حکیم مهر - دو محصول تحقیقاتی خوراکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حضور معاون اول رئیس جمهور و وزیر بهداشت رونمایی شد.
این دو محصول سوسیس غیرگوشتی و شیر بدون فنیل آلانین است که با اجرای تحقیقاتی در این دانشگاه تولید شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در مراسم رونمایی از این محصولات گفت: طراحی ، فرمولاسیون و تولید سوسیس غیرگوشتی با هدف ارتقاء ایمنی و بهبود ویژگی های تغذیه ای این محصول با منشأ گیاهی انجام شده است.
دکتر ابوالقاسمی افزود: این سوسیس با 15 درصد پروتئین گیاهی و 10 درصد چربی گیاهی ، پروتئین و چربی حیوانی ندارد و در آن از نگهدارنده های نیتریت ، نیترات و نیتروزامین استفاده نشده است و قیمت آن حداقل نصف قیمت ارزانترین نوع سوسیس گوشتی موجود در بازار است.
وی گفت: این محصول با استفاده از مواد آنتی اکسیدان مانند لیکوپن و پاپریکا طعم و رنگ مناسب گرفته و برای پیشگیری از بیماری های قلبی - عروقی و سرطان مناسب است.
شیر تولید شده بوسیله محققان این مرکز نیز در بیمارانی استفاده می شود که در صورت استفاده نکردن از این شیر از بدو تولد عقب افتاده خواهند شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: این شیر هم اکنون با بیش از یک و نیم میلیون دلار هزینه ، کامل وارد می شود و سعی می کنیم محصول جایگزین داخلی را تولید و به علت کم بودن تعداد بیماران با بیمارانی که به این شیر نیاز دارند ، صادرات نیز داشته باشیم.
تصاویری از مراسم رونمایی از سوسیس غیرگوشتی :
چپ به راست : دکتر هدایت حسینی (دامپزشک، متخصص بهداشت مواد غذایی و مدیرکل سابق نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشت وزارت بهداشت) - رحیمی (معاون اول رئیس جمهور) - دکتر دستجردی (وزیر بهداشت)