشاهده و از آنان تصویر برداری شده بود.
شکاریان ادامه داد: مشاهده ۶ قلاده یوزپلنگ که در طی سال گذشته و امسال که به این حد از رشد رسیده اند نشان از پویایی منطقه و جمعیت مطلوب طعمه این جانور با ارزش دارد که این امر مرهون زحمات شبانه روزی محیطبانان است.
خبری بسیار بسیار خوشحال کننده و امیدوار کننده،امیدوارم همواره شاهد رشد و افزایش جمعیت یوزهای ایرانی باشیم،خداوندا همواره مواظب تمامی یوزهای ایرانی و تمام حیوانات حیات وحش باش،آمین