صفحه خبر (ویژه چپ)
کد خبر: ۸۵۲۱۸

دیدار رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اعضای اتحادیه تولید و تجارت آبزیان/ برنامه‌های جدید سازمان برای تسهیل فرآیند نظارت و صدور مجوزهای بهداشتی

حکیم مهر: در نشست مشترک دامپزشکی و اتحادیه آبزیان، وضعیت تولید و صادرات بررسی و بر تقویت همکاری‌ها برای ارتقای سلامت، کیفیت و توسعه بازارها تأکید شد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از سازمان دامپزشکی کشور، «دکتر علیرضا رفیعی‌پور» معاون وزیر و رئیس سازمان دامپزشکی کشور، در نشستی با حضور هیئت‌مدیره و اعضای اتحادیه تولید و تجارت آبزیان، درباره مسائل و چالش‌های این بخش از صنعت دام و غذا گفت‌وگو کرد.

در این دیدار، طرفین ضمن بررسی وضعیت فعلی تولید و صادرات آبزیان در کشور، بر لزوم همکاری‌های بیشتر میان سازمان دامپزشکی و اتحادیه تولید و تجارت آبزیان برای ارتقای سلامت، کیفیت و توسعه بازارهای داخلی و خارجی تأکید کردند.

علیرضا رفیعی‌پور در این نشست ضمن اشاره به اهمیت جایگاه آبزیان در سبد غذایی مردم، از برنامه‌های جدید سازمان دامپزشکی برای تسهیل فرآیندهای نظارت و صدور مجوزهای بهداشتی خبر داد.

در این جلسه، مهمترین مسایل و مشکلات صنعت آبزیان کشور در حوزه تولید و تجارت آبزیان و راه های برون رفت از آثار جنگ تحمیلی سوم مطرح گردید و اعضای اتحادیه پیشنهادهایی را در زمینه بهبود زیرساخت‌های نظارتی، افزایش تعاملات فنی و حمایت‌های دولتی از تولیدکنندگان و مهمترین صادرکنندگان آبزیان مطرح کردند.

 

 

نظر شما
(به حروف کوچک و بزرگ حساس نیست)
captcha
ادامه