کد خبر: ۸۶۳۵۷

انتصاب «عباس بهرامی» به عنوان رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان جاسک

حکیم مهر: آیین تودیع و معارفه رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان جاسک با حضور فرماندار این شهرستان برگزار شد و در این مراسم، «عباس بهرامی» به عنوان سرپرست جدید این اداره معرفی شد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از صدای میناب، مراسم تودیع و معارفه رئیس جدید شبکه دامپزشکی شهرستان جاسک با حضور «احمد جمال‌الدینی» فرماندار جاسک، برگزار شد.

در این نشست، ضمن قدردانی از خدمات «محمد سهرابی» در دوران تصدی مسئولیت شبکه دامپزشکی جاسک، حکم مسئولیت «عباس بهرامی» به وی اعطا شد تا از این پس مسئولیت هدایت و مدیریت این مجموعه را برعهده گیرد.

فرماندار جاسک در این مراسم بر اهمیت جایگاه دامپزشکی در تأمین سلامت عمومی، بهداشت جامعه و حفظ سرمایه‌های دامی تأکید کرد و خواستار ارتقای کیفیت خدمات‌رسانی، نظارت دقیق بر بازار و برنامه‌ریزی منسجم برای پیشگیری از بیماری‌های دامی در سطح این شهرستان شد.

 

نظر شما
(به حروف کوچک و بزرگ حساس نیست)
captcha
ادامه