صفحه خبر (ویژه چپ)
کد خبر: ۸۶۹۳۴
تعداد نظرات: ۲ نظر

کمیته بررسی فرصت‌های شغلی دامپزشکی خراسان رضوی: لزوم اصلاح شاخص‌های رتبه‌بندی مسئولین‌فنی بهداشتی تا تلاش برای ایجاد فرصت‌های شغلی جدید

حکیم مهر: کمیته بررسی فرصت های شغلی دامپزشکی خراسان رضوی به ریاست مدیر کل دامپزشکی استان، تشکیل جلسه داد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی، «دکتر محمود جوادی نژاد» در این جلسه گفت: به استناد آمار موجود، نزدیک به 500 نفر مسئول فنی بهداشتی دامپزشکی در صنایع مرتبط با دام و طیور استان، مشغول بکار هستند و با توجه به خروجی دانشکده های دامپزشکی کشور و مشهد طی سال های اخیر، تعداد فارغ التحصیل ها ومتقاضیان کار در حوزه دامپزشکی زیاد شده است.

وی افزود: از جمله آسیب شناسی های موجود در این بخش می توان به  عدم تمایل متقاضیان اشتغال جهت عزیمت به شهرهای کوچک وتمایل به فعالیت ، عدم رغبت بانوان  به پذیرش کار های سنگین  نظیر کشتارگاه دام ، محدودیت های راه اندازی کلینیک های دام کوچک در شهر های بزرگ و… اشاره کرد.

وی با توجه به حضور رئیس شورای نظام دامپزشکی استان در جلسه، از این شورا خواست تا با افزودن امتیازات ومحل فعالیت شاغلین در حوزه مسئولین فنی بهداشتی در سامانه اشتغال نظام دامپزشکی به شفافیت موضوع افزوده و اصلاح و بروز رسانی شاخص های رتبه بندی مسئولین فنی بهداشتی را با جدیت پیگیری نمایند.

مدیر کل دامپزشکی استان در بخش دیگری از جلسه قول داد: با دستگاه های مسئول جهت تسهیل در صدور مجوزهای مرتبط با کلینیک های دامپزشکی و اخذ تسهیلات ویژه بانکی مکاتبه وپ یگیری نماید.

جوادی نژاد در ادامه یکی از راهکارهای اشتغال متقاضیان کار را ، کاهش حجم کاری واگذار شده به مسئولین فنی بهداشتی عنوان کرد ویاداور شده این کار باعث تشدید نظارت های بهداشتی نیز خواهد شد.

یادآور می شود در جلسه مذکور که در اداره کل دامپزشکی استان برگزار شد، رئیس شورای نظام دامپزشکی خراسان رضوی و روسای شبکه های دامپزشکی مشهد، نیشابور و طرقبه شاندیز که دارای بیشترین حجم شاغلین در این حوزه را دارند حضور داشتند.

 

 

انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس .Z
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۸ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۵
0
0
پس چرا هیچ نظارتی بر حقوق دریافتی مسئول فنی بهداشتی ها اصلا نیست که نیست واسه همینه کارفرماها پررو وقیح میشن..عرض خداقوت به حکیم مهر
ناشناس
|
Korea (the Republic of)
|
۱۲:۰۷ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۶
0
1
همین کار رو یاد گرفتین حالا که کار نیست یک برگه A4 چاپ کنیم بدیم دست فارغ‌التحصیل بیچاره به اسم مجوز درمانگاه یا مرکز مایه کوبی و همون یک ذره سرمایه پدری رو هم از بین ببره و بعد از مدتی دست از پا درازتر جمع کنه و دوباره برگرده سر پله اول
نظر شما
(به حروف کوچک و بزرگ حساس نیست)
captcha
ادامه