صفحه خبر (ویژه چپ)
کد خبر: ۸۵۴۸۷
تعداد نظرات: ۴۲ نظر
انا لله و انا الیه راجعون

«دکتر علی رضاخانی» استاد پیشکسوت دانشکده دامپزشکی دانشگاه شیراز به دیار باقی شتافت (+ زندگی‌نامه)

حکیم مهر به نوبه خود، مصیبت وارده را به جامعه دامپزشکی کشور تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال برای آن مرحوم مغفرت و رحمت و برای بازماندگان صبر و اجر مسئلت می‌نماید ...

حکیم مهر: با کمال تاسف و تاثر باخبر شدیم «دکتر علی رضاخانی» استاد پیشکسوت بیماری‌های داخلی دام‌های بزرگ دانشکده دامپزشکی دانشگاه شیراز و عضو پیوسته فرهنگستان علوم دار فانی را وداع گفته و به دیدار معبود شتافته است.

حکیم مهر به نوبه خود، مصیبت وارده را به جامعه دامپزشکی کشور تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال برای آن مرحوم مغفرت و رحمت و برای بازماندگان صبر و اجر مسئلت می‌نماید.

خودزندگی‌نامه شادروان دکتر علی رضاخانی

بنده در ۲۵ تیر ۱۳۲۰ هجری شمسی در روستای دنبلید طالقان در یک خانواده فرهنگی به دنیا آمدم. دوره تحصیلات ابتدایی را در دبستان همان روستا گذراندم و برای ادامه تحصیل در دوره متوسطه عازم تهران شدم. تحصیلات متوسطه را در دبیرستان‌های تقوی، محمدرضا شاه و مرآت تهران به پایان رساندم و در سال ۱۳۴۰ در کنکور سراسری شرکت کردم و در دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران پذیرفته شدم. دوره دکتری عمومی را با کسب بالاترین نمره در بین همکلاسی‌ها سپری کردم و موفق به اخذ مدال درجه یک دانش شدم.

در دوره مقدس سربازی که باز هم به علت کسب بالاترین نمره در دوره آموزشی، در استان تهران (شهرری) در سپاه ترویج مشغول فعالیت بودم، توانستم در بخش دامپروری دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران همکاری آموزشی داشته باشم. پس از پایان خدمت سربازی و شروع به کار دانشکده دامپزشکی دانشگاه شیراز با بورس آن دانشگاه عازم آمریکا شدم.

در آمریکا در دانشکده دامپزشکی دانشگاه پنسیلوانیا که از دانشکده‌های تراز اول آن کشور است، در رزیدنتی جراحی مشغول تحصیل شدم و پس از اتمام دوره برای اخذ PhD به دانشکده دامپزشکی دانشگاه بریستول انگلیس پیوستم. در سال ۱۳۵۳ (۱۹۷۴ میلادی) موفق به اخذ درجه دکترای تخصصی شدم و چون بورسیه دانشگاه شیراز بودم، در تاریخ ۱/۶/۱۳۵۳ در این دانشگاه به عنوان استادیار شروع بکار نمودم.

در آن زمان ریاست دانشکده دامپزشکی دانشگاه شیراز به عهده آقای دکتر احمد افشار بود. ایشان یکی از نمونه‌های نادر، مدیری توانا و دانشمند بود. آقای دکتر افشار مشوقی بارز بود و در همان مدت کوتاه توانست کادر هیأت علمی آن زمان دانشکده را برای انجام تحقیقات که چندان در آن زمان مرسوم نبود، تشویق کند.

ایشان جدا از تشویق تئوری در فراهم نمودن امکانات و وسایل پژوهشی بی‎اندازه فعال بود. من در ۳۴ سال خدمت در دانشکده به فرد دیگری که دارای خصوصیات ایشان باشد برخورد نکردم و امیدوارم همیشه و در هرجا که هستند سالم و پیروز باشند.

تشویق‎‌های آقای دکتر افشار موجب شد که بنده در مدت دو سال، تعدادی مقاله به چاپ برسانم و بتوانم در سال ۱۳۵۶ به دانشیاری ارتقاء پیدا کنم. ادامه این روش موجب شد که در سال ۱۳۵۹ توانستم به درجه استادی ارتقاء یابم ولی به علت معلق ماندن آیین‎نامه ارتقاء، این موضوع تا سال ۱۳۶۵ طول کشید.

در طول خدمتم در دانشگاه شیراز از دو فرصت مطالعاتی استفاده کردم؛ مرتبه اول به مدت یک سال به دانشکده دامپزشکی دانشگاه Queensland استرالیا پیوستم و توانستم با همکاری یکی از اساتید جوان و فعال آن دانشکده به نام پروفسورAtwell هفت مقاله در مجلات معتبر دامپزشکی به چاپ برسانم. در مرتبه دوم در دانشکده دامپزشکی دانشگاه Edinburgh اسکاتلند پذیرفته شدم که تجربه بسیار جالبی بود.

بنده عضو Who is Who Asia/Pacific ، Academy of Veterinary Cardiology و Who is Who in the World می‎باشم.

تا این زمان راهنمایی ۹۰ پایان‎نامه دکتری عمومی دامپزشکی را به عهده داشته و عضو کمیته پایان‌نامه ۱۰۳ نفر دیگر نیز بوده‎ام. ضمناً استاد راهنمای ۹ پایان‌نامه دکترای تخصصی و عضو کمیته ۱۴ رساله تخصصی در دانشگاه‌های تهران و شیراز بوده‎ام.

در دوران خدمتم در دانشگاه شیراز جدا از عضویت در کمیته‎های مختلف دانشکده و دانشگاه، در سطح وزارت علوم نیز به عنوان عضو بورد تخصصی بیماری‌های داخلی دام‌های بزرگ فعالیت داشته‎ام. در سه دوره دو ساله به عنوان رئیس بخش علوم درمانگاهی، سه سال و اندی مدیرکل آموزش دانشگاه شیراز و دو سال و نیم رئیس مرکز نشر دانشگاه فعالیت داشته‎ام.

ضمناً در سه دوره دو ساله عضو هیأت ممیزه دانشگاه شیراز بودم. به مدت ۸ سال به عنوان عضو وابسته گروه علوم دامپزشکی فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران فعالیت داشتم و از سال ۱۳۸۵ نیز به عنوان عضو پیوسته پذیرفته شدم.

در دوران ۳۴ ساله خدمت بنده در دانشگاه، ۶۵ مقاله در مجلات بین‎المللی (اغلب ISI) که برخی از آنها در Textbooks دامپزشکی ارجاع شده است و ۲۳ مقاله در کنفرانس‎های بین‎المللی ارائه نموده‌ام. ۶۵ مقاله در مجلات داخلی منتشر کرده و ۶۰ مقاله در کنفرانس‎ها و کنگره‌های داخلی که اغلب بصورت سخنرانی بوده ارائه نموده‌ام. ۱۳ جلد کتاب درباره بیماری‌های قلب و عروق و ناراحتی‎های اندام‌های حرکتی بطور مستقل یا با همکاری اساتید دانشکده‎های تهران و شیراز به چاپ رسانیده‎ام. برای من جای بسی افتخار است که توانسته‎ام با چاپ مقاله و شرکت فعال در کنفرانس‎های بین‎المللی سهمی هرچند مختصر در پیشرفت علمی کشور عزیزم ایران داشته باشم.

روحش شاد و یادش جاودان باد

 

انتشار یافته: ۴۲
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار: ۱
بهبهانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۵:۲۴ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۸
0
25
روحشون شاد،تسلیت به شاگردان
صبر بسیار بیاید پدر فلک را
تا دگر مادر گیتی چو تو فرزند بزاید
محسن فرخ نیا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۲۳ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۸
0
17
یادشان گرامی و روان شان شاد🥀
پاسخ ها
ورودی ۶۶
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۱۵ - ۱۴۰۵/۰۷/۱۰
از اساتید باسواد و بااخلاق و محبوب بودند ، هیچوقت طرز برخورد شایسته و اخلاق نیک ایشان را فراموش نمی کنم ، الگوی بسیاری از دانشجویان و دامپزشکان باید باشند، روحش شاد و یادش گرامی باد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۰۵ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۸
0
10
استادی گران قدر و اتسان شریفی بود
روحش شاد و قرین رحمت الهی باد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۱۸ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۸
0
8
دلم خیلی گرفت
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۲۵ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۸
0
8
روحشان شاد.سخنان صریح و تلخ و گزنده استاد رضاخانی را که ده سال قبل در کنگره داخلی شیراز ایراد فرمودند لطفا برای اطلاع همکاران منتشر کنید.تاثر برانگیز بود و عبرت آموز
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۴۵ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۸
1
9
روحش شاد جاوید نام دکتر رضا خانی و یادش مانا
سید اکبر حسینی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۳ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۸
0
11
با سلام. بنده در دانشگاه شیراز افتخار شاگردی ایشان را داشتم . استادی با اخلاق وبا سواد بودند فقدان ایشان را به جامعه دامپزشکی کشور تسلیت عرض میکنم روحشان شاد ودرجوار رحمت الهی باشد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۶ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۸
0
8
روحش شاد و یادشان گرامی باد
امید افشاری نژاد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۵ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۸
0
9
روحش شاد و یادش گرامی بهشت برین جایگاهش استاد بزرگ علمی و اخلاقی
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۲ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۸
0
8
روحش شاد یادش جاودان استاد عزیز
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۳ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۸
0
10
خدا رحمتشان کند
کتابهایشان به یادگار مانده است
ابوذر دهقان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۴ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۸
0
9
استاد بزرگوارم روحتان در آرامش
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۱ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۸
0
17
اینجانب در سال۱۳۶۸ شاگرد ایشان در دانشکده دامپزشکی شیراز بودم، در ترمی که با ایشان درس داشتم، پدرم به رحمت خدا رفت و چون با امتحانات میان ترم همزمان شده بود، ایشان تنها استادی بودند که علاوه بر ابراز همدردی، پیشنهاد دادند که اگر شرایط روحی مناسبی نداری، می توانم زمان امتحان
میان ترم تو را به وقت دیگری موکول کنم
طلب غفران و رحمت واسعه الهی، کمترین ادای دینی است که به ایشان دارم
مصطفی زبردست
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۴ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۸
0
12
خداوند رحمت کنه روح آقای دکتر رضاخانی قرین رحمت الهی
راعی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۳۹ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۸
0
15
به نظرم فراتر از دروس، از ایشان منش ها و روش هایی یاد گرفتیم که در زندگی به درد مان خورد.
آذرنوش
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۸ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۸
0
11
روحش شاد استاد بزرگوار استاد اخلاق مدار و دانشمند
محمدرضا شهریاری
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۱ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۸
0
7
روحشون شاد یادشان گرامی تسلیت به بازماندگان
مصطفی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۶ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۸
0
11
ورودی سال ۱۳۵۵ دانشکده دامپزشکی شیراز هستم که پس از گذراندن دروس سخت و طاقت فرسا در دانشکده علوم و بخش علوم پایه دامپزشکی، در درس اصول معاینه دام شاگرد آن مرد بزرگ شدم، واقعا دانشجویان را علاقمند به این رشته می نمود و با جان و دل مایه می گذاشت که به ندرت در سال‌های بعد در استادان دیگر چنین خصوصیتی را مشاهده نمودم. روحش شاد و یادش گرامی.
پاسخ ها
ورودی ۶۶
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۲۰ - ۱۴۰۵/۰۷/۱۰
واقعا نمونه بودند هیچ استادی بخصوص از لحاظ اخلاقی و منش بالا به حد ایشان نمی رسد، البته از لحاظ علمی هم استاد بسیار والایی بودند، روحش شاد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۵۹ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۸
0
2
ناراحت شدم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۳ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۸
2
12
متاسفانه باید ناگفته نماند حیف از کسانی مثل دکتر احمد افشار / دکتر رضاخانی/دکتر گیلانپور/دکتر فاضلی/دکتر خان ناظر / دکتر شاددل و خیلی های دیگر که به دلیل خودکامگی های عده ای تازه به دوران رسیده همیشه تحت فشار قرار داشتند و آنچنان که می بایست و دلشان می خواست نتوانستند مفید واقع شوند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۳۴ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۹
ناگفته وجود ندارد. آنچیزی که آقای دکتر رضا خانی داشتند را ارائه می دادند و همه دامپزشکان بهره مند می شدند. در مورد بقیه هم همینطور است
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۵ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۹
همینطور زنده یاد دکتر اجتهادی، دکتر ستوده مرام و خانم دکتر نیری که جذب علوم پزشکی شیراز شدن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۵۴ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۹
البته از همه این عزیزان نیک اندیش نیک کردار جز نام نیک نماند و از آن افراد خاص جز بدنامی نخواهد ماند.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۰۱ - ۱۴۰۵/۰۲/۳۱
گذشت زمان بخوبی نشان داد استادان به ناحق اخراج شده دامپزشکی شیراز در اوج اخلاق، دانایی ،مهربانی و ماندگاری هستند و آن مثلا استاد اخراج کننده در اوج بی اخلاقی، بی سوادی،خشم ، انزوا و فراموشی است.
شاگرد استاد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۴۴ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۹
0
7
ایشان استاد علم و اخلاق بودند و یکی از با شخصیت ترین اساتید شیراز،الگوی زندگی بسیاری از دانشجویان خود بودند،خوش اخلاق و خوش برخورد و مهربان و به اصطلاح با کلاس ،روحشون شاد و یادشان گرامی باد.
مقصود رضایی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۵۷ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۹
0
3
نشیمن تو نه این کنج محنت آبادست 🖤
امید جمشیدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۸ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۹
0
2
روحش شاد و یادشان گرامی باد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۹ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۹
0
5
خدایش بیامرزد که علیرغم بی مهری های فراوانی که از برخی همکاران نامهربانش دید خود در اوج مهربانی و عشق بود و همیشه سرشار از انرژی مثبت و تعلق خاطر به دامپزشکی
کارمند استاد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۳۹ - ۱۴۰۵/۰۲/۳۰
0
2
سال ۷۵ و ۷۶ بنده کارمند مرکز نشر دانشگاه بودم و دکتر علی رضاخانی در سمت ریاست نشر دانشگاه خدمت در آن دوران و آشنایی با دکتر باعث افتخار برایم بود نسبت به پرسنل بسیار متواضع و مهربان بودند ... روحشون شاد و یادشان گرامی باد
بازنشسته دانشگاه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۴ - ۱۴۰۵/۰۲/۳۰
0
3
تسلیت عرض میکنم به خانواده محترم مرحوم استاد دکتر علی رضاخانی
روحشان در آرامش ابدی
دکتر ناصر رسولی بیرامی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۰ - ۱۴۰۵/۰۲/۳۱
0
7
در ضمن انکه استادی با علم و دانش بود از نظر اخلاق و برخورد با دانشجویانش نیز سرامد بود. یادشان گرامی.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۰ - ۱۴۰۵/۰۲/۳۱
0
4
استادی بسیار فروتن و با اخلاق بودند.
روحشان شاد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۳۴ - ۱۴۰۵/۰۲/۳۱
0
2
راستی، از دانشگاه ، کلی کارمند و استاد دانشگاه، ظاهراً یک نفر تسلیت نمی‌گوید.
کارمند بازنشسته دانشگاه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۸ - ۱۴۰۵/۰۲/۳۱
0
0
افتخار آشنایی با دکتر در زمان شاغلی بود نسبت به تبعیض و سطح پایین حقوق پرسنل دانشگاه با توجه به ساعت کاری مان بسیار تاسف می‌خورد میگفت شما ۷ صبح تا ۴ عصر به اندازه دو شیفت کار می‌کنید متاسفم نمیتوانم کاری در شأن شما انجام دهم
روحش در آرامش
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۷ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۳
0
2
استاد ارجمند آقای دکتر رضاخانی انسانی وارسته و بزرگی بود خداوند ایشان را رحمت کند و ان شاالله بهشت برین جایگاه ابدی ایشان باشد
حسن امتحانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۰۷ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۴
0
3
بجز یادی
بجز آهی
هر از گاهی
چه خواهد ماند از انسان خاک آلود
که صبحی با صدای گریه می آید
و عصری در سکوت محض خواهد رفت
قاسم فرجانی کیش
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۵:۱۹ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۵
0
4
ما چقدر خوشحال و مفتخریم که شاگردی استاد رضاخانی را در رزومه خود داریم و امروز چقدر غمگین و ناراحتیم که داغدار فقدان ایشان هستیم.
دکتر رضاخانی هم در علم و هم در اخلاق استاد بودند. تسلیت به خانواده محترم و شاگردان استاد و همچنین همکاران و اساتید عزیزم در دانشکده دامپزشکی شیراز. روح شان شاد و بهشت برین جایگاه ایشان باشد.
نادر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۶ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۶
0
3
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست
صحنه پیوسته به جاست
هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
استادی فرهیخته و توانمند بودند و افتخار شاگردی ایشان را داشتم
این مراسم جلسات تذکر است که فقط نیکی و بدی از هرکس به جا می‌ماند 🙏💐
حسین انصاری
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۰۲ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۱
0
0
خداوند رحمت کنه استاد بزرگوار روحش شاد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۵ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۳
0
0
از شمار دو چشم یک تن کم.... وز شمار خرد هزاران بیش
نظر شما
(به حروف کوچک و بزرگ حساس نیست)
captcha
ادامه