حکیم مهر - کتاب فرآوری و نگهداری گوشت تألیف دکتر سیاوش مکتبی منتشر شد.
این کتاب که اثر استادیار دانشکده دامپزشکی دانشگاه شهید چمران اهواز است توسط انتشارات تراوا منتشر گردیده است.
دراین کتاب به اختصار روند فرآوری و نگهداری گوشت از مرحله کشتار دام تا مراحل تولید محصولات مختلف، نگهداری و عرضه به مصرف کنندگان مرور شده است.
به گفته نویسنده علاوه بر این در نگارش کتاب سعی گردیده مطالب شیوا، گویا و تا حد امکان ساده و قابل فهم ارائه و از پرداختن به مسائل پیچیده تکنولوژیکی و مفاهیم بنیادی که خود فرصتی دیگر می طلبد احتراز گردد.
مطالعه این کتاب نه تنها برای دانشجویان رشته های مختلف از جمله دامپزشکی، دامپروری، تغذیه، بهداشت مواد غذایی، صنایع غذایی و رشته های مرتبط مفید می باشد بلکه برای مطالعه سایر علاقه مندان به این مباحث نیز جالب توجه خواهد بود.
جهت تهیه این کتاب می توانید با شماره 09163024145 تماس حاصل نمایید.