کد خبر: ۸۷۰۲
تعداد نظرات: ۴ نظر

حکیم مهر - دو محصول تحقیقاتی خوراکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حضور معاون اول رئیس جمهور و وزیر بهداشت رونمایی شد.
این دو محصول سوسیس غیرگوشتی و شیر بدون فنیل آلانین است که با اجرای تحقیقاتی در این دانشگاه تولید شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در مراسم رونمایی از این محصولات گفت: طراحی ، فرمولاسیون و تولید سوسیس غیرگوشتی با هدف ارتقاء ایمنی و بهبود ویژگی های تغذیه ای این محصول با منشأ گیاهی انجام شده است.
دکتر ابوالقاسمی افزود: این سوسیس با 15 درصد پروتئین گیاهی و 10 درصد چربی گیاهی ، پروتئین و چربی حیوانی ندارد و در آن از نگهدارنده های نیتریت ، نیترات و نیتروزامین استفاده نشده است و قیمت آن حداقل نصف قیمت ارزانترین نوع سوسیس گوشتی موجود در بازار است.
وی گفت: این محصول با استفاده از مواد آنتی اکسیدان مانند لیکوپن و پاپریکا طعم و رنگ مناسب گرفته و برای پیشگیری از بیماری های قلبی - عروقی و سرطان مناسب است.
شیر تولید شده بوسیله محققان این مرکز نیز در بیمارانی استفاده می شود که در صورت استفاده نکردن از این شیر از بدو تولد عقب افتاده خواهند شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: این شیر هم اکنون با بیش از یک و نیم میلیون دلار هزینه ، کامل وارد می شود و سعی می کنیم محصول جایگزین داخلی را تولید و به علت کم بودن تعداد بیماران با بیمارانی که به این شیر نیاز دارند ، صادرات نیز داشته باشیم.
تصاویری از مراسم رونمایی از سوسیس غیرگوشتی :

رونمایی از طرح تولید سوسیس غیر گوشتی در حاشیه مراسم افتتاح مجتمع آموزشی پژوهشی نیایش

چپ به راست : دکتر هدایت حسینی (دامپزشک، متخصص بهداشت مواد غذایی و مدیرکل سابق نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشت وزارت بهداشت) - رحیمی (معاون اول رئیس جمهور) - دکتر دستجردی (وزیر بهداشت)

رونمایی از طرح تولید سوسیس غیر گوشتی در حاشیه مراسم افتتاح مجتمع آموزشی پژوهشی نیایش

رونمایی از طرح تولید سوسیس غیر گوشتی در حاشیه مراسم افتتاح مجتمع آموزشی پژوهشی نیایش

رونمایی از طرح تولید سوسیس غیر گوشتی در حاشیه مراسم افتتاح مجتمع آموزشی پژوهشی نیایش

رونمایی از طرح تولید سوسیس غیر گوشتی در حاشیه مراسم افتتاح مجتمع آموزشی پژوهشی نیایش

 

انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
-
|
۱۵:۱۹ - ۱۳۹۱/۰۱/۲۹
0
0
به به گرسنه ام شد
مجید m.en
|
-
|
۲۲:۳۷ - ۱۳۹۱/۰۲/۰۱
0
0
عالی ، عالی ، عالی ، عالی ، عالی ! هر چقدر بگم کمه ! خیلی خوشحالم که سوسیس گیاهی مورد توجه مسئولین قرار گرفته . البته قبلا هم در بازار بود و گیاهخوار ها از فروشگاه های تهیه ی مواد غذایی گیاهی مثل گوییندا، استفاده می کنند (از جمله بنده) اما اینکه یک دامپزشک و همینطور وزیر بهداشت به محصول سالم گیاهی توجه دارند ، بسیار جای خوشحالی و تقدیر داره . به طرفداران حقوق حیوانات و گیاهخواران ، تبریک فراوان میگم.
خسرو
|
-
|
۱۰:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۴
0
0
سوسیس و کالباس بدون گوشت یعنی محصول تقلبی .بهتر است نام دیگری برای ان انتخاب شود.
هم ورودي دانشگاه
|
-
|
۲۱:۰۳ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۶
0
0
با سلام به دكتر هدايت حسيني هم ورودي و دوست عزيزم اميدوارم موفق باشي
دكترجان اميدوارم در پست هاي بالاتر ببينمت (خدا وكيلي چهره ات اصلا فرقي نكرده - ادويجات غذااي دانشگاه يادت كه هست)
نظر شما
ادامه