کد خبر: ۸۶۹۳۲

کشف و ضبط بیش از یک تن فرآورده خام دامی فاقد هویت در یک سردخانه غیرمجاز در اسلامشهر

حکیم مهر: «دکتر محمد وحید تاویلی»، رئیس اداره دامپزشکی شهرستان اسلامشهر، از کشف و ضبط بیش از یک تن فرآورده خام دامی فاقد هویت در یک سردخانه غیرمجاز خبر داد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان اسلامشهر، محمد وحید تاویلی با اعلام این خبر گفت: کارشناسان بهداشتی این اداره طی بازرسی های مدون، یک سردخانه غیرمجاز را در سطح شهرستان شناسایی و با دستور مقام قضایی اقدام به پلمب آن کردند.

وی در تشریح جزئیات گفت: در بازرسی از این محل، بیش از یک تن فرآورده خام دامی فاقد هویت، بدون مجوز بهداشتی و خارج از زنجیره نظارتی دامپزشکی کشف و ضبط شد.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان اسلامشهر با تأکید بر خطرات بهداشتی اینگونه محموله‌ها تصریح کرد: این فرآورده‌ها به دلیل عدم رعایت زنجیره سرد و فقدان هرگونه مشخصات تولید، تاریخ مصرف و پروانه بهداشتی، می‌توانند به عنوان منبع جدی برای انتقال بیماری‌ها به انسان محسوب شوند و سلامت عمومی جامعه را تهدید کنند.

تاویلی در ادامه با اشاره به اهمیت نظارت بهداشتی بر فعالیت‌های مرتبط با فرآورده‌های خام دامی، خاطرنشان کرد: هر صنفی که بخواهد در حوزه صنوف مرتبط با فرآورده‌های خام دامی فعالیت داشته باشد، باید پس از دریافت مجوزهای لازم، حتماً تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی قرار گیرد و برخورد با واحدهای متخلف بدون هیچ اغماضی صورت می پذیرد زیرا سلامت غذایی مردم خط دامپزشکی است.

 رئیس اداره دامپزشکی اسلامشهر در پایان از شهروندان خواست تا با افزایش آگاهی خود، به عنوان ناظر بهداشتی دامپزشکی عمل کرده و هرگونه فعالیت مشکوک در این زمینه را از طریق سامانه ۱۵۱۲ گزارش دهند.

 

 

نظر شما
(به حروف کوچک و بزرگ حساس نیست)
captcha
ادامه