صفحه خبر (ویژه چپ)
کد خبر: ۸۵۴۳۴
تعداد نظرات: ۳ نظر

انتصاب «دکتر ندا شریفی» به عنوان سرپرست اداره مدیریت و بهداشت بیماری‌های طیور و زنبور عسل اداره کل دامپزشکی جنوب کرمان

حکیم مهر: با صدور حکمی از سوی مدیرکل دامپزشکی جنوب کرمان، «دکتر ندا شریفی» به‌عنوان سرپرست اداره مدیریت و بهداشت بیماری های طیور و زنبور عسل اداره کل دامپزشکی جنوب کرمان منصوب شد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی جنوب کرمان، طی ابلاغی از سوی «دکتر توسلی‌پور»، مدیرکل دامپزشکی جنوب کرمان، «دکتر ندا شریفی» به‌عنوان سرپرست اداره مدیریت و بهداشت بیماری های طیور و زنبور عسل اداره کل دامپزشکی جنوب کرمان منصوب گردید.

در این ابلاغ آمده است: «نظر به تجربه و شایستگی‌های ارزنده جنابعالی، به موجب این ابلاغ به سمت سرپرست اداره مدیریت و بهداشت بیماری های طیور و زنبور عسل اداره کل دامپزشکی جنوب کرمان منصوب می‌گردید.امید است با توکل بر خداوند متعال و بهره‌گیری از تجربیات گذشته، در انجام شرح وظایف محوله موفق و موید باشید.».

گفتنی است پیش از این، «دکتر نرجس افشاری پور» مسئولیت اداره مدیریت و بهداشت بیماری های طیور و زنبور عسل را بر عهده داشت که در این فرصت از زحمات و تلاش‌های وی در دوران تصدی این مسئولیت قدردانی شد.

 

انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۲۸ - ۱۴۰۵/۰۲/۳۰
0
0
چقدر عالی که از متخصصین هررشته استفاده شود مثل ایشان که متخصص بهداشت و بیماری های طیور هستند
نیما
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۳۲ - ۱۴۰۵/۰۲/۳۰
0
0
درود و تبریک
اهواز
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۳۳ - ۱۴۰۵/۰۲/۳۰
0
0
زنده باد متخصصین دانشگاه شهید چمران
نظر شما
(به حروف کوچک و بزرگ حساس نیست)
captcha
ادامه