
حکیم مهر : دادستان مرکز استان هرمزگان از بازداشت پنج متهم در پرونده گوشتهای مدفون خبر داد و گفت: این پرونده بهصورت ویژه در شعبه اول بازپرسی دادسرای بندرعباس در حال رسیدگی است.
حکیم مهر به نقل از ایرنا، عارف اکبری دادستان مرکز استان هرمزگان روز جمعه در توضیح این خبر افزود: گزارش این موضوع حدود ۲ هفته پیش از سوی نگهبان سایت پسماند بندرعباس به دادستانی اعلام شد.
وی ادامه داد: بر اساس این گزارش پس از پایان عملیات امحای گوشتهای فاسد، تعدادی خودرو وارد محل دفن شده بودند که موضوع بلافاصله در دستور کار دستگاه قضایی قرار گرفت.
دادستان مرکز استان هرمزگان با بیان اینکه پس از وصول گزارش، اقدامات قضایی بدون وقفه آغاز شد، تصریح کرد: دستور استعلام مشخصات خودروهای مرتبط از پلیس راهور صادر و همزمان دستور توقیف خودروها و رانندگان در سامانه ثبت شد. اکبری با تأکید بر برخورد قاطع دستگاه قضایی با هرگونه تخلف در حوزه سلامت و امنیت عمومی، خاطرنشان کرد: تاکنون پنج نفر از متهمان این پرونده بازداشت شدهاند و پرونده آن بهصورت ویژه در شعبه اول بازپرسی دادسرای بندرعباس در حال رسیدگی است و ابعاد مختلف آن با دقت در دست بررسی قرار دارد.
دادستان مرکز استان هرمزگان، تأکید کرد: دستگاه قضایی تا روشن شدن تمامی ابعاد پرونده و برخورد قانونی با عوامل دخیل، روند رسیدگی را با جدیت ادامه خواهد داد. اخیرا تعدادی از رسانه های محلی استان طی ۲ روز گذشته اعلام کردند ۷۰ تن گوشت فاسد پس از دفن در سایت پسماند بندرعباس توسط افرادی از زمین خارج شده و به برخی رستوران های بین راهی فروخته شده است.
دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نیز روز جمعه با انتشار اطلاعیه ای به این خبر واکنش نشان داد و اعلام کرد: تاکنون گزارشی مبنی بر استفاده از محموله مورد اشاره در رستوران ها دریافت نکرده است.
متاسفانه در استان هرمزگان ............ از سالها قبل این معضل گوشت های آلوده و معدوم سازی آنها به روش های استاندارد مندرج در آیین نامه های نظارت بهداشتی وجود داشته و هست و اگر کارها بر اساس استاندارد انجام میشد زمینه سو استفاده سودجویان هم فراهم نمیشد
سازمان دامپزشکی کشور بویژه مدیرکل طرح و برنامه آن سازمان باید، هر چه سریعتر نسبت به تخصیص "ردیف بودجه برای معدوم سازی" در سه بخش:
مبدا ورود گوشت مشخص نیست چه صیغه ای است؟ پس چرا اینقدر معطلش کردید. جنون گاوی از نظر آزمایشگاهی و پاتولوژی قابل تشخیص است. چرا سازمان هیچ عکس العملی ندارد.
این خانه از پایبست ویران است
|
خخخخخخ
.....................