کد خبر: ۸۵۳۵۴
تعداد نظرات: ۱۳ نظر
رئیس سازمان دامپزشکی کشور خبر داد:

ضوابط جدید نظارتی در حوزه فرآورده‌های دامپزشکی وارداتی ابلاغ شد (+جزئیات)

«دکتر علیرضا رفیعی‌پور» افزود: مسئولیت کامل صحت، کفایت و اعتبار نتایج آزمون‌ها بر عهده واردکننده و مسئول فنی ذی‌ربط بوده و مسئولیت کیفیت، ایمنی، اصالت، شرایط نگهداری، حمل و توزیع کلیه فرآورده‌های دامپزشکی وارداتی بدون استثناء بر عهده شرکت واردکننده و مسئول فنی مربوطه است ...

حکیم مهر: معاون وزیر و رئیس سازمان دامپزشکی کشور از توقف صدور مجوزهای موردی توزیع فرآورده‌های دامپزشکی وارداتی و استقرار نظام جدید نظارت مبتنی بر ارزیابی ریسک خبر داد و بر تداوم کامل اختیارات حاکمیتی سازمان در کنترل کیفیت و ایمنی این فرآورده‌ها تأکید کرد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از سازمان دامپزشکی کشور، «دکتر علیرضا رفیعی‌پور» معاون وزیر و رئیس سازمان دامپزشکی کشور، با اشاره به شرایط ویژه حاکم بر کشور و ضرورت مدیریت مؤثر تأمین، نگهداری و توزیع فرآورده‌های دامپزشکی، بر اهمیت صیانت از سلامت دام، بهداشت عمومی و امنیت غذایی تأکید کرد و از ابلاغ ضوابط جدید نظارتی در حوزه فرآورده‌های دامپزشکی وارداتی خبر داد.

وی با استناد به مواد (۹) و (۱۵) آیین‌نامه اجرایی بند (ز) ماده (۳) و مواد (۷)، (۸) و (۹) قانون سازمان دامپزشکی کشور و در چارچوب اختیارات حاکمیتی موضوع ماده (۱۴) آیین‌نامه مذکور، اعلام کرد: تا اطلاع ثانوی، رویه اداری صدور مجوزهای موردی توزیع برای فرآورده‌های دامپزشکی وارداتی در چارچوب رویه‌های اجرایی جاری، توسط ادارات کل دامپزشکی استان‌ها متوقف می‌شود.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور افزود: از این پس، ترخیص قانونی محموله از مبادی ورودی کشور به‌منزله خاتمه فرآیند اجرایی مرتبط با ترخیص کالا تلقی شده و کنترل‌های حاکمیتی سازمان دامپزشکی کشور در چارچوب نظام نظارت مستمر شامل کنترل‌های پیشینی هدفمند و نظارت‌های پسینی مبتنی بر ارزیابی ریسک، استمرار خواهد داشت. بدیهی است ترخیص کالا به هیچ‌عنوان به معنای تأیید کیفیت، ایمنی، اصالت یا انطباق فرآورده با مشخصات ثبت‌شده توسط سازمان دامپزشکی کشور نبوده و مسئولیت قانونی ذی‌نفعان را منتفی نمی‌کند.

رفیعی‌پور با تأکید بر این که اعمال این رویکرد صرفاً در راستای بازآرایی و ارتقای کارآمدی نظام نظارتی، کاهش مداخلات اداری غیرضرور، تمرکز بر نظارت‌های هدفمند و استقرار نظارت مبتنی بر ارزیابی ریسک است، تصریح کرد: این تصمیم به هیچ‌وجه موجب تقلیل، تعطیل یا اسقاط وظایف و اختیارات حاکمیتی سازمان دامپزشکی کشور در حوزه نظارت، بازرسی، نمونه‌برداری، کنترل کیفی، پایش زنجیره توزیع و برخورد با تخلفات در هیچ‌یک از مراحل زنجیره تأمین نخواهد بود.

معاون وزیر و رئیس سازمان دامپزشکی کشور در تشریح جزئیات این رویکرد گفت: ورود هر محموله به زنجیره نگهداری و توزیع داخلی صرفاً در چارچوب الزامات این ابلاغیه مجاز است و هرگونه توزیع خارج از ضوابط تعیین‌شده، تخلف محسوب می‌شود.

وی با اشاره به لزوم استقرار نظام نظارت مبتنی بر ریسک، افزود: معاونت تشخیص و مدیریت درمان سازمان موظف است الزامات طبقه‌بندی کلیه فرآورده‌های دامپزشکی وارداتی اعم از مواد بیولوژیک، داروها، مواد ضدعفونی‌کننده، سموم دامپزشکی، افزودنی‌های خوراک دام، مکمل‌های غذایی دام، مواد غذایی متراکم، مواد مصرفی در امور دامپزشکی و سایر اقلام مرتبط را بر اساس ماهیت، نحوه مصرف، مسیر اثر، حساسیت بهداشتی و مخاطرات بالقوه، در چهار سطح ریسک «بسیار بالا، بالا، متوسط و پایین» تدوین و ابلاغ نماید.

رفیعی‌پور در تبیین نحوه اعمال این طبقه‌بندی اظهار کرد: در سطوح ریسک "بسیار بالا" و "بالا"، نمونه‌برداری رسمی توسط سازمان در مبادی ورودی و پیش از ترخیص انجام شده و کنترل‌های آزمایشگاهی در مراکز مورد تأیید سازمان صورت می‌گیرد و نحوه توزیع این فرآورده‌ها تابع نتایج آزمون یا سوابق کیفی ابلاغی دفتر تخصصی دارو و درمان خواهد بود و در سطوح ریسک "متوسط" و "پایین"، مسئولیت نمونه‌برداری و انجام آزمون پس از ترخیص بر عهده واردکننده است و سازمان دامپزشکی کشور نظارت حاکمیتی پسینی و هدفمند بر صحت فرآیندها را اعمال خواهد کرد.

وی افزود: در مواردی که انجام آزمون کنترل کیفی الزامی باشد، اخذ نتایج معتبر و احراز انطباق کامل با استانداردها، پیش‌شرط توزیع فرآورده خواهد بود و هرگونه توزیع پیش از تحقق این الزامات ممنوع است. در این چارچوب، مسئولیت کامل صحت، کفایت و اعتبار نتایج آزمون‌ها بر عهده واردکننده و مسئول فنی ذی‌ربط بوده و مسئولیت کیفیت، ایمنی، اصالت، شرایط نگهداری، حمل و توزیع کلیه فرآورده‌های دامپزشکی وارداتی بدون استثناء بر عهده شرکت واردکننده و مسئول فنی مربوطه است.

 به گفته رئیس سازمان دامپزشکی کشور، واردکنندگان موظف‌اند پیش از هرگونه توزیع، نسبت به تکمیل «اقرارنامه و تعهدنامه مسئولیت» و «فرم اجازه توزیع داخلی» (ابلاغی دفتر دارو و درمان) اقدام کنند و سوابق مربوط را به‌صورت مستند نگهداری و عنداللزوم ارائه نمایند. این مستندات دارای ماهیت تعهدآور بوده و جایگزین مجوز اداری محسوب نمی‌شوند.

رفیعی‌پور در ادامه با اشاره به نقش مراکز تخصصی سازمان دامپزشکی کشور گفت: متعاقب این ابلاغیه و در راستای هدفمند نمودن مداخلات نظارتی، مرکز ملی تشخیص، آزمایشگاه‌های مرجع و مطالعات کاربردی سازمان مجاز به برون‌سپاری بی‌ضابطه آزمون‌های فرآورده‌های با سطوح ریسک "بسیار بالا" و "بالا" نبوده و رعایت مفاد ماده (۱۹) آیین‌نامه اجرایی ماده (۱۰) قانون سازمان دامپزشکی کشور در این خصوص الزامی است. ارجاع موارد خاص، صرفاً با اخذ مجوز موردی از شورای محترم معاونین سازمان بلامانع خواهد بود.

وی افزود: مواد اولیه دارویی، مواد مؤثره و اقلامی که با مقصد مصرف در کارخانجات دارای پروانه تولید وارد کشور می‌شوند، از شمول نظام توزیع در بازار خارج بوده و کنترل کیفی آنها در چارچوب ضوابط GMP و GLP کارخانه و نمونه‌برداری مبتنی بر بچ انجام خواهد شد و سازمان دامپزشکی کشور در چارچوب وظایف حاکمیتی خود، پایش بازار، نمونه‌برداری هدفمند، بررسی مستندات، ردیابی فرآورده‌ها و اعمال اقدامات قانونی از جمله تعلیق، جمع‌آوری، توقیف، معدوم‌سازی و ارجاع به مراجع ذی‌صلاح را استمرار خواهد داد.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور در پایان با تأکید بر یکپارچگی اجرای این ابلاغیه خاطرنشان کرد: در موارد ابهام یا اختلاف در طبقه‌بندی، نحوه اعمال الزامات یا تفسیر مفاد این ابلاغیه، نظر دفتر تخصصی دارو و درمان سازمان دامپزشکی کشور ملاک عمل خواهد بود. ادارات کل دامپزشکی استان‌ها مجاز به تفسیر، تعدیل یا تغییر مفاد این ابلاغیه نبوده و موظف‌اند از ایجاد هرگونه الزام اداری خارج از چارچوب آن خودداری نمایند. 

شایان ذکر است: این ضوابط به‌صورت موقت و در چارچوب شرایط جاری کشور اتخاذ شده و استمرار، اصلاح یا لغو آن تابع ارزیابی‌های بعدی سازمان دامپزشکی کشور خواهد بود.

 

انتشار یافته: ۱۳
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۳۳ - ۱۴۰۵/۰۲/۱۴
8
3
بسیارعالی است.بایدروندواردات وصادرات راتسهیل کردومالک محموله ها خودشان مسولیت سلامت کالاهایشان را تقبل کنند.استانداردهای کشورمان باید به تناسب وضعیت موجود اعمال شود.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۰۱ - ۱۴۰۵/۰۲/۱۷
از نظر شما ، رها سازی ، بهترین گزینه هست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۸ - ۱۴۰۵/۰۲/۱۴
0
2
یعنی چی؟! یعنی الان دیگه ما واکسن هایی که وارد می کنیم رو با قبول مسئولیت مسئول فنی شرکت مون ،با certificate of analysis تولیدکننده و کنترل کیفی ان کارخانه می توانیم ،ترخیص و توزیع کنیم؟!
اگه اینطوره ،قبول مسئول فنی شرکت های واردکننده با این سطح از ریسک و مسئولیت در برابر حقوق ناچیز ،عین دیوانگی است؛!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۱۸ - ۱۴۰۵/۰۲/۱۴
واردکننده مسئولیش زیاد میشه ومسئول فنی هم کارش ارزشمند میشه.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۰۵ - ۱۴۰۵/۰۲/۱۴
عاشق خوش بینی های مفرط اون عزیزی شده ام که نوشت:واردکننده مسئولیش زیاد میشه ومسئول فنی هم کارش ارزشمند میشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۵ - ۱۴۰۵/۰۲/۱۴
0
5
هردم از این باغ بری می رسد!!!!
خوب به سلامتی ،از این به بعد هرچی ماسه و کوزه است بر سر مسئول فنی بدبختی خواهد شکست که از آبدارچی شرکت واردکننده کمتر حقوق می گیرد!
آخر این هم شد تصمیم ؟ سازمان اگر راست می گوید،یک لیست از کارخانجات دارویی،واکسن ها و فراورده های بیولوژیک ،مورد تایید خودش منتشر کند و نقش مسئول فنی را محدود کند به نظارت ، تنها از لحظه ترخیص تا فروش واردات، اینطوری مسئول فنی شرکت را تک و تنها و بی پناه در برابر مصرف کننده و سازمان و دادگاه و وارد کننده ، گرفتار کرده است!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۰۶ - ۱۴۰۵/۰۲/۱۴
هری که سر رسیدهای کارت هدیه دار می کند هیچ مسیول فنی نخواهد توانست!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۰ - ۱۴۰۵/۰۲/۱۴
1
2
ز این پس، ترخیص قانونی محموله از مبادی ورودی کشور به‌منزله خاتمه فرآیند اجرایی مرتبط با ترخیص کالا تلقی شده و کنترل‌های حاکمیتی سازمان دامپزشکی کشور در چارچوب نظام نظارت مستمر شامل کنترل‌های پیشینی هدفمند و نظارت‌های پسینی مبتنی بر ارزیابی ریسک، استمرار خواهد داشت
نظارت بر رودی ها پایان یافته تلقی شده و بوی حلوای ان به مشام می رسد
نمونه ای اخذ نمی شود و تا مصرف کننده اگر دستش به کارشناسان دامپزشکی نرسد معلوم نیست چه کسی به ای شکایت ها و غدم بهداشتی بودن محموله ها و بی کیفیتی انها پاسخگو خواهد بود
الفاتحه مع الصلوات
قاصدک
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۱ - ۱۴۰۵/۰۲/۱۴
1
4
تحلیل رسمی و شفاف ابلاغیه جدید معاون سازمان دامپزشکی کشور
(با احترام و قدردانی از خدمات دکتر رفیعی‌پور)

در ابتدا باید با قدردانی صمیمانه از زحمات جناب دکتر رفیعی‌پور، معاون محترم سازمان دامپزشکی کشور، یاد کنیم که در مسیر اصلاح نظام نظارت و ارتقای کارآمدی ساختارها، تصمیمات مهم و پرمسئولیتی را اتخاذ کرده‌اند.
نیت اصلی این اقدام ـ یعنی حرکت به‌سوی نظام نظارت مبتنی بر ریسک و هدفمندسازی کنترل‌ها ـ اقدامی در جهت هم‌گام‌سازی نظام نظارت دامپزشکی با استانداردهای علمی و جهانی است؛ امری که جامعه دامپزشکی سال‌ها انتظار آن را داشته و اصل آن قابل تقدیر است.
با این حال، اجرای فعلی ابلاغیه و به‌ویژه بندهای مرتبط با توقف صدور مجوزهای توزیع موردی و تفویض وظایف نمونه‌برداری و کنترل کیفیت به واردکنندگان، آسیب‌هایی جدی در سه سطح حقوقی، اجرایی و اقتصادی ایجاد می‌کند که اگر اصلاح نشود، می‌تواند هم به اعتماد عمومی به نظام نظارتی کشور لطمه بزند و هم سرمایه‌گذاران بخش خصوصی را در معرض فشار و سوء‌استفاده قرار دهد.

۱. جنبه‌های قانونی و اختیارات حاکمیتی
اصولاً بر پایه مواد (۷)، (۸) و (۹) قانون سازمان دامپزشکی کشور، مسئولیت کنترل کیفیت، ایمنی و اصالت فرآورده‌ها غیرقابل واگذاری به اشخاص خصوصی است.
اما در این طرح جدید، مسئولیت مذکور عملاً از سازمان به واردکننده واگذار شده است.
این اقدام اگرچه از منظر کاهش بروکراسی مفید به‌نظر می‌رسد، ولی در عمل نوعی تضعیف اختیارات حاکمیتی محسوب می‌شود و می‌تواند در تضاد با ماده (۱۴) آیین‌نامه اجرایی بند (ز) ماده (۳) باشد.

۲. خطر سوء‌استفاده و آسیب عمیق به بخش خصوصی
در ظاهر، تعهدنامه و فرم توزیع تعهدآور برای واردکنندگان است؛
اما در واقعیت، به دلیل حذف مجوز رسمی و نبود نظارت پیشینی، دو گروه امکان سوء‌استفاده خواهند داشت:
الف) شرکت‌های فرصت‌طلب یا غیرمتخصص
چنین شرکت‌هایی می‌توانند با ارائه مستندات ظاهراً کامل، محموله‌های باکیفیت پایین یا حتی غیرمجاز را وارد بازار کنند؛ زیرا سازمان دیگر پیش از توزیع، مجوزی صادر نمی‌کند تا مانع شود.
در غیاب کنترل رسمی، امکان قاچاق در قالب ترخیص کامل قانونی افزایش می‌یابد و کالاهای تقلبی یا فاقد استاندارد وارد زنجیره توزیع می‌شوند.
ب) رقبا یا واسطه‌های فنیِ ناسالم
با انتقال کامل مسئولیت‌ها به واردکننده، رقبای ناسالم می‌توانند از کوچک‌ترین نقص مستندات سوء‌استفاده کرده و با طرح شکایت یا گزارش‌های هدفمند، فعالیت شرکت‌های دارای سرمایه واقعی را متوقف کنند.
به‌عبارت دیگر، بخش خصوصی درستکار در معرض بازی‌های اداری و حقوقی پرهزینه قرار می‌گیرد، درحالی‌که شرکت‌های فرصت‌طلب از نبود نظارت مؤثر سود می‌برند.
نتیجه:
سرمایه‌گذاران واقعی که با هزینه بالا وارد حوزه واردات دارویی، بیولوژیک و مکمل‌های دامی شده‌اند، به‌جای امنیت اقتصادی و پیش‌بینی‌پذیری، با ریسک‌های مضاعف، ابهام نظارتی و احتمال مداخله غیرمنصفانه مواجه می‌شوند.

۳. تناقض اجرایی بخش افزودنی جدید
در بند جدید آمده است که:
توزیع فرآورده پیش از دریافت نتیجه آزمون معتبر ممنوع است؛
ولی مجوز توزیع رسمی نیز حذف شده است.
این وضعیت به لحاظ اجرایی، یک خلأ “پیشینی” و “پسینی” توأمان ایجاد می‌کند:
سازمان اجازه توزیع صادر نمی‌کند، اما واردکننده نمی‌تواند توزیع کند تا نتیجه آزمایش بگیرد.
در نتیجه، کل زنجیره در حالت «نیمه‌قانونی» قرار می‌گیرد و در هر مرحله، بخش خصوصی در معرض تفسیرهای موردی و تصمیمات سلیقه‌ای قرار دارد.

۴. پیامدهای فنی و نظارتی
در نظام‌های نظارت ریسک‌محور، اصول بر این است که وظایف اجرایی و حاکمیتی تفکیک اما متوازن باشند.
در این ابلاغیه اما:
بخش حاکمیتی تضعیف و بخشی خصوصی بیش‌ازحد مسئولیت‌پذیر شده است.
مراکز تخصصی سازمان دامپزشکی (آزمایشگاه‌های مرجع و مرکز ملی تشخیص) اجازه برون‌سپاری آزمون‌های مهم ندارند، ولی آزمون‌های همان سطح ریسک را به واردکننده سپرده‌اند؛ این تضاد منطقی و فنی است.
نتیجه آن احتمال تعارض داده‌های کنترل کیفی بین سازمان و آزمایشگاه‌های بخش خصوصی است، که می‌تواند منشأ اختلافات فنی و حقوقی پرهزینه شود.

۵. پیشنهاد اصلاح در چارچوب حمایتی و تقویتی
برای پیشگیری از آسیب‌ها و سوء‌استفاده‌ها، پیشنهاد می‌شود:
تدوین دستورالعمل اجرایی مکمل برای تعیین دقیق فرآیند بررسی و تأیید فرم «اجازه توزیع داخلی» توسط دفتر دارو و درمان.
اعاده کنترل نمونه‌برداری فرآورده‌های با ریسک بالا به سازمان، حتی به‌صورت نظارت مشترک با واردکنندگان.
ایجاد سامانه پایش الکترونیکی فرآورده‌های وارداتی و الزام ثبت هر بچ قبل از توزیع با کد رهگیری.
بازنگری در مدل مسئولیت مطلق واردکنندگان؛ مسئولیت باید مشترک باشد بین سازمان و بخش خصوصی.
اعلام حمایت رسمی از سرمایه‌گذاران شفاف بخش خصوصی و تضمین عدم ایجاد هزینه‌های اداری سلیقه‌ای.

با تشکر گروه تحریریه قاصدک
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۰۹ - ۱۴۰۵/۰۲/۱۴
1
2
همین قسمت از وظایف سازمان باقی مانده بود که ترتیب اونها هم داده شد، پروژه تکمیل شد .........................
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۲۸ - ۱۴۰۵/۰۲/۱۴
یعنی چی؟اینقدروظایف سازمان گسترده شده که این مورد داخلش گم بود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۱۹ - ۱۴۰۵/۰۲/۱۴
0
3
یاد داستان جریمه شدن چرچیل نخست‌وزیر بریتانیا در بحبوحه جنگ جهانی دوم افتادم :.
از چرچیل، نخست وزیر انگلستان در ایام جنگ جهانی دوم پرسیدند که آیا می دانستی فاتح جنگ خواهی شد؟ پاسخ داد با یک حادثه ساده پی بردم که جنگ را خواهیم برد.

شرکت در جلسه‌ای حیاتی در راس ساعتی معین الزام‌آور شد. چرچیل می‌گوید: به علت اشتغال به کارهای دیگر چند دقیقه مانده به جلسه به راننده‌ام گفتم مرا فوری به محل جلسه برساند. راننده مسیر کوتاه اما ورود ممنوع را انتخاب کرد. وسط خیابان ناگهان افسر راهنمایی‌ و رانندگی قبض جریمه به دست در حین بمباران پیدا شد و دستور توقف داد. راننده گفت: «نخست‌وزیر است و به جلسه محرمانه‌ای می‌رود و باید در راس ساعت به جلسه برسد و به همین دلیل از خیابان ورود ممنوع استفاده کردم».

افسر با خونسردی گفت: «هم ماشین و هم نخست‌وزیر و هم وظیفه‌ام را خوب می‌شناسم»

چرچیل از افسر می‌خواهد تا جریمه را به نام او بنویسد اما افسر می‌گوید: «جریمه متعلق به راننده خاطی است و باید نام وی نوشته ‌شود اما شما می‌توانید شخصا پرداخت قبض را بر عهده بگیرید».

با تسلیم قبض، چرچیل دستور دور زدن را به راننده داد چرا که نمی‌توانست اجازه دهد در خیابانی که ورود ممنوع است حتی پس از جریمه حرکت داشته ‌باشد، وقتی راننده مشغول دور زدن شد، چرچیل با لبخندی خاص سیگار برگش را روشن کرد و گفت: «جنگ را می‌بریم … !!» راننده گفت: «قربان، جریمه شدیم، زیر بمباران ماندیم، به جلسه نمی‌رسیم، افسر راهنمایی اجازه نداد چند قدم دیگر جلو برویم که به موقع به جلسه برسیم و شما از پیروزی می‌گویید؟!»

چرچیل پاسخ می‌دهد: «جنگ را می‌بریم، چون قانون حاکم است و خیابان‌های لندن به رغم بمباران سنگین دشمن با قانون اداره می‌شود»

البته بماند اینکه در کشور ما در بحران هایی مثل کرونا و جنگ ها مشخصا با سوء استفاده از شرایط و به بهانه های واهی افزایش قیمت ها و تعرفه ها ! با گرانفروشی به بهانه تسهیل گری در حقیقت کاهش کیفیت را تسهیل گری می کنند نه حذف و کاهش قید و بندهای بوروکراسی!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۱ - ۱۴۰۵/۰۲/۱۷
0
4
با سلام.
«رئیس سازمان دامپزشکی کشور افزود: از این پس، ترخیص قانونی محموله از مبادی ورودی کشور به‌منزله خاتمه فرآیند اجرایی مرتبط با ترخیص کالا تلقی شده و کنترل‌های حاکمیتی سازمان دامپزشکی کشور در چارچوب نظام نظارت مستمر شامل کنترل‌های پیشینی هدفمند و نظارت‌های پسینی مبتنی بر ارزیابی ریسک، استمرار خواهد داشت. بدیهی است ترخیص کالا به هیچ عنوان به معنای تأیید کیفیت، ایمنی، اصالت یا انطباق فرآورده با مشخصات ثبت شده توسط سازمان دامپزشکی کشور نبوده و مسئولیت قانونی ذی‌نفعان را منتفی نمی‌کند»
اگر سازمان هیچ نظارتی بر ایمنی و انطباق فرآورده وارداتی انجام نمی دهد، از طرفی مسئولیت قانونی با ذی نفعان است ( که البته مصرف‌کنندگان نهایی را نیز شامل می شود) پس چه لزومی به وجود سازمان دامپزشکی کشور است. اگر ریاست محترم سازمان هنوز وظایف و مسئولیت‌های قانونی سازمان دامپزشکی را به رسمیت نمی‌شناسد ، وای به حال دیگران!
نظر شما
(به حروف کوچک و بزرگ حساس نیست)
captcha
ادامه