کد خبر: ۸۵۵۹۶
تعداد نظرات: ۱۷ نظر

با پیگیری‌های انجام شده، توانستیم انحلال سازمان دامپزشکی کشور را ملغی کنیم

حکیم مهر: معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت جهاد کشاورزی بر حل مشکلات مسکن، بهبود رفاهیات، اجرای فوق‌العاده امنیت غذایی و عدالت در پرداخت‌های کارکنان تاکید کرد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، «علی تیموری» در نشستی با کارکنان وزارت جهاد کشاورزی ضمن شنیدن مشکلات مالی و رفاهی و خواست‌های آنان گفت: برای بهبود رفاهیات کارکنان وزارت جهادکشاورزی، کارگروه نظام پیشنهادات تامین مالی راه‌اندازی می‌شود تا از نظرات آنان برای کسب درآمد قانونی از امکانات و شرکت‌های وابسته به این وزارتخانه استفاده شود.

وی افزود: امسال با دستور وزیر جهادکشاورزی، کارگروه نظام پیشنهادات تامین مالی برای بهبود رفاهیات کارکنان تشکیل می‌شود.

تیموری اظهار داشت: ما با تمام توان برای بهبود وضعیت رفاهی کارکنان وزارت جهادکشاورزی با توجه به شرایط سخت اقتصادی و تورم موجود تلاش می‌کنیم.

وی درهمین حال تصریح کرد: منابع اعتباری دولت به ویژه با بروز دو جنگ تحمیلی محدود است و تلاش‌های ما نیز برای افزایش رقم بودجه جاری وزارت جهادکشاورزی برای سال 1405 در پایان سال گذشته با بروز جنگ رمضان متوقف شد.

معاون وزیرجهادکشاورزی افزود: با این میزان اعتبار و امکاناتی که وزارت جهادکشاورزی از آن برخوردار است، عدالت در پرداخت‌ها نیز باید رعایت شود.

وی درباره اجرای فوق‌العاده امنیت غذایی مربوط به کارکنان وزارت جهادکشاورزی گفت: تلاش‌ها برای اجرایی شدن فوق‌العاده امنیت غذایی ادامه دارد و با توجه به حساسیت کار کارکنان وزارت جهادکشاورزی و نقش آنان در امنیت غذایی به ویژه در دو جنگ تحمیلی باید در سراسر کشور عملی شود.

تیموری ادامه داد: وزارت جهادکشاورزی جزو چهار دستگاهی است که کارکنانش حداقل حقوق را دریافت می‌کنند و از این رو ما باید افزایش حقوق را از طریق موضوع فوق‌العاده امنیت غذایی دنبال کنیم.

وی با اشاره به این که در راستای اجرایی شدن فوق‌العاده امنیت غذایی، با سازمان برنامه و بودجه کشور نشست‌هایی برگزار شده است، اذعان داشت: آخرین پیشنهاد وزارتخانه در مورد محاسبه فوق‌العاده امنیت غذایی و درج آن در حکم کارگزینی تمام کارکنان وزارتخانه را به سازمان اداری و استخدامی کشور ارسال کردیم که مورد پذیرش قرار گرفته است.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت جهادکشاورزی افزود: در صورت موافقت سازمان برنامه و بودجه کشور، این پیشنهاد در شورای عالی حقوق و دستمزد مطرح و تصویب خواهد شد.

وی درهمین حال تصریح کرد: وزیر جهادکشاورزی نیز در روزهای اخیر نامه‌ای را در راستای افزایش حقوق کارکنان وزارت جهادکشاورزی در قالب اجرای فوق‌العاده امنیت غذایی و حساسیت فعالیت کارکنان برای رییس جمهوری مکتوب و ارسال کردند و رییس جمهوری نیز روز گذشته از رییس سازمان اداری و استخدامی کشور خواسته است که گردش کاری از وضعیت حقوق کارکنان این وزارتخانه تهیه شود.

این مقام مسئول ادامه داد: به زودی این گزارش را با همکاری سازمان اداری و استخدامی کشور آماده و برای رییس جمهوری ارسال می‌کنیم.

تیموری گفت: وزارت جهادکشاورزی برای آغاز اجرای فوق العاده امنیت غذایی در حکم کارکنان، پرداخت مبلغ دو تا سه هزار میلیارد تومان را از محل صرفه‌جویی ها و درآمد شرکت‌های وابسته تخصیص خواهد داد.

وی از تشکیل کارگروهی برای پیگیری مطالبات کارکنان وزارت جهادکشاورزی خبر داد و تصریح کرد: در این کارگروه یک نفر از کارکنان را به عنوان یک عضو برای پیگیری مطالبات آنان خواهیم داشت تا در نشست‌هایی که با سایر دستگاه‌ها در بحث حقوق، مزایا و رفاهیات داریم، شرکت کند.

معاون وزیر جهادکشاورزی درباره مسکن کارکنان وزارت جهادکشاورزی اذعان داشت: ظرف سه ماه آینده واگذاری زمین از محل اراضی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور آغاز می‌شود و کارکنانی که بند ج آنها برای ثبت‌نام طرح ملی مسکن، سبز باشد در اولویت واگذاری قرار می‌گیرند.

وی با بیان این که در برخی از سازمان‌ جهادکشاورزی استان‌های کشور گام‌های خوبی برای واگذاری زمین و مسکن کارکنان برداشته شده است، گفت: اما تاکنون برای کارکنان ستاد وزارت جهادکشاورزی، استان تهران و استان البرز با وجود تشکیل تعاونی‌های مسکن، هنوز هیچ زمینی واگذار نشده است.

تیموری اظهار داشت: این در حالی است که وزارت جهادکشاورزی در آغاز قانون تامین مسکن در کشور، نزدیک به 430 هزار هکتار زمین منابع ملی در اختیار سازمان ملی مسکن و زمین و وزارت راه و شهرسازی قرار داد.

وی در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت نیروهای شرکتی که در وزارت جهادکشاورزی مشغول فعالیت هستند، گفت: نیروهای شرکتی به زودی تعیین وضعیت می‌شوند و به تدریج رسمی خواهند شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع در پاسخ به پرسش و دغدغه کارکنان در مورد حق بیمه تکمیلی اذعان داشت: با بیمه‌های مختلفی رایزنی کردیم و امسال با بیمه البرز تفاهم کردیم که خدمات خوبی را در حوزه درمانی ارایه می‌دهد و درباره پرداخت حق بیمه هنوز تصمیمی نگرفته‌ایم.

وی افزود: کارکنان می‌توانند فرزندان خود را زیر پوشش بیمه تکمیلی وزارت جهادکشاورزی ببرند، اما درباره مبلغ پرداخت بیمه، تصمیم‌گیری و تفاهم خواهیم کرد.

تیموری احیا و تصویب ساختار جدید سازمان‌های وابسته به وزارت جهادکشاورزی را از اقدامات مهم در دوران مسئولیت خود بیان و تصریح کرد: سازمان‌های وابسته به وزارت جهادکشاورزی مانند سازمان‌های منابع طبیعی و آبخیزداری، دامپزشکی و حفظ نباتات کشور توسط شورای عالی اداری منحل شدند و بخشی از وظایف آنان به استان‌ها و بخشی دیگر به ستاد وزارت جهادکشاورزی داده شد که ضربه بزرگی به این وزارتخانه که تامین کننده امنیت غذایی کشور است، محسوب می‌شد.

وی ادامه داد: با پیگیری‌های انجام شده، توانستیم این سازمان‌ها را احیا و مصوبات شورای عالی اداری را ملغی کنیم.

معاون وزیر گفت: خوشبختانه هم ساختار جدید این سازمان‌ها مشخص و تصویب شد و هم ساختار تفضیلی آنان را  در روزهای اخیر به سازمان اداری و استخدامی کشور ارایه داده‌ایم که در حال نهایی شدن است.

برپایه این گزارش، موضوعات رفاهی، افزایش حقوق، اجرای فوق‌العاده امنیت غذایی، نحوه اجرای و پرداخت بیمه تکمیلی درمانی، تامین مسکن، پرداخت حق عائله مندی به زنان شاغل، توجه به زنان خودسرپرست از مسایل و مطالبات کارکنان وزارت جهادکشاورزی بود که مطرح شد.

 

انتشار یافته: ۱۷
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۸ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۳
0
3
کوزه گر از کوزه شکسته آب می خورد
وزارت جهاد کشاورزی متولی زمین است ولی هیچگاه پیگیری مناسبی برای زمین دار شدن همکاران نکرده است تمام وزارتخانه به نیروهای خود زمین و... واگذار کرده اند شهرداریها که در هر منطقه ای و چند باره زمین واگذار کرده اند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۷ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۶
بله استان فارس هم زمین گرفتن و به ما ندادن. ضمن اینکه در دوره قبلی قسمتی از زمینهای یکی از شهرستانها توسط یکی از دستگاهها تصرف شد، و حتی به همکاران ندادن. کلا رویکرد جهاد استان فارس اینه که موقع کار دامپزشکان هم باید باشن ولی موقع امتیازات چیزی به نام دامپزشکی رو به رسمیت نمیشناسن.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۲ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۳
0
3
ازاین دست وعده وعیدها پرسنل زیاد شنیده اندولی یکی عملی نشد!!!!!!!!!!!!!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۲ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۳
2
13
خودتان درخواست انحلال دادید منتهی خیلی نابخردانه بود پس گرفتید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۱ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۳
0
22
.............. اول زورتان را زدید تا دامپزشکی را منحل کنید، موفق نشدید! حال ادای قهرمان های نجاتبخش را در می آورید! .................
همکار استانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۸ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۴
0
3
اشتباه بزرگی کردبد
منوچه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۱ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۴
0
5
اعتباروزارت جهادکشاورزی به سازمان دامپزشکی گره خورده،سازمان دامپزشکی که نباشه وزارت جهادکشاورزی از اعتبارمیوفته،پس سعی کنیدمعقولانه تصمیم بگیریدو حسادت وخصومت بین بخشی راکناربگذارید،والا اگراین روندرا ادامه بدهید،دودش اول خودتان راکور خواهدکرد.
علیرضا متين
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۳ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۴
1
2
با سلام و عرض ادب
واقعا جای تاسف است، وزارت خانه ای با این همه مسؤلیت چ در زمان جنگ تحمیلی و چ در زمان سازندگی که همیشه بازوی محکمی برای نطام اسلامی بوده کارکنانشان اینقدر در تنگنا باشند، ما قبول داریم در شرایط ناجوانمردانه تحریم هستیم،ولی حداقل می‌شود به کارکنان زحمتکش یک قطعه زمین داد، مگر جز قانون نیست که هر کارمند در طول خدمت ش باید یک خانه یا زمین بهش بدهند، چرا در این وزات خانه که خود متولی زمین است اینطور نیست، به خدا ظلم بزرگی در حق این نیروهای خدوم شده است، بنده بعد از32سال سال بازنشسته شدم در منطق محروم ودر پست های مختلف از تمام توانم برای کمک به جامعه‌ کشاورزی استفاده کردم، وهم اکنون که بازنشسته شدم نه زمینی، ن مسکنی......
وبا حقوق زیر 25ملیون بازنشسته شده ام
ای کاش وزیر محترم و مدیران ارشد وزارت خانه فکری به حال کارمندان شان بکنند
بنده یه زمان سنگر ساز بی سنگر بودیم و خدا رو شاهده همش به فکر پیشرفت کشورم بودم
الان هم هستم، ولی به راحتی می شود با برنامه ریزی ن چندان سخت رفاهیات کارکنان را درست کرد
سنگر ساز بی سنگر
علیرضا متين از سازمان جهاد کشاورزی استان تهران
وارد کننده فرآورده دامی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۵ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۴
7
3
سلام کاش منحل می کردید در سازمان دامپزشکی چیزی جز رانت دیده نمیشه لذا نه تنها مشکلی از روی دوش تولید کننده و وارد کننده بر نمی دارند بلکه مشکلها هم ایجاد میکنند و موجب بالا رفتن هزینه تولید و واردات هم و به تبع آن هزینه مصرف کننده میشن
پس کاش منحل می کردید
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۰۳ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۸
سازمان دامپزشکی منحل بشه تا شما ازاد باشید هر اشغالی رو وارد کرده وبه خورد ملت بدین
نا صر واقف بازنشسته جهاد کشاورزی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۶ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۴
0
1
سلام. در مصاحبه معاون نیروی انسانی وزیر از مشکلات باز نشستگان در بدر این وزار ت هیچ نامی نبرده معلوم ریشه مشکلات در این طرز تفکر است که هرکه از دیده برفت از یاد برفت.
عشایر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۶ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۴
0
2
لطفا عشایری رو منحل کنین خدماتدهی بسیار ضعیف با کادر پیر و خسته.
با جهاد کشاورزی یا نهاد ریاست جمهوری ادغام کنین
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۰ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۴
0
1
بشنوید ای دوستان این داستان
خود حقیقت نقد حال ماست آن.
بزک نبین بهار میاد ......
وعده‌های نسیه و تو خالی . خود جنابان از بالا ترین حقوق مزایا و ...
شاید هم عضو هیئت علمی که اخیرا با افزایش صددرصد حقوق مواجه بودند؛ بهره مند هستند بی خیال بقیه کارکنان . داریم باز نشسته میشویم با سی میلیون حقوق ای خاک بر سر این حقوق ناچیز
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۱۴ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۴
0
1
وعده بدون عمل.... وزارت بی صاحب
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۳۴ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۴
0
2
بزرگترین خیانت رو کردین
پرسنل دامپزشکی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۰۲ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۵
0
7
قابل توجه افرادنابخرد وزارت جهاد کشاورزی که طرح انحلال سازمان دامپزشکی را مطرح کرده بودند ،
تنها سازمانی که در جهان قدمت کهن دارد و مورد تایید FAO هستش فقط دامپزشکی بوده و کسی در دنیا جهادکشاورزی را به رسمیت نمی شناسند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۵ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۵
1
1
سازمانی که اینقدر بی در و پیکر هست و فقط مدیریت سنتی و نمایشی داره همان بهتر منحل بشه
نظر شما
(به حروف کوچک و بزرگ حساس نیست)
captcha
ادامه