کد خبر: ۸۵۵۸۲
تعداد نظرات: ۲ نظر

یک آزمایشگاه غیرمجاز دامپزشکی در شهرستان برخوار استان اصفهان شناسایی و پلمب شد

حکیم مهر: با دستور مقام قضایی و پیگیری بازرسان اداره دامپزشکی شهرستان برخوار، یک آزمایشگاه غیرمجاز که اقدام به فعالیت غیرقانونی در حوزه دامپزشکی می‌کرد، شناسایی و پلمب گردید.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان برخوار، «سعید راعی» رئیس اداره با اعلام این خبر گفت: با توجه به اهمیت نظارت بر امور تشخیصی و درمانی در حوزه دامپزشکی و به‌منظور پیشگیری از مداخلات غیرقانونی در امور تخصصی، کارشناسان این اداره موفق به شناسایی یک آزمایشگاه غیرمجاز دامپزشکی در این شهرستان شدند.

راعی در ادامه افزود: طی این بازرسی مشخص گردید که این آزمایشگاه بدون دریافت هرگونه پروانه تأسیس از مراکز ذی‌صلاح، به صورت غیرمجاز اقدام به تجهیز سالنی جهت انجام آزمایش‌های دامپزشکی کرده است. لذا با هماهنگی مقام قضایی و به‌منظور جلوگیری از تداوم فعالیت‌های غیرقانونی که می‌توانست سلامت دام و در نهایت بهداشت عمومی جامعه را به مخاطره بیندازد، آزمایشگاه پلمب و از ادامه فعالیت آن جلوگیری شد.

وی با تأکید بر اینکه هرگونه فعالیت در حوزه تشخیص و درمان دامپزشکی مستلزم اخذ مجوزهای قانونی و دارا بودن صلاحیت‌های حرفه‌ای است، تصریح کرد: پرونده این تخلف جهت رسیدگی قانونی و طی مراحل قضایی، با هماهنگی واحد حقوقی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان به مراجع ذی‌صلاح ارجاع شده است.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان برخوار در پایان از شهروندان و بهره‌برداران درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه فعالیت مشکوک و غیرمجاز در زمینه خدمات دامپزشکی، مراتب را از طریق شماره‌های تماس ادارات دامپزشکی شهرستان ها یا سامانه ۱۵۱۲ به اطلاع کارشناسان برسانند تا برخوردهای قانونی لازم با متخلفان صورت پذیرد.

 

 

انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
همکار بخش خصوصی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۳۲ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۹
1
1
سلام
مجموعه دامپزشکی استان بویژه شهرستان برخوار عملکرد خوبی دارند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۲۵ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۵
0
1
باورکنیم؟! بیشتر شبیه جعل اسکناس هزاروپونصدتومانی است تا جعل پروانه آزمایشگاه دامپزشکی!!!!
نظر شما
(به حروف کوچک و بزرگ حساس نیست)
captcha
ادامه