کد خبر: ۸۵۶۱۸
تعداد نظرات: ۲ نظر

پلمپ دو کارگاه غیرمجاز تبدیل ضایعات کشتارگاهی در ساری

حکیم مهر: مدیرکل دامپزشکی استان مازندران از پلمپ دو واحد تبدیل ضایعات کشتارگاهی که به صورت غیرمجاز و بدون رعایت اصول بهداشتی فعالیت می کردند خبر داد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل دامپزشکی استان مازندران، «دکتر حمزه آقاپورکاظمی» مدیرکل با عنوان این خبر گفت: در تازه‌ترین اقدام نظارتی کارشناسان دامپزشکی و دستگاه‌های متولی سلامت غذایی در مازندران، دو کارگاه غیرمجاز تبدیل پسماندهای کشتارگاهی در شهرستان‌ ساری با دستور مقام قضایی پلمپ شدند.

وی افزود: این واحدها بدون اخذ مجوز از دامپزشکی و در شرایطی کاملاً غیربهداشتی، ضایعات کشتارگاهی و مرغ های تلفاتی را جابه‌جا و فرآوری می‌کردند.

مدیرکل دامپزشکی مازندران اظهار داشت: طی بازرسی‌های مشترک و شبانه‌روزی کارشناسان ما با همکاری دستگاه متولی، مشخص شد این دو واحد به صورت غیرمجاز به عملیات جمع‌آوری، حمل و تبدیل ضایعات کشتارگاهی را بدون رعایت اصول بهداشتی انجام می‌دهند.

آقاپور کاظمی با اشاره به ابعاد خطر این تخلف اظهار داشت: ضایعات خام کشتارگاهی بستر مناسبی برای تکثیر ویروس‌ها و باکتری‌های بیماری‌زای مشترک مانند سالمونلا، بروسلوز و حتی عوامل خطرناک مشمول بیماری‌های پریون است. همچنین تبدیل غیربهداشتی این مواد به پودر گوشت و چربی صنعتی، اگر وارد خوراک دام و طیور شود، زنجیره غذایی انسان را به طور غیرمستقیم مسموم می‌کند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به آمار بالای گردشگران و مصرف فرآورده‌های دامی در استان گفت: سلامت مردم اولویت‌ اصلی ماست با هر فرد حقیقی یا حقوقی که بدون رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، امنیت غذایی را نشانه بگیرد، بدون اغماض و در کوتاه‌ترین زمان برخورد می‌شود. این واحدها ضمن پلمپ، برای تشکیل پرونده قضایی به مراجع انتظامی و دادستانی معرفی شده‌اند.

مدیرکل دامپزشکی مازندران با قدردانی از همکاری نیروی انتظامی و دادستانی و سایر دستگاه های مرتبط، از شهروندان خواست هرگونه مورد مشکوک به حمل و تبدیل غیرمجاز ضایعات دامی را از طریق سامانه ۱۵۱۲ (سامانه ارتباطات مردمی دامپزشکی) گزارش دهند تا کارشناسان نسبت به بررسی و برخورد قانونی اقدام کنند.

 

 

انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۵۲ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۴
0
3
با کشتارگاه‌های متخلف که مواد این واحدها را تامین می‌کردند چه کردید
خسرو
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۰ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۳
0
0
سوسیس کردند
نظر شما
(به حروف کوچک و بزرگ حساس نیست)
captcha
ادامه